אמממ בעיונת...

mickey15

New member
אמממ בעיונת...

יש לי אינפקציה איפה שהייתה הפרפרית של המשאבה....בהתחלה זאת הייתה נק' אדומה ונפוחה...אחרי כמה ימים היא גדלה מאוד ואפשר כבר היה לראות מוגלה... והיום בבוקר הסתכלתי על זה וזה נשאר אותו דבר (נק' אדומה, גדולה, נפוחה עם מוגלה)...וזה ממש מוזר כי כל פעם לפני שאני שמה את הפרפרית אני מחטאה עם צמר-גפן ואלכוהול...אני שומרת על סטריליות אני לא נוגעת במחט או משהו כזה...ואני כמובן שוטפת ידים לפני כל החלפה... והאינפקציה הזאת ממש נראת לי מוזרה...בכל מקרה מה לעשות??

אינפקציה

אחד מתפקידי העור הוא להגן מפני חיידקים. כל פגיעה בעור ואפילו סריטה מהוה "פירצה" לחיידקים. לפי מה שאת כותבת פעלת נכון. שמרת על סטריליות המזרק, חיטאת את מקום ההחדרה וכד'. במקרה הנוכחי כנראה שחדרו חידקים לפצע ההחדרה מסיבה כל שהיא למשל אחרי החיטוי (כשהאלכוהול יבש) לבשת בגד שמי לב כי הפצע היה עדין פתוח... אגב סוכר הינו "מאכל" האהוב על החיידקים, לכן הסוכרתיים רגישים יותר ליהומים. לגבי התנהגות בעתיד תמשיכי בנוהל שקבעת לעצמך בתוספת מעקב באם זה קורה שנית. באשר לזיהום מומלץ לחבוש אותו בחבישת פולידין או דומה. ויטמין C ממקור טבעי מומלץ ידוע שויטמין C נלחם בזיהומים. להמשיך ולעקב, באם האינפקקציה גדלה למרות החבישה לפנות לאחות או רופאת המשפחה, אולי יהיה צורך בתכשיר אנטיביוטי. נ.ב לשמור על איזון. רמות גבוהות של סוכר מאריכות את זמן ההחלמה.

הערה שקיבלתי מרופא

היום כבר לא מומלץ לשים פולידין על פצעים זה מעקב את ההגלדה. מומלץ לנקות במים וסבון ולפחות בלילה אם לא ניתן במהלך היום להשאיר ללא חבישה בכלל. וכן במקרה וזה לא עובר משחה אנטיביוטית.

hilapo

New member
היי לצערי זאת אחת הסיבות שאני

לא מעיזה לחשוב על משאבה ונשארת עם העט....אאוץ

לא כול- כך הבנתי מדוע זו סיבה?

זיהום יכול לנבוע גם בפצע רגיל או אם הזרקה. נכון שהפרפרית זה גוף זר שנשאר בגוף יותר זמן - אבל אם מטפלים כראוי זו לא צריכה להוות בעיה.

shula30

New member
מומלץ

נסי להשתמש במשחה אנטיביוטית בשם"בקטרובן". המליצו לי על זה ועד עכשיו זה עזר לא רע בכלל. נדמה לי שזה רק עם מרשם.

mickey15

New member
כן גם לי המליצו עליה...

התחלתי להשתמש בה היום... חוץ מזה תודה לכולם על הטיפים....אני ישתדל שזה לא יקרה שוב... זה לא ממש נעים
!!!

למעלה