אמממ רעיון קטן....

lolly1

New member
אמממ רעיון קטן....../images/Emo36.gif

חשבתי לי... יהיה עוד מפגש נכון..? אז למה שלא נחכה עד שייצא הסרט של גייל בישראל.. (להחזיק אצבעות..) ונעשה מפגש פורום+סרט של גייל.. מה אתן אומרות?... אבל יותר קרוב אליי מעזריאלי!!

yuli15

New member
אחלה רעיון...

וכן! בבקשה, אמן, הללויה, בעזרת השם שייצא הסרט של גייל בארץ.... לולי.... איפה בדיוק את גרה? כי גם בשבילי עזריאלי היה באמת רחוק מדי בשביל להגיע... ובלי רשיון וקרובי משפחה בת"א- בעצם בלתי אפשרי...

birka

New member
אווץ.........................!

אם ככה אז זה חייב להיות בחופש ללא השלמות....................:+(

birka

New member
י"ב....

יש לנו שיעורי השלמה בחופשים.... חרא שכזה... אמממ אני מניחה שבחנוכה אם הסרט יצא עד אז... ולא אין מצב שאני יוכל לנסוע לחיפה.... מצטערת!!

lolly1

New member
לא אמרתי

לנסוע לחיפה...... יש אפשרות שאני אבוא עד למרכז אם חברה תסכים לבוא איתי.... אני באמת אשתדל... אבל אנשות..מי גרה כאן בצפון..??

yuli15

New member
אני גרה בצפון הממש רחוק

באיזור קריית שמונה. יענו 3 שעות מת"א, שעתיים מחיפה....
רחוק רחוק....

birka

New member
איך שבא לכן.................!

בעיקרון אפשר לעשות 2 מפגשים... לפי קירבה... כי אני לא חושבת שבזמן לימודים כולם יוכלו להגיע למרכז אני לא... ואני גרה במרכז...:+(

אל תעשו בצפון!

אירית איך אני בדיוק אגיע לצפון???? שעתיים בערך ברכבת עד עזריאלי, וקשה לי להגיע לשם...עד אז הצפון?!

../images/Emo10.gifגם אני רוצה לבוא אבל יש בעיה

לכל הרוחות אף אחת לא גרה כאן בדרום כולם פה בצפון ובמרכז וגם אני מחזיקה אצבעות שהסרט של גייל יצא בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם לא אני מציעה לכתוב מכתבים לצאת בהפגנות עד שיוציאו את הסרט לאקרנים בארץ!!!!!!!!!!!

אף אחת??

הלוואי הייתי חוזרת למרכז... ואם הסרט יצליח שם, הם ישימו אותו פה. ואם לא....אז הוידיאו. אני מקווה שלא, כי לראות את גייל במסך ענק זה...אין מילים

CarolineKinney

New member
באמת אחלה רעיון

אני מקווה שהסרט יגיע לארץ א-מ-ן והכל יצא כמו שצריך

למעלה