אמממ...שאלה...

miss tamborin

New member
אמממ...שאלה...

יש לי חברה והיא נורא ידידותית והיא כל הזמן מחבקת ונוגעת ומחזיקה ידיים איתי ועם חברה שלי...ותמיד מתבדחת בקטע של "אתה באה הצידה ל.." וכל מיני שטויות.. וסתם התחלתי לחשוב- זה מעיד שיש לה נטיות או להיפך? שהיא סטרייטית לחלוטין ובטוחה במיניות שלה ולכן לא מתביישת או מפחדת בעיניין הזה? לא ניסחתי ממש טוב כי אני לא יודעת להסביר אבל ממה שהבנתם..מה דעתכם?
 

StarChild

New member
זה תלוי...

זה ככה אצלי בכיתה..אני מאוד ככה...ואני בי אז אולי... יש לי חברה שהיא גם אבל היא לא- יש לה חבר והיא מאושרת... זה ממש ממש ממש תלוי...תגששי...תראי את העמדות שלה לגבי כל העניין:) והכי חשוב, תזכרי שאם כן ואם לא היא חברה שלך, תבואי עם ראש פתוח כמו חברות שלי ואני מבטיחה שאם היא כן, היא לא תשאר איתך בארון לאורך זמן- אני לא נשראתי!
 

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

מעניין...
לדעתי היא סטרייטית (אבל רק לדעתי) כי גם אני ככה פחות או יותר, אני בטוחה במיניות שלי *סטרייטית, אני לא מתביישת להגיד לחברות שלי בואו הצידה ודברים כאלה- זה סתם בצחוק, אין לי נטיות מיניות או דברים דומים לבנות וזה בעיקרון בצחוק כל הסיפור הרי אני יודעת שחברות שלי בטרייטיות (נראה לי
) והן גם משתפות פעולה אז מה אכפת לי
אממ... ובקשר לנגיעות אני לא נוגעת בהן כ"כ
אז אולי במקרה שלך זה אחר או שהיא פשוט חרמנית
 

resputin

New member
אני חושב שלא.

אני מסתובב בכיתה, שהבנות משוות היקפי חזה, אוחזות, מלטפות ובוחנות את החזה אחת של השניה- ועוד כל מיני דברים נורא משעשעים שאני לא אציין.. והן סטרייטיות. זה פשוט מראה שהיא משוחררת. אם היא משוחררת מדי בשבילכן, או גורמת לכם אי נוחות פשוט ציינו את זה בפניה. אני אקח את עצמי כדוגמא למשל, אני בן אדם שמדבר עם הידיים. פלרטטן מטבעי- וזה קורה לרוב לבד. לא פעם ולא פעמיים אני מחבק חברים, מנשק חברות (\חברים, תלוי איפה אני..) על השפתיים (או יותר) וכדומה, אבל כשאני פוגש מישהו (בעיקר) או מישהי ואנחנו מתחילים להיות בקשר אינטנסיבי כזה או אחר -ושוב, במיוחד עם בנים סטרייטים- אני מציין את העובדה הזו, אני אומר שיידעו אותי איפה הגבול האישי שלהם, בשביל שאני לא אחצה אותו בטעות ואשמור על זה, והשיטה הזו לא נכשלה מעולם. כנות, היא הכלי הכי טוב. אולי כדאי שתהיו כנות עם החברה שלכן, תגידו לה איפה הקו או שלפחות תשאלו אותה אם יש בה 'עיניין' כזה או אחר במישהי מכן.. -לא בצורה תוקפנית אבל, כן? כנות זה חשוב, טאקט, לא פחות.
 

miss tamborin

New member
אויי...

ממש ממש אין לי בעיה עם זה
היא חברה טובה שלי וזה לא מפריע לי.. סתם התחלתי לחשוב על זה כי שעמם לי נורא נורא ואני אישית גם חשבתי שזה מעיד דווקא על היותה סטרייטית וזה שהיא פשוט לא מתביישת בקטע הזה...סתם חשבתי שאולי אני טועה...
 
גם אני ככה עם הרבה חברים וחברות שלי

עם חלקם זה ממש לא אומר שיש לי משהו מיני. מבחינת חיבוקים במיוחד, וגם נשיקות, זו פשוט דרך להביע אהבה. וזה תלוי בגבולות של האנשים שאני בקשר איתם, ובעד כמה זה נוח להם.
 

Ophel McNeil

New member
יש לי שתי חברות שעושות ../images/Emo117.gif

את זה באופן קבוע, כולל הבאת פרחים אחת לשנהי בולנטיין וכו'. אחת מהן בי, והשניה סטרייטית עם חבר. וגם זאת שביסקסואלית, אין לה קראש על הסטרייטית. הן פשוט לוקחות את זה כבדיחה. בהחלט יכול להיות שככה גם החברה שלך. המון בנות כאילו "מפלרטטות" אחת עם השניה, כל הזמן מחזיקות ידיים, נוגעות וכו' (בעניין הזה אני באמת יוצאת דופן), אבל הן סטרייטיות לחלוטין.
 

U n i c o r n

New member
גם לי יש

זוג חברות כאלה שמתנהגות כמו זוג הן טוענות שהן סטרייטות אני חושבת שלא...
 

Pixy led

New member
הא!

את מטילה ספק באהבתי הכנה אל ידידתנו המשותפת?
אני אשתוק עכשיו.
 

k t

New member
זה כ"כ מבלבל ומתסכל כל העניין הזה

הרבה בנות מחבקות\מנשקות\נוגעות\וואטאבר, אבל, במיוחד בגיל הזה, אי אפשר לדעת מה הכוונה האמיתית של כל זה. לרב זה משחק, אבל זה יכול לעלות על העצבים לפעמים. ז"א, זה כאילו שמישהו ממין זכר יבוא אלי ויתחיל לעשות את אותו הדבר.. אבל אז כמובן זה יחשב ישר למשהו אחר בעיני החברה. אבל בשבילי זה דיי לא משנה מי עושה את זה, הרי אני לא יכולה לדעת את הכוונות האמיתיות של כל אחד וכו'. דאמט אני עייפה ולא מנסחת את עצמי טוב
 
למעלה