אמממ קניתי

אמממ קניתי

ולחשוב שהכול התחיל בגלל דפקט בחולצה חדשה עם טיקט (נקנתה יום שישי) שהלכתי להחליף ... שכמובן לא הייתה דומה לה בחנות, מה גם שהמוכרת טענה שיש לשלוח למעצבת כדי שהיא תיתן את "הדין" חוצפה...... אז נתנה לי אישור קבלה, ורק עוד שבוע אדע אם אקבל חדשה תמורתה מה דעתכם... וכמכורה לקניות לא יכולתי שלא לקנות חצאית אביבית מקסימה + חולצה ירוקה + חולצה ורודה בייבי הכול מבית האופנה של אלה גונן...(מעצבת כלבבי) אהה... גם קניתי... 74 מתנות מומלדת חומרי יצירה לפלאקט ואת הספר שכול כך רציתי שכחתי

כמה דברים

ראשית גרררררר על המוכרת. מזתומרת?! החולצה חדשה. לא לבשת אותה! למה לא להחזיר לך את הכסף?! פשוט לא ברור לי. הרי כמו שאת לא לוקחת חולצה הביתה ורק אם היא מתאימה את משלמת, אם את מחזירה אותה את זכאית לקבל תמורה. תתחדשי על הקניות החדשות והמלהיבות... יש תמונות של הרכישות? ומזל טוב ליומולדת! ולגבי הספר - לא נורא. כך יהיה צירוץ לצאת שוב לשופינג מטורף

אהה ועוד משהו

מדדתי שמלת ליקרה שחורה צמודה עד אחרי הברכים עם פרפרים צבעוניים בסטרפלז, ופרפרים בקצה השמלה מקדימה ישבה עליי אמממממממממ אבל מאחורה הבליטה לי מעט את הישבן שלא לדבר על התחושה הקונדומית משהו אז כפי שכתבתי בהודעה אחרת, דברים שאני שונאת בחנויות, הפליאה המוכרת להגיד לי, זה יושב עליך סקסי.חחחחח (חשבתי לעצמי כמה שחוקה) אבל הוספתי..שאם היא הייתה מציצה בפורום שופינג והייתה קוראת את מה שכתבתי בעניין מוכרות בחיים לא הייתה מעיזה לאמר לי שטוסיק זה סקסי
ועל זה נאמר פרופוגנדה חובקת חנויות אפרופו מקבלים על זה בנוס??

למעלה