אמממ שאלה..

primetime1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

סטיבה מה קורה בובה? את חייבת לבוא לראות יש מקום חדש לקשור בשטיפה...

לא נעים לי להישמע כמו איזה טרח...

אבל קצת יותר לקרוא, קצת פחות לכתוב!!! את יכולה ללכת לישון בלב שקט... הסוס מטופל היטב והתנור היה בצחוק, כמו גם הצמר גמלים שממנו הוא כביכול עשוי! את עדיין חמודה, פשוט בין לבין את די מטרד. לא נורא.

primetime1

New member
יפה, הצלחת להישאר נחמד יחסית לעצמך

.....

בסדר

אבל אנ יודעת שיש אנשים ששמים שמנים בקיץ וכל מיני דברים נגד זבובים. אז רציתי לוודא שאת באמת לא מתכוונת להפוך את הסוס שלך לצ'יפסוס. צמר גמלים ברור שלא. זה אני ידעתי. אבל התנור. בסדר, אז אני אפסיק לכתוב לך בשירשור הזה.

התכוונתי אני אפסיק לכתוב

לפריימטיים. חוץ מזה, בלי לפגוע. לפעמים למשל בניסויים אתה גם די מטרד. אבל עזוב.

primetime1

New member
חח זה בסדר

ואגב, אף פעם לא שמים תנור לסוסים זה מסוכן עם הריפוד והאוכל (מן הסתם).

primetime1

New member
בחור אתה משעשע...

אבל כתבתי למעלה שזאת האחרונה.... חוץ מזה זה כדי להמחיש שאני לא היחידה שמשתמשת בזה כי כולם פה דיי בשוק מזה, פרשטנדנט?

תנור שמעתי ששמים החלק מהאורוות

באירופה כשיש חורף וממש קר. אולי לא תנור אבל שמים משהו שמחמם. ראיתי תכנית על אורווה כזאת באנגליה שבחורף יש להם משהו כמו מנורה אבל אם פסים לכל שני תאים כך שתנורים אולי לא אבל משהו מחמם כן.

א5י7ן

New member
שלום....

אני רואה שיש לנו סוסים מאוד דומים רק ששלי יש לו יותר נקודות

שירלי317

New member
אממ..

עקרונית אם אתה מעוניין, אמא שלי מטפלת בבעיות עור שכאלו בצורה טבעית ובריאה לסוס ולסביבה.. (חברת PALMER) כך שאתה מוזמן להכנס לאתר שלה: www.palmer.co.il או לפנות אלי במסרים את החומרים שלה אפשר לרכוש בדואר דרכה ישירות או בחנויות שונות שמפורטות באתר הנ''ל נשמח לשמוע ממך ולעזור

ה צ י ף

New member
נכנסתי וראיתי שלוש תרופות איזה

מבניהם היא המתאימה לסוס שלי? וכמה היא עולה? ולכל אלה שמציעים מאוררים וכאלה הסוס נעקץ שהוא היה בבאר שבע ועכשיו כבר לא .. אז הפצעים נשארו

למעלה