אמממ עזרה!!

sirius felton

New member
אמממ עזרה!!

כשאני יהיה באנגליה אז לא יהיה לי פורום ולא כלום!! ואני בביצפר אמריקקי אז אתם יכולים להמליץ לי על פיקים יפים שאני יכולה פשוט להדפיס ולקרוא אותם שם .......שתהייה לי אווירה ..... אתם יודעים....

hallucinating

New member
נמנמ???

לכמה זמן את נוסעת?? לא יהיה לך אינטרנט??? בכולופן... תיכנסי למוגלנט, יש שם פיקים מדהימים, מכל הסוגים. www.mugglenet.com וגם באון-לין וויזרדינג לייבררי: owl.tauri.org אגב, יכול להיות שתמצאי שם איזהשהו פיק מתורגם לעברית, שאני תרגמתי, תחת הקטגוריה "Parseltongue", אבל אל תבני על זה - נראה לי שעדיין לא פרסמו אותו. אבל זה סתם מחמם את הלב לדעת שיש שם משהו בעברית. אני בעיקרון אוהבת לקרוא פיקים בדירוג R, אבל.. נמנמ.. את בת 13.5 ... אז זה די תלוי בך למה את רוצה להיחשף.

sirius felton

New member
tamini li bat 13 lo bat 13

ani yodat dvarim she at bihlal lo yahalt lahlom alehem!!
ve kvar karati male pikim al kol miney hagorot nishlafot ve tahtonim afim......

hallucinating

New member
מאיה,

נורא חבל, באמת. יש סיבה שיש דירוגים, זה לא סתם. אבל מה לעשות... *אנחה* ירידת הדורות... *אנחה*

אני חייבת ללמוד את הדירוגים../images/Emo122.gif

ולא, לא אלך ל-414
P זה לכל הגילאים נכון? (או G..
) בכל אופן, R זה הכי לא חינוכי כאילו? מישהו יכול לתת הסברון ?

hallucinating

New member
נמנמ...

ככה: G - לכל הגילאים, למשפחות, בקיצור: אין הגבלה. PG13 - קצת אלימות, קצת מין - נשיקות חיבוקים, לא מפורט. לא מומלץ מתחת לגיל 13 בלי השגחת ההורים. R - קללות, אלימות, מין - לא מפורט מאוד. NC17 - לא מתחת לגיל 17. תיאורי מין ואלימות בוטים, קללות בכמות רבה ובאיכות ירודה. זה באופן כללי ביותר... אם טעיתי אתם מוזמנים לתקן אותי...

sirius felton

New member
זה טיול

ביצפר!...... ואנחנו נמצאים באכסנייה... אם בקושי מספקים לנו ארוחת צהריים ... נראה לך שאינטרנט יהיה שם?......

mjlk

New member
רגע, בעברית או באנגלית?

באנגלית יש אחד שהצלחתי לקרוא: http://www.fictionalley.org/authors/a_is_for_amy/AF01a.html ונראה לי שהאתר הזה בכלל טוב - תחפשי שם ואם בעברית, אז יש את הפיק "קפה" ו"לוקה בחסר" (שתיהם הט, אז אם את לא רוצה או שזה מפריע לך אל תקראי אותם) אבל בכללי, לדעתי תשאלי בפורום פאנפיקים (414) שם יוכלו לעזור לך יותר
וטיסה נעימה!

'לוקה בחסר' זה הט?! ../images/Emo6.gif

'לוקה בחסר' זה הסלאש הכי-סלאשי שקראתי אי פעם! NC-17+++

mjlk

New member
אופססס ../images/Emo6.gif

אני תמיד מתבלבלת בזה! הט זה סטרייטים וסלאש זה הומוסקסואלי נכון?
אופס! חח ובקשר לדירוג - אתה צודק

hallucinating

New member
אז זה פשוט!

תיכנסי לבלוגים: הגנזך בלוקתיבה (נראה לי ששניהם של מיה אחת2 או משהו כזה;)) ומן הסתם יש עוד, זה אוסף של פאנפיקים בעברית, רובם הארי פוטר, פשוט תסתכלי ותבחרי!

n u k e y

New member
הנה../images/Emo13.gif

זה ג'ימסיריוס שאהבתי.. זה מדורג M למרות שיחסית לפיקים הרגילים של הסופרת (Setissma) זה ממש תמים.. http://archive.skyehawke.com/story.php?no=9690&chapter=1&font=&size=

למעלה