אמממ....המממ......עוד פרק?

OFIRB9

New member
אמממ....המממ......עוד פרק?

הקלף הכי מפחיד "ליל כל הקדושים? מה זה אמור להביע?" שאלה מייאן בעודה מסתבכת עם הגרביים "זה חג" אמרה סאקורה בזמן שסרקה את הקוקיות שלה "לא ממש חוגגים אותו כאן, אבל תמיד יש איזה מאורע מפחיד באותו יום" "לא נשמע לי כיף" אמרה מייאן "זה דווקא די כיף, חוץ מהקטע של ההפחדות" סאקורה שקעה במחשבות על רוחות רפאים מפחידות "טויה בטח חוגג על זה" מלמלה מייאן "השנה זה יוצא על יום שישי, אז נוכל להשאר ערות עד מאוחר!" קפצה סאקורה "יפי!" קפצה מייאן ושתייהן רצו למטה כדי להנות מארוחת הבוקר "אתן לא תהנו מזה השנה..." אמר מישהו שישב על הגג ליד החלון והביט לשמיים "השנה אתן תבינו כמה נורא זה להיות לכוד כל כך הרבה זמן..." "טוסטים!!!" קפצה מייאן ודחפה כמה מהם לפה "העכבר תמיד נורא אנרגטית בבוקר..." מלמל טויה "היא לא תמיד ישנה אצלי" מלמלה סאקורה "בטח..." הוא השתעל "תגיד!" קראה מייאן "מה אתה בכלל עושה פה?? אתה לא ישן במכללה שלך??" סאקורה הביטה באחיה מחכה גם היא לתשובה, טויה לא החזיר אפילו מבט, היו לו כמה סיבות טובות להשאר בבית, אחת היתה החשד הגדול במייאן, השני היה מישהו שממש לא היה נוח לו להיות איתו בבית הספר "טעים!" מייאן קראה לבסוף וקמה מהשולחן "בואי סאקורה נלך לבצפר!" היא צעקה "תיזהרו מרוחות בדרך הן נוהגות לצאת הרבה עכשיו" אמר טויה "על תצחיק אותי!" קראה מייאן ומשכה את סאקורה בקושי, היא לא הסכימה לזוז מרוב פחד "אין לך מה לדאוג!" קראה מייאן "גם עם היום ההללויה הזה הכל יהיה לגמרי נורמאלי בבית הספר!" "בוקר טוב!" קראה מסכת שלד איומה בכניסה לכיתה "אהההה!!!" צווחה סאקורה, מייאן עמדה מול המסכה במבט נבוך "סאקורה?" אמרה טמויו שהציצה מאחורי המסכה "אוי!"שחכתי להוריד את המסכה לפני שבאתי לראות אתכן!" היא אמרה "השנה ליל כל הקדושים הוא חגיגה אמיתית בבית הספר שלנו!" "באמת?" שאלה מייאן מנסה להחזיר את סאקורה לעולם החיים "כן, כי השנה בדיוק זה אלפיים שנה מאז מאורע ממש מפחיד שקרא ביפן! לכן השנה חוגגים אותו כאן במיוחד" אמרה טמויו מחייכת "דווקא השנה?" מייאן התחילה להרהר "משהו לא בסדר?" שאלה סאקורה "לא! סתם זה עניין אותי" צחקה מייאן וסאקורה נפלה "בוקר טוב" אמר להן לי בכניסה לכיתה כשעזר לנאוקו לתלות קישוטים שחורים ומפחידים "אוווווי" אמרה סאקורה מביטה בכיתה המקושטת בדברים מאוד מפחידים "על תדאגי סאקורה כל זה לא אמיתי" הרגיע אותה לי "לאו דווקא!" קפץ ימזאקי "האא?" אמרו כולם יחד "השנה בהלווין אומרים שבגלל שמלאו אלפיים שנה למאורע הדרקון, כל הקישוטים המזויפים של החג יהפכו לאמיתיים! השרשראות יהפכו לשלשלאות, והמסכות לראשים אמיתיים!" "מההה!?" צווחה סאקורה "ראשים!?!?!" "בחייך..." אמרה צ'יהרו "אני רציני! זה היה כתוב בספרים! רואה??" הוא שלף ספר היסטוריה יפני משום מקום "חג האימה של הדרקון, מהמאורע לפני אלפיים שנה, נו אז מה? את השאר המצאת" "לא אני לא!" הוא צעק "תירגעי סאקורה אני בטוח שכל זה לא נכון..." אמר לי "ומה עם כן?!" מייאן התחילה לשקשק "זה הרי כתוב בספר!" "תירגעי מייאן" אמר ריי שנכנס לכיתה "מאורעות הדרקון בכלל לא קראו בתאריך הזה" "תודה על העידוד!" קפצה מייאן בשמחה "נראה חג מטופש מנסה לעצור אותי!" היא קראה, ברקע נשמע הויכוח של ימזאקי וצ'יהרו על תפוחים שהופכים לשלדים מרקדים "למה יש לי הרגשה מוזרה לגבי חג הדרקון הזה?" חשבה סאקורה "ריי" היא פנתה אליו בלחש "מה" הוא אמר "אני יודעת...שאתה..." היא מלמלה הוא הביט בה "קלף ההעתק נכון?" הוא נבהל, ואז הביט לראות עם מייאן או לי מקשיבים, אבל הם היו עסוקים בלהפריד את ימזאקי מצ'יהרו שהייתה די עצבנית "איך את יודעת?" הוא שאל "האישה המוזרה מהחזיונות סיפרה לי" היא ענתה "שלא ידעו על זה טוב?" הוא אמר "זה חשוב שלא ידעו" "בטח שלא, אני הרי מסתירה את הקלפים" "שאף אחד לא ידע סאקורה" הוא אמר "לא קרברוס, לא מייאן, ולא לי, הכי חשוב, שאף קלף אחר לא ידע מזה" "למה?" "אני פה בסתר סאקורה" הוא אמר "אסור שקלפי דלתא אחרים או קלפי דיליט ידעו שאני קלף, המשימה שלי לא תושלם ככה" "אולי תספר לנו כבר על המשימה שלך?" אמרה סאקורה "לא" הוא אמר "אני לא יכול לומר לך, מצטער" ואז הלך לעזור לריקה עם השלשלאות מפלסטיק "הוא כזה מסתורי" אמרה סאקורה "סאקורה הצילו!" קראה מייאן, הרוח מהחלון התחילה להעיף את הקישוטים שעוד לא חוברו לקיר וילדים התחילו לרדוף אחריהם, סאקורה הצתרפה אליהם בצעקות "אוף" אמר ריי "מה עם היא תדע?" הוא הסתכל על מייאן שקפצה משולחן לשולחן רק מנסה להגדיל את הכיף שבבאלגן "מר באט!" קראה המורה והיכתה על השולחן "מה?" מלמל מאקו בשיעמום "עם אתה מתכוון לחגוג את ליל כל הקדושים הערב כדאי לך להקשיב בשיעור, אחרת לא תגמור לעולם את שיעורי הבית!" היא צעקה ופנתה להמשיך להעביר את השיעור, טויה פזל למאקו שהמשיך לשבת בחוסר מעש "כאילו שהיא תמנע את זה מאחד כמוני" הוא מלמל וחייך חיוך קצת מרושע, ואז ראה שטויה מסתכל עליו, הוא לא מחק את החיוך, רק קרץ לו, וטויה עשה פרצוף וחזר להקשיב למורה, מאקו צחק בשקט

OFIRB9

New member
חלק ב'

"למסיבת בית הספר הולכים הערב נכון סאקו??" קפצה מייאן בדרך חזרה "אני מניחה שכן, אני לא אהיה היחידה שתישאר בבית, שמעתי שגם הכיתה של טויה תבוא לבקר" "יוקי יבוא??" מייאן קפצה בשמחה "אז יהיה כיף כפליים!" "מה הכוונה?" "יוקי ישפר את המצב רוח לכל אלה שמפחדים!" קראה מייאן, ואז החילקה ונפלה "מייאן!" קראה סאקורה "כמעט ונתקלת בה!" מייאן נעצרה שניה לפני נערה כלשהי עם ספרים "אבל לא נתקלתי! נפלתי קודם!" יללה מייאן "כואב לי!" "את בסדר?" שאלה הנערה עם הספרים והתכופפה למייאן "הכל סבבה!" אמרה מייאן וקמה "היי רגע! אני זוכרת אותך!" "אתן שתיכן נוהגות לנסוע כל כך מהר?" חייכה הנערה וסאקורה עשתה פרצוף נבוך, ונזכרה שלפני יומיים גם היא כמעט נתקלה באותה נערה בדיוק "ממש סליחה, בדרך כלל אנחנו לא כאלה פרועות..." היא אמרה "דברי בשם עצמך!" קראה מייאן "איזה מתוקות" אמרה הנערה "לפי המדים אתן בבית הספר העל יסודי נכון?" "כן!" אמרה סאקורה "הערב יש לכם מסיבה נהדרת שם לכבוד החג, יהיה בטח נהדר" היא אמרה "אולי תבואי את?" שאלה מייאן "באמת?" שאלה הנערה "אני לא יודעת עם זה יהיה מתאים..." "אוי נו באמת, הרי כל שנה א' של המכללה באים! גם אח של סאקורה טויה ו..." "את אחות של טויה?" הנערה פנתה לסאקורה "כן..." אמרה סאקורה "הוא יושב מאחורי בשיעור אנגלית" הנערה חייכה "עם הוא יהיה שם עם כולם אני מניחה שגם אני אבוא" "יופי!" קראה מייאן "נתראה שם! אה כן, ואני מייאן, וזו סאקורה כבר שמעת" "שמעתי" הנערה חייכה "אני פרודי, פרודי ימהגני" "היי, אולי את צריכה עזרה עם הספרים פרודי?" שאלה סאקורה "באמת? וואו תודה רבה" היא אמרה, מייאן וסאקורה לקחו כמה ספרים מהארימה ועזרו לפרודי לסחוב אותם עד לספרייה "אני אסתדר מכאן" חייכה פרודי "נתראה בערב, או בעצם ממש עוד מעט, אז עדיף שאמהר עם שיעורי הבית" היא רצה לתוך הספרייה "ממש נחמדה ימהגני הזו נכון?" שאלה סאקורה "ממש!" אמרה מייאן "סאקורה תגידי מה את תלבשי למסיבה הערב?" "טמויו אמרה שהיא תכין לי משהו" אמרה סאקורה יותר מאוחר בערב טמויו ניצבה מול הבית של סאקורה עם המצלמה הרגילה שלה ושקית "מה את עושה מייאן?" סאקורה שאלה את מייאן שישבה על המיטה והביטה בכמה מהקלפים "אני מחפשת קלף שיוכל לעזור לי להשיג תלבושת, תראי, יש לי את וולף ודאט' ליצירת המראה המפחיד, אבל נראה לי שחסר משהו" היא חפשה בין כל הקלפים "וואו" אמרה סאקורה שהביטה בתלבושת השחורה שמייאן יצרה לעצמה "פשוט ביקשתי מוולף ודאט' לתת למדים שלי מראה מפחיד, אבל לדעתי משהו לא בסדר.." "זה נראה שמח מדי" אמרה טמויו שנכנסה לחדר "סאקורה לך הבאתי שמלה שחורה עם קישוטי שלשלאות קטנטנות למראה המצמרר" היא הוציאה שמלה עם חצאית נפוחה "אבל עלייך זה בטח יראה מקסים, אפילו במראה המצמרר את בטח מקסימה" "אני...?" סאקורה נזכרה בדמות הילדה שדמתה לה בחלום שלה, שלבשה בגדים שחורים מאוד מצמררים "אני יודעת!" קפצה מייאן "אני אשתמש בקלף הסאד!" "קלף הסאד?" שאלה סאקורה "מייאן אין לנו שום קלף סאד..." "בטח שיש! תראי!" מייאן הראתה לסאקורה קלף עם יצור זאבי ענק ומפחיד בעל כנפיים, ולמטה היה כתוב 'סאד' "אבל מתי לכדנו אותו?" שאלה סאקורה "מה אני יודעת, מצאתי אותו ואת 'דיגיטל' בתיק שלי!" היא הראתה קלף דיליט עם ילדה מוזרה עליו "מעניין איך זה הגיע לשם..." אמרה סאקורה "סאד!" מייאן הפכה את השמלה שלה להרבה יותר עצובה, סאקורה כבר היתה לבושה בשלה "אני מה חסר לנו" היא לקחה מהמגירה של קלפי הקלאו את קלף הגלוו "וואו הכנפיים החדשות שלי ממש מדליקות!" אמר קרו על קלפי השד הקטנות שכיסו את הכנפיים שלו ונראו מאוד אמיתיות "כן קרו אתה באמת מתוק ככה" אמרה טמויו, היא מצידה הייתה לבושה כמו ערפדית "טמויו מה לגבי שיניים חדות?" שאלה מייאן "עם יהיו לי שיניים חדות אני עלולה להפחיד את סאקורה" לחשה טמויו, סאקורה כבר נראתה די משקשקת כל בית הספר היה מקושט בדלעות ושלשלאות מזויפות, נראה כאילו כל בית הספר הפך לטירה איומה ונוראה "זה נראה כל כך אמיתי" אמרה מייאן "אלה צריחים מזויפים??" היא הצביעה על הגגות "כן, עבדו על זה המון זמן כנראה" אמרה טמויו "סאקורה!" לי בא אליהן בריצה, הוא היה לבוש בחליפה ערפדית שחורה "ממש מפחיד לא?" הוא שאל "ממש!" סאקורה קראה "הנה ריי! היי ריי!!!" קראה מייאן, ריי לבש גלימה מוזרה שדמתה לשל דאט', והחרב שלו היתה בחגורה שלה "למה באת עם החרב?" שאלה טמויו "למראה המפחיד" הוא אמר ומייאן צחקה "קדימה בואו נלך לדוג תפוחים!" היא קראה ומשכה ביד אחת את סאקורה וביד אחת את ריי לעבר הטירה, מלמעלה יצור קטן וקופצני בעל צורת גז מוזרה הביט בהם "הם נכנסו!" הוא אמר והשער נסגר בחבטה, הוא קפץ אל הצריח המזויף הראשון, והוא התחיל להתקשות, והפך לצריח אמיתי, וגם קירות בית הספר התחילה להתפורר ולהפוך לטירה אמיתית "בו!" קרא טויה כשסאקורה נכנסה לאולם ההתעמלות שהיה אולם המסיבות, והיא קפאה מיד במקום בצרחה "תירגעי..." הוא מלמל, ויוקיטו מיד ניסה להרגיע אותה כשהוא זועף בטויה, טמויו ניסתה ללמד את ריי ומייאן לרקוד אבל מייאן התחילה להתפרע, לי התחיל לריב עם טויה עד שמאקו בא להפריד, וסאקורה התחילה להרגע ולהנות מהערב "היא נהנת" אמרה ילדה שישבה על אחת הקורות למעלה בגג, יצור הגז המוזר הצטרף אליה, לידה ישב יצור חיה מוזר ובעל מראה מטורף ומצמרר, ומאחוריה ריחפה ילדה אחרת "כל זה ממש נחמד, אבל מה עם קצת מסורת...טורץ'?" היצור המוזר קפץ לקורה אחרת, והתחיל לצווח בשמחה צווחות מיללות מפחידות, וכל הקירות קפאו "מה קורא?" שאלה צ'יהרו מלמטה, וכולם התחילו להסתכל לכל הכיוונים "קלף דלתא, אני מרגישה אותו...."אמרה מייאן, וריי שלף את החרב לפתא רוח התחילה לנשוב בכל האולם כאילו מישהו פתח חלון ממש ענק, כל האנשים התחילו לצעוק ולרוץ החוצה בפחד, והקישוטים התחילו לעוף לכל הכיוונים "סאקורה!" טויה צעק כשנסחף החוצה בגלל כל האנשים, סאקורה והשאר כבר לא היו שם, הם הרגישו בקלף מוקדם ויצאו מדרך אחרת "מה הולך כאן?? זה קלף הרוח??" קראה טמויו "לא, זה קלף אחר, כרגע אני לא יודעת מה בדיוק" אמרה מייאן, הם ירדו במדרגות לכיוון הקומות התחתונות "היי רגע אחת, ממתי יש עוד קומה מתחת לאולם?" שאל לי "אתה צודק!" אמרה סאקורה ונעצרה "אולי זו מלכודת" "אוי סאקורה הרי ברור שהקלף נמצא שם! ככה זה קלפים הם תמיד מוצאים לעצמם איזה מקום! הוא לא היה יוצר עוד קומה עם הוא לא היה שם בעצמו!" אמרה מייאן "קדימה בוא נרד לשם!" אמר קרו וטס למטה "חכה קרו!" קראה סאקורה ורדפה אחריו כשכולם מאחור "אוי!" צווחה מייאן שהם הגיעו למטה, זה נראה כמו מרתף ענק עם לפידים על הקירות, ושלשלאות אמיתיות כיסו את הקירות "איזה קלף יגרום לדבר כזה??" צווחה סאקורה "הקלף הכי מפחיד שקיים..." מלמלה מייאן

OFIRB9

New member
../images/Emo12.gif אתה?

זה לא היה צפוי 0_0 אולי אני צריכה להמשיך את הפיק בפוקימון.....חחחחחחחחח באמת...

למעלה