אמממ.. יש לי רעיון

מישהי007

New member
אמממ.. יש לי רעיון../images/Emo13.gif

מי לא מכיר את זה, כשבדיוק מתחיל להתנגן לו שיר ואתם בטוחים שזה שיר אחד, מתחילים לפצות את הפה כדי להצטרף לזמר בשירו המרנין.. ואז מגלים שזה שיר אחר! אז זהו.. שלי זה קרה יותר מדי פעמים
.. וכאן בא התפקיד שלכם
אני אתחיל - השוונג ש הפיתה - אוכלת מהצד זיקני צפת - השכן

Chandler Rulz

New member
אם כבר התחלת....

נסו את I Dreamed You של Anastacia, ואני מניאק אם לא תפצחו בשירה של אביב גפן.. תורידו ותבינו..

קצת קצת מזכירים לי אחד את השני...

בהתחלה שלהם... כנסיית השכל- דברים בלחש שפיות זמנית- הקיץ האחרון יש לי עוד כמה אבל אני לא זוכרת אבל אני איזכר...מתישהו
ע"מ-Deep Purple- Blood Sucker

לא ממש רוק....אבל ישראלי ../images/Emo3.gif

משו שנורא מציק לי והם נורא דומים, תשימו לב: פאנקייק- בוץ Offspring- want you bad יוני בלוך- נפוליאון Offspring- Gone away
ע"מ- גזוז- ברי סחרוף- כמה יוסי

Minimal Affair

New member
Offspring.

למרות שמאז התמסחרותם נראה שכל אלבום נהיה פחות ופחות טוב. אז אני מחבב את הלהקה, אבל לצערי הם התחרבנו. אבל לא נורא.

YanivYair

New member
אהוד בנאי- THE THE

SLOW EMOTION REPLAY -THE THE אהוד בנאי רוחות הצפון.

הממ

יכול להיות שאתה די צודק בקטע שהם ירדו קצת באיכות, אבל יש להם יציאות ממש טובות בעיניי, כמו Gone away, self esteem, no breaks...... אולי הם לא אחת הלהקות האהובות עליי ביותר, אבל אני די אוהבת אותם
אבל זאת רק אני כנראה..
לילה טוב:) נ.ב יש עוד כמה שירים עם דמיון בין פאנקייק ואופספרינג.אולי אני אכתוב בהזדמנות

Minimal Affair

New member
המיסחור

התרחש אחרי האלבום s.m.a.s.h אז סלף איסטם לא יכול להיכנס לקטגוריה. למרות שהאלבום שבא אחרי המיסחור, היה בסדר.

אשף

New member
יש לי שלושה שירים...

כולם גם באותו סולם, בפתיחה יש את האקורדים A ו-D שיר תקווה - אביב גפן Imagine - ג'ון לנון Don't look back in anger - אואזיס

אז ככה

בהופעות של אביב גפן ההתחלות של "הולך קדימה" ו"אור הירח" נשמעות בידיוק אותו דבר...! זה מפחיד

THE G1

New member
לי זה קרה בהופעה...

של אושיק לוי,הוא התחיל לשיער את "זכרון יעקב" ואני הייתי בטוח שהפתיח הוא של "לישון לישון" וכמובן שלאור העובדה שישבתי די קרוב{והיה קהל של בערך 50+ אנשים} אז הוא עצר ואמר שזה לא זה מה שהוא עומד לשיר...

למעלה