אמממ.. שאלה...

Sweet Shely

New member
אמממ.. שאלה...

הפרקים שמשודרים בערוץ 3 הם פרקים חוזרים, נכון? <שאלה רטורית אני יודעת שכן, עובדה - כבר ראיתי אותם חחח> אם אני לא טועה... כי למרות שהשתדלתי לעקוב פספסתי כמה פרקים... הסדרה לא הסתיימה, נכון? קטעו אותה באמצע או משהו, לא? ואז התחיל רוזוול... חחח אם אני סתם רושמת שטויות אז תגידו לי.... אז אם זה באמת ככה... מתי יהיה את ההמשך? או שיש עונות חדשות? ואם כן, האם הם ישודרו בארץ...? קיצר.. סדרה אחלה...
אני אוהבת את כל השטויות האלה.. בגלל זה אני גם אוהבת מכושפות והמרוץ לאתמול...

נצל"ש שאלה.....

ראיתי בשיר ההתחלה של הסדרה שהיה כתוב מג קאבוט,שהיא בעצם כתבה את ספרי יומני הנסיכה(דרך אגב אחלה ספרים!!!),מישהו יכול\יכולה להסביר לי איך היא קשורה לסידרה ואיזה תפקיד יש לה?

Bad Girl 15

New member
הקשר של מג קאבוט לסדרה הוא :שהיא

לא משחקת שם אבל יש לה תפקיד בכתיבה של הסידרה..לא בטוחה בדיוק מה תפקידה אבל משו שקשור ל book series ...וזהו...

Lost Lullaby

New member
אהא שידורים חוזרים

ולא קטעו אותה, היה פרק אחרון לעונה הראשונה שבו ברוק הייתה צריכה להחליט אם להשאר או לעזוב להצעת עבודה [?] במקום אחר.. מה שכן, רוזוול עכשיו משודר בימי שבת [?] ואז "נעדרים" הייתה, פשוט העבירו אותה ליום שישי
אני אישית לא יודעת מתי ישדרו את העונה השניה בארץ, אבל אני מניחה שערוץ 3 כבר רכש אותה [ואולי ישדר בעונת השידורים הבאה?]

קיי בנט

New member
בבקשה:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בכלל לא יודעת על מה הם מדברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה