אמממ עזרה

**yoav**

New member
אמממ עזרה

מה אתם יודעים על הלייבל ninja tune??? תנו לי אומנים, דיסקים, מפיקים, הכלללללל כולם חוץ מרוטס מאנובה שאני כבר מכיר..... תודה יואב

למה לא שאלת אותי ישירות...

נינג´ה טון הוא לייבל בריטי מחתרתי שמתמחה בהיפהופ אנדרגראונדי אלקטרוני איכותי ביותר. אומנים שאני מכיר משם : DJ Vadim - שיש עליו מאמר במאמרים אם אתה רוצה. The Herbaliser - צמד מפיקים חביב שיש בשרתי החביב #היפ את הדיסק שלהם.

HaWk34

New member
לפי מה שאני הבנתי

ההתמחות שלו היא לאו דווקא בהיפ הופ אלא במוזיקה אלקטרונית

**yoav**

New member
אוקיי עלקס ../images/Emo13.gif

בגלל שלא ראיתי אותך בהיפ עכשיו, זרוק לי פה כמה קטעים טובים של ההרבלייזר האלה, בלי ואדים וקשה כי אני לא מת עליו....... ולמה לא תן עוד כמה קטעים של דל וקיד קואלה.....

יועב... לא נראה לי שתאהב.

את ההרבלייזר כי הם יותר כבדים מואדים אפילו... בקשר לדל יש מאמר שלם עם שירים מומלצים גם במאמרים =) בקשר לקיד קואלה תשמע : Music for mourning people drunk trumpet

volatile

New member
טעות בידיך עלקס, לא מדובר בלייבל

היפ-הופ, אלא אלקטרוני יותר... יש ללייבל גם תת-לייבל שנקרא Big Dada שמוציא היפ-הופ, הלייבל הוא בריטי... האומנים אולי הכי מפורסמים בו הם ללא ספק Coldcut, עוד מובחרים שחתומים שם הם DJ Food המעולה. אמון טובין המוכשר לאללה. Fog להקה שמשלבת מוזיקת רוק עם אלקטרוני וסקראצים. Mr. Scruff שעושה מוזיקה שאפשר להגדיר אותה כשילוב מוזר בין דאב/טכנו/היפ-הופ/טריפ-הופ. וסיקסטו שעובד על פרוייקטים אינסטרומנטלים חדשים עבורם... בעיקרון יש באמת להרבה מהאומנים שלהם זיקה להיפ-הופ (כמו ההרבליסטס לדוגמא) אבל הם יותר בכיוון של אלקטרוני משולב ז'אנרים (בעיקר ג'אז, טכנו, טריפ-הופ וכדומה). אה, ואכן קיד קואלה חתום שם... יש ללייבל אוסף כפול שמומלץ לקנות/להוריד שנקרא Zen Cuts, הוא מתפרס על 2 דיסקים מלאים בטוב מכלל אומנים הלייבל. פלג.

Emc2

New member
שחכת את האומן הכי מוכר של BIG DADA

ROOTS MANUVA (מוכר תרתי משמע) שהוציא לא מזמן שני אלבומים מצוינים. הראשון מ- 2001 נקרא RUN COME SAVE ME ומצטיין בהפקות מצוינות ואפילו מדהימות, מספיק לשמוע את הרצועה הראשונה בשביל להבין שמדובר באלבום... מעניין. הסגנון של רוטס מנובה לא ברור במיוחד ונע בין ראפ אלטרנטיבי לראגא במקרה הטוב. מצד שני, מדי כמה שירים רוטס נותן קטעים שמראים שהבן אדם לא רק מפיק בחסד אלא גם ראפר לא רע בכלל... לדוגמה השיר JOIN THE DOTS ביחד עם CHALI 2NA מ- JURASSIC 5. מה שבולט באלבום הזה לעומת האלבום הראשון שלו (BRAND NEW SECOND HAND) הוא השילוב המוצלח בין ראגא למוזיקה אלקטרונית וראפ. שירים מומלצים: HOL' IT UP JOIN THE DOTS KICKING THE CACK EVIL RABBIT SWORD IN THE DIRT HIGHEST GRADE (שהאומן המתארח המתארח - SEANIE T - "תוקע" לקרייג דיויד בכמה מקומות רגישים יותר ופחות :) ) DREANY DAYS האלבום השני נקרא - DUB COME SAVE ME (מישהו אמר "מיחזור שמות"?) שיצא שנה שעברה ושאני אישית יותר אהבתי. כמו שאפשר להבין מהשם של האלבום, רוטס משלב הרבה יותר דאב באלבום הזה, כאשר חלק מהקטעים הם בעצם גרסאות "דאביות" יותר לשירים מהאלבום הקודם (לדוגמה השיר HIGHEST GRADE מהאלבום הקודם והקטע HIGHEST GRADE DUB מהאלבום החדש). האלבום נוטה הרבה יותר לכיוון הדאב מאשר הראפ, אבל דאב מתוחכם יותר, מתוחכם יותר מהאלבום האחרון של BLACK UHURU - DYNASTY, ועם זאת מעודן יותר, מעודן יותר מהסגנון המוקדם של LEE SCRATCH PERRY ביחד עם ה- UPSETTERS של שנות השישים המאוחרות. אם באלבום הקודם שלו הוא התנסה וצבר נסיון אם הסגנון של ראגא-דאב-אלקטרוני פה הוא מבצע אותו באופן מרשים ביותר, עם הרבה אינסטרומנטלים ופחות דיבורים (ולפעמים טוב שכך). רוטס מנובה לוקח את הדאב למקומות הרבה יותר אלקטרוניים באלבום הזה, דוגמה טובה תהיה השיר HIGHEST GRADE DUB. אזהרה: בשביל להנות מהדיסק הזה צריך לבוא עם ראש פתוח :) שירים מומלצים: TEARS HIGHEST GRADE DUB MAN FI COOL DUB WITNESS DREAMY DAYS SFA DUB DUB STYLES אל תצפו לראפ עצבני ובועט, רוב הקטעים הם קטעים אינסטרומנטליים :)

Emc2

New member
אם אתה מתעקש...

תוסיפו WITNESS לרשימת המלצות של RUN COME SAVE ME מרוצה?

**yoav**

New member
גרמני מטורלל ../images/Emo13.gif

שים לב להודעה המקורית שלי כתבתי שם ברור מאוד כולם חוץ מרוטס מאנובה שאני כבר מכיר
אבל חפיףףף אני לא מתלונן סבבה, ההודעה הזאת בכל זאת חידשה לי משו (אהם שלח לי באייסי שירים מהדיסק האחרון אהםםםםם) אגב, ממש אהבתי את ראן קאם אנד סייב מי - למרות שבהתחלה הוא ממש ממש קשה לעיכול יש שם כמה קטעים שנותנים בראש הן מבחינה מוזיקלית והן מבחינת הפלואו הבולטים לדעתי: witness swords in the dirt highest grade (שבאמת מכניס לקרייג דייויד
) join the dots (מארח את אחד הראפרים האהובים עליי - צ´ליטונה) סבבה תודה בכל מקרה
יואב

tom2

New member
אהמ

יש לו עוד דיסק, שיצא ב-99 http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=4:52:57|PM&sql=A06bsa9rgl23k והוא אפילו טוב

למעלה