אמממ....צריך את עזרתכם....

o r t a l i t

New member
המ,

אני גם לא 100% מתמצאת, אבל אני די בטוחה ש16 עובר בשניהם [מחליף את 9...] ואני חושבת שגם 62 [מחליף את 8...] ואני זוכרת גם משהו על קווים חדשים, אבל לא התעניינתי כי הם לא עוברים קרוב אליי חחח כל הרפורמה הזו מבלבלת ככ.

ועוד הערות לגבי "קווים"

כמה דברים הם לא השכילו לעשות: 1. אין תחבורה לנוה-עוז הצעירה (לא מדובר על נוה-עוז הותיקה). אפשר לתקן זאת ע"י שינוי מזערי של קו 30 המוצע או 53 המוצע, אחד מהם. שיעבור דרך הרחובות אנסקי ודגניה. 2. לשכונת "אם המושבות" התחבורה בקו 53 המוצע נגמרת ב- 19:30. מאחר ובמקום קניון קטן ומקום-בילוי לצידו, בנוסף לבית-הקפה שבתחנת-הדלק שממול, יש בהחלט מקום לעוד 2 נסיעות בקו - ב- 20:30 וב- 21:30 עד 22:00, למשל. הוא הדין גם בקו 41 למטלון - אפשר להוסיף עוד 2 נסיעות מאוחרות יותר. 3. לגבי קו 43 ו-96 המוצעים וכן שאר קוי התעשיה המובהקים - כדאי להתאים את הלו"ז לשעות חילופי-המשמרות בתעשיה, ולהוסיף עוד 2 נסיעות בקו 43 בהתאם. 4. לגבי קו 45 ובמידה מסויימת 16 - לדעתי כדאי במיוחד בשעות הערב לתמרן אותם כך שיעברו ממש סמוך לבנייני מרכז "אזורים", היכן שנמצאים כל מקומות הבילוי. בל יהיה הבילוי נחלתם של בעלי-רכב לבדם. ותנו לעובדי המשמרןת בתעשיה תחבורה בזמנים התואמים. הגזמתי?

יהיה מחוץ לעיר

כל הקווים הבינעירוניים יחזירו\יסיעו תושבים מהעיר ולעיר כלומר לא יהיה שרות עירוני

בינתיים המידע הזה

ש"דן" לא יתנו בפ"ת שירות פנים-עירוני מופיע רק באתר "קווים" ובפרסומים שלהם בעיתונות הכתובה. "דן" שותקת. לא פרסמה כלום. ממשרד התחבורה ג"כ לא שמענו/קראנו מלה בנדון

זהו מחר במוצ"ש זה קורה

במקום קו 12 קו 53
אבל זה לא הוגן שהתדירות תהייה בין 20-30 דק'

גם בקו 12 היתה תדירות דומה.

נוסף לקו 53 יהיה לך גם קו 43 ישירות מהתחנה המרכזית דרך גיסין, והוא יגיע גם ללב הסביונים וימשיך אח"כ לכל אורך גיסין ויצא לז'בוטינסקי מקרית אריה. גומר באזור תעשיה "רמת סיב". אבל דבר אחר: יש מקום להאריך קצת את השעות של 53: לא יתכן שב-7 וחצי בערב סוגרים את השכונה. עוד נסיעה ב- 20:30 ואחת ב-21:30 או אפילו 22:00 - זה יהיה דבר נכון. ואפשר עוד דבר: להסיט אותו כך שיעבור דרך נוה-עוז הצעירה (יצא במשה דיין במקום בקפלן). בקשר ל-43 - כבר אמרתי: גם כאן להוסיף נסיעות - אבל במתואם עם שעות חילופי-המשמרות בתעשיה, במפעלים השונים - משוקלל. לא סביר שעובד שגומר/מתחיל משמרת אחרי 6 בערב ישאר ללא אוטובוס. אבל אם משמרת נגמרת ו/או מתחילה ב-8 בערב למשל ,,, אז בטוח שגומרים את המשמרת כמה עובדים, בטח יותר מעובד אחד, ומדובר במספר עובדים מספיק בשביל להצדיק אוטובוס, ב-20:15, למשל. ואם יהיה אוטובוס - אז אולי כמה עובדים בעלי-רכב יעדיפו לנסוע בצחב' ציבורית ולא ברכבם... קו 43 (המיועד, בשלב זה) הוא קודם כל קו לאזורי-תעשיה, אבל משרת גם שכונות-מגורים. אטוטבוס מאוחר (יחסית) מתואם עם התעשייה ייטיב גם עם שכונות-המגורים. הלא-כן? אז ספונג'בוב - תיהני גם מ-53 וגם מ-43.

למעלה