אמממ.....סתם שאלה

י ע ל 2

New member
צר לי אך...

לא אוכל להגיע.. נכון שת"א עדיף על ירושלים.. ולירושלים בחיים לא הייתי מצליחה להגיע.. אך גם ת"א קצת בעייתי בשבילי כי אם זה ביום שישי אין לי איך לחזור.. אז למרות שהייתי רוצה.. אני נאלצת להודיע שלא אוכל לבוא..

אז אממממ.....אולי בכל זאת ביום

חמישי?......... אני יודעת שתהיו עייפים...כל השכב"ג שפה..... טוב לא יודעת......נראה לי צריך לעשות הצבעה או משהו כזה

טוב יאללה!

שכל אחד בפורום יגיד באיזה יום הוא מעדיף....ומאיזה שעה עד איזה שעה....הכי טוב לו...
איזה כיף לי אני בבית!!!! לא היה לי כח היום לבית סםפר אז אמא לשי הרשתה לי לא ללכת...

נו וודאי!

אולי נעשה את זה כבר אצלך בבית???? או שפשוט נחשוב על לעשות את זה בת"א????בעזריאלי?

יאללה... מישהו רוצה להתחיל לארגן?

אני בעד מיפגש פורום - אז שכל מי שגם רוצה ישרשר את זה לכאן וניראה מה יהיה... ושרשרו גם רעינות למקום... לא ניראה לי שבעזריאלי או בי-ם יהיה נוח לכולם... (לא שניראה לי שנימצא מקום נוח לכולם, אבל אפשר לנסות...) והשכבג"יסטים בטיולים מראשון עד רביעי, ובחמישי ישנים...
אז ניראה לי שרק שישי נישאר... נועה.

כן..../images/Emo4.gif זה באמת לא מספיק...!

ארבעה ימים טיול - יום אחד ישנים וזהו.. נישאר רק יום אחד לחופש! (שבת לא נחשב - כי יש טקס אש ומיעד לפידים...) נועה.

בתל אביב!!!

אף אחד מהצפון פה לא יסע עד ירושלים, האם אני צודקת? בכל אופן, רק שהפגישה תהיה בבוקר, אחרת אין לי איך לחזור הביתה

סבבההה

חח מי מגיע מירושלים? שנגיע ביחד..... אמממ יש אותי את גלי וגד את זה מזוהר-שלומי? יש את נגה ויובל מיונתן דניאל מערבה מי עוד????

אז החלטנו על ת"א?

סבבה...
וגם החלטנו יום - שישי! אז רק צריכים לקבוע מקום... ותיהיהו רציניים!!! נועה.

למעלה