אמממ...בריאן לא יצא משהו וזה עצוב גם ככה :(
N netaK New member 7/11/02 #5 עוד הערות? גם ככה אני כועסת על עצמי שהוא לא דומה...תני תני עוד הערות תהרגי אותי עוד
L lolly1 New member 7/11/02 #6 לנטע זה יפה מדהים מהמם משגע מקסים יפיפה נהדר מושלם גדול ענק חמוד מתוק....בקיצור.. בריאן וג´סטין!! אבל לא כמו גייל................................
לנטע זה יפה מדהים מהמם משגע מקסים יפיפה נהדר מושלם גדול ענק חמוד מתוק....בקיצור.. בריאן וג´סטין!! אבל לא כמו גייל................................
N netaK New member 7/11/02 #11 חחח.... שמתי לב שהראשון נוראי עשיתי ציור של כריסטינה אגילרה לובשת גיטרה,מישהו רוצה לראות? ואגב שיניתי חתימה
חחח.... שמתי לב שהראשון נוראי עשיתי ציור של כריסטינה אגילרה לובשת גיטרה,מישהו רוצה לראות? ואגב שיניתי חתימה
N netaK New member 7/11/02 #13 לשים מה? עיצבן אותי להזכיר את המורה לתנך הטיפשה הזאת... לא אכפת לי מבעיות התנינים שלה!
M maayan15 New member 7/11/02 #17 אני אף פעם לא הבנתי מה עובר לה בראש...אבל זו אולי רק אני.... בכל מקרה...תוסיפי אותה...
N netaK New member 7/11/02 #20 לאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה!!!!!!!!!! ראיתם את ההתקדמות שלי של כריסטיה ששמתי קודם?!!? טוב זה הלך1!! הכל!!! הפסקת חשמל מסריחה!!! ו...מתחילים הכל מהתחלה!!!
לאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה!!!!!!!!!! ראיתם את ההתקדמות שלי של כריסטיה ששמתי קודם?!!? טוב זה הלך1!! הכל!!! הפסקת חשמל מסריחה!!! ו...מתחילים הכל מהתחלה!!!