אמממ...חדשה כאן

גרזילה

New member
אמממ...חדשה כאן

היי אני עוקבת אחרי הפורום זה זמן מה. כרגע מתגוררת במעונות בירושלים, שוקלת ברצינות לעבור לדירה בעיר כשהחוזה ייגמר ועד בכלל. בהנחה שהחוזה נגמר מתי שהוא ביולי (צריך לבדוק את זה)- מתי צריך להתחיל לחפש דירות? כי כרגע אני מציצה בהומלס ולא נראה שיש שם מגוון מטורף.

גרזילה

New member
לא התכוונתי להומלס ספציפית

אלא בכלל לשאלה- מתי מתחילים לחפש? תודה תודה!

Toastie

New member
חודש עד חודש-וחצי מראש

אם את בררנית כמוני, חודש עד חודש-וחצי מראש. זה גם לגיטימי לחתום על חוזה חודש מראש ואז לא תצטרכי לדאוג ברגע האחרון. זה גם תלוי עד כמה את "בוגרת" בעסק. אם לא, אז יקח לך זמן רק "לסדר את הראש", להתכייל על מה רצוי ומה מצוי, תקופה שבמהלכה ייתכן שתתני לכמה דירות שוות-בדיעבד לחמוק.

UrbanMan

New member
../images/Emo13.gif אני יודע ששאלת מתי מתחילים לחפש

אבל אני התייחסתי לשורה האחרונה שלך ("כי כרגע אני מציצה בהומלס ולא נראה שיש שם מגוון מטורף"). בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

גרזילה

New member
רעיון מעולה

אבל מה זה ואיך עושים את זה?

behappy

New member
בירושלים-

המצב נעשה מטורף ודומה לתלביב בשנה האחרונה. במיוחד במרכז העיר- כלומר נחלאות/רחביה/נחלת שבעה/מוסררה וכאלה. לכי למדרחוב, ל"מאגר מידע" (נמצא ממש בתחילת המדרחוב, הליכונת מקו 19) תמורת כ-200 ש"ח את מקבלת מאגר של כ-ל הדירות/החדרים להשכרה שמפורסמים בכל העיתונים, במודעות שונות בעיר ומודעות שמגיעות ישירות אליהם. במקרה שלנו, רק ככה מצאנו מה שרצינו בשנה שעברה. יש גם את הלוח של האוניברסיטה העברית (כשאת בדף בית של האוניברסיטה, כנסי ל"חיפוש", ומשם ל"דירות לסטודנטים". יש שם די הרבה מידע. תתחילי בזה, אם זה לא יעזור, לכי למאגר מידע. הוא באמת מעולה. שיהיה בהצלחה!

למעלה