אמממ יש לי שאלה

אמממ יש לי שאלה

מה אתם ממליצים יותר WOW או EQ2 האמת ששיחקתי בבטא של WOW והוא ממש מדהים ובדקתי באתר של EQ2 והבטא נסגרה ... מישו שיחק בזה מישו יודע אם זה טוב ? אההה בבקשה תעזרו לי =)

Ashaman

New member
WOW

למרות שאם הגרפיקה זה מה שחשוב לך ואתה מתכוון לשחק כמה שנים טובות אז עדיף EQ2 בגלל המנוע הגרפי האדיר שלו (שכרגע גורם לרוב המחשבים ךקרטע אבל עוד כמה שנים יעבוד מצוין). אני אישית לוקח WOW גם בגלל שיש לו גרפיקה מעולה (גם אם מצוירת משהו) וגם בגלל שזה פשוט משחק מדהים. (וגם בגלל שלא יצא לי לבדוק בכלל מה זה EQ2 ומה זה SWG
)

MadDog23

New member
EQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אעלה לפה בקרוב כמה תמונות שתוכל לראות... משחק בן זונה יפה ! לדעתי יותר שווה מ wow כי די התבאסתי מ wow בגלל כל הקטע של הקוסטים ! יש שם יותר מידי וזה בצורה כלשהי שקשה לי להסביר מבאס אותי :\ למרות שלא שיחקתי ב eq2 אבל שיחקתי ב eq1 והם אמורים להיות על אותו עקרון + מלא תוספות ככה שאני מעדיף eq2 !

תודה דימה ^_^

אמממפ שיחקתי באחד ודיי אהבתי אבל התבאסתי מזה שלא הבנתי מה לעשות והכל בטח שתיים אני כבר יבין כי צברתי ניסיון וחוצמזה זה היה פחות כיף בשרת "המוזל" חחח תעשה טובה תעלה תמונות אם לא אני אדרדר ל"פיייייייייפ" סתם לא =) שניהם משחקים טובים EQ1 נראה הרבה יותר מציאותי וEQ2 לא ראיתי עדיין אחי =/

Master Boo

New member
זה הדבר הכי יפה שם

יש שם הרבה יותר קווסטים מכל משחק רשת אחר. אפשר ממש לשחק בו בתור משחק סינגל. זה מעולה

Master Boo

New member
תלוי איזה

•קווסטים של חפצים - ללכת להרוג כך כך ומפלצות, ולקחת להן כך כך ושלל ולהחזיר אותו למביא הקווסט. (יש חפצים שניתן להשיג ביותר מדרך אחת- זאת אומרת לא רק מהריגת מפלצות, אלא בעזרת כישורים אחרים) •קווסטים של הריגת מפלצות- תהרוג כך כך מפלצות. •קווסטים של מפלצת- יש מפלצות בוס (כמו בדיאבלו). תמצא את מפלצת X, תהרוג אותה, ותחזיר לי את Y כהוכחה. •קווסטים של העברת דברים- קח את זה ואת זה ותעביר להוא בעיר ההיא. יכול להיות שיש עוד שאני לא זוכר. יש קווסטים Elites, שזה אומר שאפילו אם הקווסט ברמה שלך הוא קשה מאד. בשביל קווסטים כאלה בד"כ מתארגנת קבוצה וכולם עושים אותו ביחד. אבל כל קווסט אתה יכול לעשות בקבוצה (אולי חוץ מהעברת חפצים ממקום למשום). ויש אפשרות לשיתוף קווסט- להעביר את הקווסט לכל החברים שלך בקבוצה.

xardas

New member
נו... אז בגלקסיס יש לא מעט גם..

באותו סגנון, לא מעט- בערך 100,000 בכל פינה..

xardas

New member
swg

אני אעלה סיקור עוד מעט... לא יוצא לי להיות בפורום כמעט בזמן האחרון, אז אין לי זמן לכתוב את זה...אני אתחיל עכשיו.

juggernaut

New member
זה ברור.

WOW זה משחק חובבני מול אוורקווסט 2. שתבין...אם אוורקווסט 1 זה משחק מדהים...ועדין משוחק ברשת..תאר לך מה זה השני.

למעלה