אמממ...בקשתם.

ranch22

New member
אמממ...בקשתם.

הנה שאלון,ע"פ בקשת הקהל. נלקח מהפורום של עברי לידר. איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שם: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: מה הייתה ההופעה שהכי נהנתם בה בחודשיים האחרונים?

עונה../images/Emo9.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הכדורונים, ושל טרה את חושבת שאת מאושרת כרגע? כרגע כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כרגע לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא התאהבתי עדיין, לכן לא התאכזבתי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי אני לא רציתי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? חח לא והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא היה לי חבר אז איך יהיה לי אקס האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: למה לרצות תכונות של מישהו אחר למה אין לי אופי משלי?! מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? בכלל להתאכזב זה לא נעים, לא עולה לי בראש משהו ספציפי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? דורית, שרית, ונופר חברותיי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? זכרון על סבא וסבתא שלי ז"ל, עוד מעט יהיה 10 שנים בלעדיהם
מה הדבר שהכי פוגע בך? שלא אומרים לי את האמת איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות וקנאה. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: כנות, אהבת האדם והזולת. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אוהבת את כולם. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אבא שלי התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לצערי לא מזמן
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני חושבת שהשנה
למה? זה לא לפורום מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? השקר הזה והבגידה באמון למי אתם הכי מתגעגעים? לסבא וסבתא שלי ז"ל איזה מקצוע לעתיד תרכשו? הלוואי ואהיה מדובבת איפה תועילו בטובכם להתגורר? הייתי רוצה לגור בצפון הארץ. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חח באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אה?! האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק מההורים. חושבים שתגורו בארץ? כן. התרדו ממנה..? אולי רק לחופשה לא יותר איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני במהות, אבל שידעו שיש תורה ויש חוקים ומצוות שצריך לקיים. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב לא?!
מה הכי חשוב לך בחיים? לחיות מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבים. חח מהו הפרי האהוב עליך? מנגו מה לא תעשה לעולם? לעולם לא אעשה משהו בניגוד לאמונות שלי האם טסת פעם? לא כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שמישהו ממקורביי ימות חס ושלום או יעבור תאונה, הספיק לי שאחי עבר תאונה, לא עוד
שוקו\\תה\\קפה? קפה, אייס קפה
את מי בא לך לחבק עכשיו? את אמא למי בא לך להרביץ עכשיו? חחחח ממה הכי נמאס לך בחיים? לפעמים נמאס לי מעצמי, באמת. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? צפון הארץ, בגליל העליון. מה הדבר האחרון ששתית? קולה
הבנאדם הכי יפה שראית: דורית חברה שלי
איזה צילצול יש לך בפלאפון? "איתי" של קרן פלס ו"תגידי לו" הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה קולות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הפוסטר של הסרט "פוסידון"
ושומר מסך? כל התמונות שיש לי במחשב חח איך הייתה הנשיקה הראשונה? בעעעע זוועה עם מי? ידיד שהכריח אותי לנשק אותו
למה הזכרת לי
מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה שאעשה באותו יום שם: ליאת בקאלו כינוי: love billy zane 2004 סגנון לבוש: יומיומי, ג'ינס וטי שירט צבע עיינים: חום צבע שיער: חום גוונים מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: אין משקה אהוב: אייס קפה
משקה שנוא: אלכוהול דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שלא אומרים לי את האמת
אוכל אהוב: עוף, חומוס אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: "כל עוד שאתה אמיתי עם עצמך שום דבר אחר לא חשוב" מקום בילוי: קולנוע, בתי קפה, תיאטרון הופעות. מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: אתם הפורום הכי הכי!!!! באיזה עוד פורומים אתה: צעירי ת"א, בסך הכל אורח(לזכרו של עוזי חיטמן), תמיר חיטמן, מירי מסיקה, איה כורם, קרן פלס. תאר את עצמך: מה יש לתאר חח פתגם אהוב: "חייה ותן לחיות" מה הייתה ההופעה שהכי נהנתם בה בחודשיים האחרונים? של קרן פלס בימי זמר בחולון

herut123

New member
עונה, בערך

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הנייר עם הלבבות את חושבת שאת מאושרת כרגע? אני חושבת שכן.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? משפחה בגדת פעם?לא חושבת מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ממ מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? עזבו אותי אני עוד קטנה מדי לזה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לחזור על זה שוב? אם כן, אתם אוהבים אותו? לא תגידו.. אני מוכנה לחזור שוב והוא, אוהב אתכם? טוב אני אחזור.. איך הכרתם? ושוב: עזבו אותי אני עוד קטנה מדי לזה מה אתם הכי אוהבים בו? טוב.. אממ.. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? מה הולך פה? אתם רבים? מדלגת שם: חרות כינוי: חרותי\ תות סגנון לבוש: ספורטיבי צבע עיינים: שחור חום צבע שיער: שחור מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא:אנגלית משקה אהוב: מים משקה שנוא: גזים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מציקים? אוכל אהוב: פתיתים אוכל שנוא: עוף מספר מזל: 6 או ש22 בקרוב, מספר החולצה בכדורסל שלי שאני ארצה בשנה הבאה המוטו שלי: תאהבו מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: אנשים נחמדים, טובים, פשוט כיף פה באיזה עוד פורומים אתה: סופרים ומשוררים צעירים פתגם אהוב: "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך" נזכרתי בו ראשון, והוא נחמד

עונה..

הנה שאלון,ע"פ בקשת הקהל. נלקח מהפורום של עברי לידר. איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הוט VOD, של קופת חולים עם חמודי וצוציק ושל סנפרוס עם הארנבים המתוקייים!!! את חושבת שאת מאושרת כרגע? אמממ יש רגעים שיותר ויש רגעים שפחות... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא סגורה על זה... בגדת פעם? לא!!! האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודעת אם יש לי אהבה... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חוסר פרגון... אדישות... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני.. הוא... המציאות המרה... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא קרובה לזה אפילווו אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא! האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא!! האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? חהחהחה לאאא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? חהחהחה לאאא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לאאא חהחהחהה האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הא? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? 98 סופי במתמטיקה... סתם... חחח יש הרבה אכזבות... חוסר פרגון... חוסר חיבה... חוסר יחס... והעובדה שהחיים האלה אכזריים לפעמים... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ממש טוב?? ממש ממש ממש ממש ממש טוב? אמממ אני, עדי וליבי (חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי וזה נכווון) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? זכרון ממתי?? חחח נזכרתי בתמונה של מישהוווו מה הדבר שהכי פוגע בך? וואייי קשה... חוסר יחס... חוסר פרגון... ירידות... ביקורת שלילית של אנשים קרובים... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? יש הרבה... נלך על שקרן, שובניסט מסומם גנב... תכונות שליליותתת וחוסר הגיינה!! חהחהחה מה הכי מושך אותך אצל אנשים: יעני בנים? ידע...נימוס... ונו... אין מה לעשות...מראה חיצוני... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על השירה והחכמה... חהחהחה לא נשמע צנוע אני ידועת... אבל לא הייתי מוותרת על זה... כי יש דברים שאני מאוד חכמה בהם!!! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אמממממ לא זוכרת... יחיחיחי אני כל הזמן אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם שאני אוהבת אותם... בלי קשר לרומנטיקה... התכוונת לזה? בטח!! אני אומרת רק מה שאני מתכוונת!!! מתי שיקרת? וואי... שקר שקר שקר...??? אמממ לא זוכרת!! מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת... למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אממ לא יודעת... הרבה פעמים אני לא עושה דברים ומתחרטת על זה... למי אתם הכי מתגעגעים? לסבתות שלי!!! אבל יש עוד הרבה אנשים שאני מתגעגעת אליהם!!! איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אררר משהו שקשור ליהדות... ועבוסה עם קהילות... יחסים בין לאומיים וכאלה... איפה תועילו בטובכם להתגורר? אי שם בחו"ל... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? אינשאללה 4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא ידועת באיזה גיל... כשיימצא האדם הנכון... אני מקווה שבסביבות 28-27 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? תלוי... לפי התחושה.. לפי הקשר... חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? חהחהח אמרתי קודם... אני יורדת... אבל אני אהיה פה הרבה!!!! איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? כמוש אני... חילונית עם אהבה לדת ולארץ... נשמע הזוי אני יודעת, אבל באמת שכאשר אני מסבירה את זה זה נשמע יותר טובבב!!! איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? סבבה... לא?? מה הכי חשוב לך בחיים? אררר בריאות... אושררר... חכמה... הרבה!! מה הרגש שהכי חסר לך? וואי... חסר לי לאהוב... חסר לי להיות נאהבת... אנ מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רחמים מהו הפרי האהוב עליך? תות... קיווי... לא ידועת מלא.. רק לא אפרסמון!!! מה לא תעשה לעולם? לשתות, לעשן, לקחת סמים... לתת לגבר לשלוט בי... להיוץ תלויה בחברה... ולשכב עם הדבר הראשון שצץ לי בדרך... האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? הרבה פעמים.... עם משפחה וגם עם חברים... (ם החברים לפוליןןן)!! מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? למות/לחלות במחלה קשה!!! שוקו\\תה\\קפה? שוקווו את מי בא לך לחבק עכשיו? את הסבתות שלייי!!!! למי בא לך להרביץ עכשיו? לכל מי שמרגיז אותי!!! ממה הכי נמאס לך בחיים? מהימים הקודרים ומהדכאון!!! מחוסר צדק... מהרבה דברים!!! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי... לחלוטין...!!!! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? בואנוס איירס וירושלים!!! מה הדבר האחרון ששתית? סודה הבנאדם הכי יפה שראית: אררר שאלה קשה... כי גם מי שנראה מושלם יש לו פגם!!! ואצלי היופי והאופי קצת מחוברים!!! איזה צילצול יש לך בפלאפון? לא יכול להוריד ממך את העיניים- כלא שש... תגידי לו נמחק לי
הקול הכי יפה ששמעת? חהחהחה שלי!! סתם סתםםםם זה היה מתבקש!! אממ קולות של זמרים שאני אוהבת וקולות רדיופוניים!!! אררר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חוף ים בשקיעה!!! ושומר מסך? של התמונות במחשב... איך הייתה הנשיקה הראשונה?
עם מי?
מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "מה השעה?" שם: עדי ליבי פסקל כינוי: עדידי, דידי, דידוש, עדידוש, עדוצ'י, פסקל, פסקלית וכו'... סגנון לבוש: כל מיני... כמו שאמא אומרת- "סגנון חסר טעם". צבע עיינים: חום (אבל יש טיפה ירוק בפנים... עמוק עמוק!!) צבע שיער: צבעוני חהחהחחהחהחהחה... סתם לא ידועת... יש לי הרבה צבעים על הראש!!! מקצוע אהוב: הסטוריה, תנ"ך, ספרות... כל ההומניים..!!! מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!! משקה אהוב: סודה משקה שנוא: כל דבר שיש בו אלכוהול... דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: חשים שהם יודעים הכל!!! אוכל אהוב: בע... הרבה... חהחהחה אבל הגעתי למסקנה שסלט ירקות אני אוכלת הכי הרבה!!! אוכל שנוא: דגים, כבד וחצילים!! מספר מזל: 13 המוטו שלי: זה מתחלף... חהחהחה יש לי הרבה מוטו חהחהחהחה עכשיו זה "אני תמיד נשארת אני" והאמת שאני נצמדת לזה בכל עת... מקום בילוי: אררר הופעות! חיחיחי והבית...! מספר אחים: 0 דעתי על הפורום: סבבה!!! באיזה עוד פורומים אתה: הרקיע השביעי! תאר את עצמך: חהחהחהחהחהחה קשה... אני משוגעת חיובית!!! פתגם אהוב: לא ידועת... כל הפתגמים!!! מה הייתה ההופעה שהכי נהנתם בה בחודשיים האחרונים? איזו הופעה הייתה לאחרונה, תזכירו לי...?? כמה זמן עבר מאז קרן פלס ואוהד?? חיחיחיחי

שכחתי שאלה חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי

תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אררר זו שאלה קשה... אפשר להתפלסף עליה שעווותתת יש הרבה תכונות שהייתי רוצה שיהיו לי... אבל אין לי... ולא יודעת לא עולה לי כרגע... אממ יכלת מתמטית... זו תכונה???? חחחחחחחחחחח

ranch22

New member
עונה...

איזה פרסומת את הכי אוהבת?הוט,האגיס. את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא חושבת. בגדת פעם?לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?ידידות חסרת טעם. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא בדיוק. אם כן, אתם אוהבים אותו?לא. והוא, אוהב אתכם?אולי.. איך הכרתם?:X מה אתם הכי אוהבים בו?אחד-הניגון שלו,האופן שבו הוא גורם לי לחייך,שני-החשיבות. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?הרבה,אני חושבת. אתם רבים? לא הרבה,ואם כן זה רק על דברים טובים שהוא אומר עלי ואני לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא חושבת.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסיתי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא יודעת. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לשנות.. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:לא יודעת.. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?חברות. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אני,עצמי,אנוכי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?אולי,דידס. מה הדבר שהכי פוגע בך?חוסר רגישות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שום תכונה,לא שופטת סתם. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:נקסט. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?יש לי כשרון?. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?כבר לא זוכרת. התכוונת לזה? מן הסתם. מתי שיקרת?לפני חצי שנה בערך. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לפני חצי שנה. למה?שקרתי. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לפני חצי שנה. למי אתם הכי מתגעגעים?אליו. איזה מקצוע לעתיד תרכשו?הסטוריה,מחשבים,מוזיקה,מדעי המדינה,פסיכולוגיה...הו,הכל!!!"עם הידיעה שאינך יודע היא הידיעה הגדולה ביותר"-משפט שלי. איפה תועילו בטובכם להתגורר?ישראל,אני חושבת. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?אולי 2... באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?אין לי מושג. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?מה שיצא יצא. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?לא יודעת. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?דתי,בע"ה. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?נחמד למדי,עם חלקם יותר. מה הכי חשוב לך בחיים? משפחה,חברים,ארץ,דת. מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?ההרגשה שחסר? מהו הפרי האהוב עליך?שוקולד?חחח סתם..לא יודעת,יש כמה. מה לא תעשה לעולם?אברח מגבולותי. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?פעם אחת,פריז,משפחה. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שילכו לי. שוקו\\תה\\קפה?שוקו,קפה. את מי בא לך לחבק עכשיו?שישה אנשים. למי בא לך להרביץ עכשיו?הראל. ממה הכי נמאס לך בחיים?מהחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?מדבר יהודה,אופקים,הגליל,הארץ הזאת!!!! מה הדבר האחרון ששתית?קולה,וקרח מן הסתם!!! הבנאדם הכי יפה שראית: מייקלו. איזה צילצול יש לך בפלאפון? "תגידי לו" נראה לי..בד"כ הוא על שקט. הקול הכי יפה ששמעת? מממ..לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצלמתי. ושומר מסך? קווי דמיון. איך הייתה הנשיקה הראשונה?:X עם מי?:X מתי פעם אחרונה התקלחת:היום בבוקר. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?קודם כל שארדם.. שם:רינת ריצ'י גרין :] כינוי:ראנצ',ראנץ',ריצ'י,רין. סגנון לבוש:חולצת ביה"ס ?חחח צבע עיינים:ירוק. צבע שיער:שטני-חום. מקצוע אהוב:הרבה... מקצוע שנוא:לא יודעת. משקה אהוב:קרח!!!למי אכפת שזה לא בדיוק משקה?! משקה שנוא:תות בננה. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך::X אוכל אהוב:כל מיני,אם אני אוכלת בכלל וזה לא אחת בלילה... אוכל שנוא:לא אומרים איכס על אוכל. מספר מזל:2,12,22,6...כל מיני זוגיים שכאלה. המוטו שלי:יש יותר מידי. מקום בילוי:בעיקר במיטה,עם המחשב הנייד שלי,או בשכונה. מספר אחים:כולל מהמשפחה השניה?5. דעתי על הפורום?נחמד.. באיזה עוד פורומים אתה:הרבה... תאר את עצמך:לא מתארת את עצמי. פתגם אהוב:יותר מידי. מה הייתה ההופעה שהכי נהנתם בה בחודשיים האחרונים? פשש לא זוכרת. :]

inbalip

New member
עונה

איזה פרסומת את הכי אוהבת?של הסופר פארם למונדיאל. את חושבת שאת מאושרת כרגע? אושר זה עניין של השקפה אני לא חושבת שאי פעם אני ארגיש מאושרת. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הרבה דברים. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהחברים שלי שגרתי איתם בגרעין לא אהבו אותו ולכן נפרדתי ממנו. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. אם כן, אתם אוהבים אותו? כן מאוד. והוא, אוהב אתכם? אני מאוד מקווה . איך הכרתם? באינטרנט. מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא חכם ואני לומדת ממנו הרבה. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? התחלתי לאכול כשר בבית ולהפריד בן חלב לבשר. אתם רבים? רק מריבות טיפשיות. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? מי לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא. אם כן, זה הצליח? לא רלוונטי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי יותר גבוה , כח רצון , הייתי גם רוצה להיות פחות רגישה . מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שגיליתי אחרי חמש שנים שהייתי בגרעין שאני לא באמת שייכת לקבוצה הזאת. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?בתי איה ובן. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אתמול חתונה של חברה ממש טובה שלי. מה הדבר שהכי פוגע בך? או הרבה דברים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:נאמנות וכנות. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אין לי משהו שאני כשרונית בו . מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חבר שלי. התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת?אני לא זוכרת . מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? שהשתחררתי מהצבא לפני חמש שנים בערך. למה? סיפור ארוך. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אני עושה הרבה דברים שאני מתחרטת עליהם. למי אתם הכי מתגעגעים? לסבתא שלי שנפטרה לפני 7 שנים. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אחות מיילדת. איפה תועילו בטובכם להתגורר? אין לי מקום מסויים . בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3-4 אני נורא רוצה תאומים. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת אבל אמא כבר מנדנדת אז תעזבו אותי עם השאלה הזאת. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לי אישית זה לא משנה . חושבים שתגורו בארץ? כן. התרדו ממנה..? לא אולי רק נסע לשנה לחו"ל . איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? או חילוני או מסורתי תלוי עם מי אני אתחתן. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין לי קשר עם חברי הפורום . מה הכי חשוב לך בחיים? אושר אהבה חברות ובריאות. מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגישות יתר. מהו הפרי האהוב עליך? תפוח ירוק. מה לא תעשה לעולם? בנג'י. האם טסת פעם? כן. כמה פעמים,2. עם מי ולאן? פעם עם אחותי ללונדון ופעם עם חברת משפחה לפריז ואמסטרדם { ולא לא עישנתי סמים }. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא יודעת. שוקו\\תה\\קפה? שוקו ורצוי עם קצפת. את מי בא לך לחבק עכשיו? את חברות שלי לא ראיתי אותם הרבה זמן. למי בא לך להרביץ עכשיו? היום, לאף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? העבודה שלי והפסיכומטרי. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אני לא זוכרת איך קוראים בדיוק למקום אבל הוא באזור הכרמל. מה הדבר האחרון ששתית? דיאט קולה. הבנאדם הכי יפה שראית:חברה שלי. איזה צילצול יש לך בפלאפון? לכל קבוצה יש צלצול משלה לחבר שלי יש את שיר הפתיחה של הרובוטריקים לחברות שלי את סינדרלה, למשפחה את קרובים קרובים ולעבודה את מוש השור. הקול הכי יפה ששמעת? הרבה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שנייה אני אלך לבדוק, גבעות ירוקות ושמיים. ושומר מסך? רגיל של המחשב. איך הייתה הנשיקה הראשונה? טובה. עם מי?עם ידיד שלי בעבר . מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני שעה. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני לא חושבת בבוקר זה מוקדם מדי. שם:עינבל כינוי:חסוי סגנון לבוש:לא יודעת זה משתנה. צבע עיינים:כחול צבע שיער: בלונדיני מקצוע אהוב:בתיכון תולדות עם ישראל. מקצוע שנוא:כל השאר. משקה אהוב:דיאט קולה משקה שנוא:בירה. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:מתייחסים בצביעות אלי ולאנשים אחרים. אוכל אהוב: במבה. אוכל שנוא: או... רשימה ארוכה כח סוגי הירקות ועוד הרבה דברים. מספר מזל:אין לי. המוטו שלי:חייה ותן לחיות. מקום בילוי: בתי קפה תיאתרון וכאלה. מספר אחים:2 דעתי על הפורום: די נחמד פה. באיזה עוד פורומים אתה:כל מיני. תאר את עצמך:צינית , איכפתית ורגישה. פתגם אהוב: אין לי. מה הייתה ההופעה שהכי נהנתם בה בחודשיים האחרונים? קרן פלס בחולון.

למעלה