אמממ שאלה..

ה צ י ף

New member
אמממ שאלה..

אמממ אך להתחיל לסוס שלי יש בחזה ובצוואר עקיצות כאלה בחזה זה נקודות בלי שער ובצוואר זה בליטות כאלה מי שהביא לי תסוס אמר שזה עקיצות של זבוב הפרה או משהו כזה כי הסוס היה באזור באר שבע אז רציתי לדעת אך לטפל בזה בנתיים כל מי ששאלנו אמר לשים שמן מנועים=\

Blue Eyessss

New member
מממ../images/Emo47.gif

וטרינר יכול להיות מועיל...באמת אל תשאל סתם אנשים תמצא לך וטרינר נורמלי שיטפל לך בסוס

ניצקוש

New member
אם אתה מוצא תשובה תודיע גם לי

אבל בכל אופן תשמור על סוס נקי ומטופח כמה שיותר בייחוד במקום שיש לו את החררה אבל לכל סוס זה משו אחר ואתה חייב לבדוק אותו עם וטרינר

לנו יש סוסה שממש רגישה אז...

אנחנו שמים עליה פול ריסוס והכנתי לה שמן מיוחד עם שמנים אטריים(אם ככה כותבים) שקוסמטיקאית אמרה לי שמרגיעים תיעור וזה מעולה!!!! שמים שמן דקלים עם כמה טיפות של טיטרי ולבנדר פשוט קסמים!!! גם שמן תינוקות מועיל!!!! הבעיה היחידה עם שמן שאתה חייב להקפיד לשטוף ת'סוס טוב כל יום אחרת זה לא יעיל כי זה תופס לכלוך וזה מגרד לו יותר

fliperit

New member
מוהאהא אני סיימתי את הביוטופ- היום!

היה לי את המבחן בעל פה...ויותר לא צריך ללמוד הביולוגיה בחיים!!! ירדו לי 7 שעות מהמערכת!!!!! שנה הבאה אני לומדת 22 שעות בשבוע!

cooling gel

New member
../images/Emo12.gif

איזה אדיר לסיים ביולוגיה בי"א!!! ואותי הבוחנת לא שאלה אפילו שאלה אחת על הסקר ספרות... סתם דיברנו על מה אני עושה שנה הבאה...

fliperit

New member
כן...בבית ספר שלי יש תוכנית מיוחדת

שאפשר כמעט בכל המקצועות לסיים 5 יח"ל בי"א...זה מגניב!

fliperit

New member
עניתי בפורום סוסים

אבל אני אענה גם פה.. יש טיפולים מונעים, וטיפולים לאחרי שנעקץ. טיפולים מונעים: רשת מסביב לתא/קובן רשת ספריי זבובים מלכודת זבובים (במרחק מהתא..לפחות 10 מטר) מאוררים בתא והכי חשוב: לשמור על נקיון הסוס. טיפולים לאחרי שנעקץ: אלוורה או משושת (אלוורה מונעת גירוד, משושת אורה גם לזרז צמיחת שיער) בכל מקרה..שמן מנועים זה רעיון רע...אל תעשה את זה

ה צ י ף

New member
אז לשים לו אלוורה ומשושת?

ניסית את זה כבר וזה עבד? כל יום צריך לשים? תוך כמה זמן בערך רואים תוצאות?

fliperit

New member
די מהר

אני ממליצה על משושת. תשים פעם ביום אחרי שטיפה (או הברשה מאוד טובה).

../images/Emo45.gif משושמת זה באמת משחה מעולה...

וגם האלוורה זה ממש טוב יש סוסים שמגיבים לזה יותר טוב מכל השמן תינוקות או האיץ' פרי.. למשל הסוס שלי אני שמה לו בזנב כל פעם והוא לא מתגרד... כדאי לך לשים את זה לסוס שלך במקומות שהוא עדיין מתגרד בהם זה עוזר להרגיע את העור לעומת האיץ' פרי שלפעמים מגביר את ההתגרדות....

איץ' פרי../images/Emo99.gif

אני משמ אוהבת את הריח של זה
אני גם שמה לאפולו איץ' פרי, וזה עובד
לא שהוא מתגרד כפייתי[אם בכלל מתגרד..
] אבל
זה לא מזיק לו

../images/Emo45.gif איכככ זה חומר מגעייללל

והוא גם מסרטן בגלל זה צריך גם למרוח אותו עם כפפות.. ובכלל הוא מסריחחח אחרי שאני פעם ב.. רוכבת על סוס בית ספר ומלטפת אותו כול הידיים שלי מסריחות מהחומר הזה.. ויש אצלנו סוסים שזה רק החמיר להם את הגרדת.. אבל יש כאלו שזה עזר..

fliperit

New member
../images/Emo45.gif אתמול שמתי לברבי איץ' פרי..

ויש לזה ריח מעולה..ויש לי עוד תכשיר לעור עם ריח מעולה (של סחלב)...לא זוכרת איך קוראים לו

שירלי317

New member
איץ' פרי משושת ואלווורה

זה חומרים שדוחים זבובים ומרגיעים את העור בלבד! זה לא מרפא, וזה לא פתרון, זו פשוט סוג של הגנה מאוד לא אפקטיבית

לסוסים שאין מה לרפא אצלם...

זה נראה לי מוצר דיי נחמד[האיץ' פרי]. כי אם אין בעייה של התגרדות, לא צריך אף פתרון. סוס שמתגרד פעם בדיי הרבה זמן הוא לא סוס עם בעייה. למשל אפולו
הוא לא סוס עם בעייה, אבל ג'ינג'י[למי שמכיר] הוא כן סוס עם בעייה[גרדת שמחמירה בקיץ,אבל כרגע במצב נחמד] ולבעייה שלו צריך פתרון.

שירלי317

New member
אבל אם אין בעיית התגרדות

מה הטעם באיץ' פרי או כל מוצר אחר? למה השימוש בו? את סותרת את עצמך קצת.. אבל שיהיה...

למעלה