חולון....ותזכיר לי גם אתה..מאיפה..?
B buzaglo New member 26/4/04 #28 נוווו מה חדש?..שוב לא הבנת../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif תכוונתי שאני יעבור לכפ"ס.. אחרי שאני יתחתן עם רותם
נוווו מה חדש?..שוב לא הבנת../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif תכוונתי שאני יעבור לכפ"ס.. אחרי שאני יתחתן עם רותם
B buzaglo New member 26/4/04 #30 ונראה לך שאני יוותר אליך כל כך..../images/Emo41.gif מהר את תמיד יכולה להישאר המאהבת
R REBELDE 16 New member 26/4/04 #31 ס-ל-י-ח-ה?!../images/Emo41.gif עוד לא התחתנת וכבר אתה בוגד חחחח מאהבת? אז אני מבינה נכון....כאילו עדיפות שניה?! ראית מה זה רותם..הוא בוגד בך!
ס-ל-י-ח-ה?!../images/Emo41.gif עוד לא התחתנת וכבר אתה בוגד חחחח מאהבת? אז אני מבינה נכון....כאילו עדיפות שניה?! ראית מה זה רותם..הוא בוגד בך!
B buzaglo New member 26/4/04 #32 טוב..נתחיל מזה..../images/Emo41.gif שגנבת לי.. תכוכב ואם זה לא מספיק את עוד מנסה לחמם אבל לפחות משהו אחד הצלחת להבין.. <ואם זה בלי המתורגמנית אז אני גאה בך > שאת אפשרות שניה..או מי יודע כמה
טוב..נתחיל מזה..../images/Emo41.gif שגנבת לי.. תכוכב ואם זה לא מספיק את עוד מנסה לחמם אבל לפחות משהו אחד הצלחת להבין.. <ואם זה בלי המתורגמנית אז אני גאה בך > שאת אפשרות שניה..או מי יודע כמה
R REBELDE 16 New member 26/4/04 #33 חחחח המתורגמנית ברחה!../images/Emo2.gif ולא גנבתי לך שום כוכב! אל תדליק אותי!
B buzaglo New member 26/4/04 #34 חח למה אני לא מתפלא שהיא ברחה../images/Emo41.gif למה להסביר לך משהו זה כמו... יאא ובנוסף את גם מכחישה הופה אני מדליק אותך...טוב מעכשיו אני אשתדל להיות פחות סקסי
חח למה אני לא מתפלא שהיא ברחה../images/Emo41.gif למה להסביר לך משהו זה כמו... יאא ובנוסף את גם מכחישה הופה אני מדליק אותך...טוב מעכשיו אני אשתדל להיות פחות סקסי
L l1zard New member 26/4/04 #23 חח.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N niravital New member 26/4/04 #35 ואח"כ אתה לא מבין על מה אני מדבר... כשאני אומר לך שאתה מדבר יותר מידי על "צבע השמיים"