הנה היא...... עכשיו אני רגועה!!
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #100 סאנשיין מותק... לי יש חמישיה לדבר איתם.... אצלי המצב טוב... מסיבה כל יום....
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #106 כן הא.... עכשיו אתה מבין למה אין לי בעיה להיות לבד.... אני אף פעם לא לבד באמת....
T tankgirl21 New member 30/7/02 #104 שלום לכולםםםםםםםםםםםםםם לבילבו שלי שאני הכי הכי אוהבת... לענתי שלא דיברנו כבר שנים.... לסאנשיין ולפיצול שלו שעושה פה שמות.... לשמופעעעעעעעעעעע מתיחסת ומפרגנת..... לאופק שלא אבל באמת כבר לא שם לב אליי...
שלום לכולםםםםםםםםםםםםםם לבילבו שלי שאני הכי הכי אוהבת... לענתי שלא דיברנו כבר שנים.... לסאנשיין ולפיצול שלו שעושה פה שמות.... לשמופעעעעעעעעעעע מתיחסת ומפרגנת..... לאופק שלא אבל באמת כבר לא שם לב אליי...
ע ענתי_המתוקה New member 30/7/02 #105 שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ´געגעתי מאוד ורציתי לדבר איתך אתמול בלילה...אבל כנראה שישנת
T tankgirl21 New member 30/7/02 #107 כן ... התקשרת? וגם ככה לא היית תופסת אותי כי הפלפון היה בשביתה... יותר נכון הוא לא היה אצלי...
T tankgirl21 New member 30/7/02 #109 לא יודעת... למה ... אבל יש לי הרגשה חזקה... שמישהי עם 5 פיצולים אמרה שהיא תתקשר אליי טורין תוהה מעניין מי זאת יכולה להיות???
לא יודעת... למה ... אבל יש לי הרגשה חזקה... שמישהי עם 5 פיצולים אמרה שהיא תתקשר אליי טורין תוהה מעניין מי זאת יכולה להיות???
ע ענתי_המתוקה New member 30/7/02 #110 לא ידוע לי על פיצול ששייך לי..... אני אתמול שלחתי לך הודעה במטרה לדבר איתך אבל משום מה לא קיבלתי תשובה אז תיארתי לעצמי שהלכת לישון אתמול בלילה... מ אני עוד יכולה לעשות?
לא ידוע לי על פיצול ששייך לי..... אני אתמול שלחתי לך הודעה במטרה לדבר איתך אבל משום מה לא קיבלתי תשובה אז תיארתי לעצמי שהלכת לישון אתמול בלילה... מ אני עוד יכולה לעשות?
T tankgirl21 New member 30/7/02 #113 לך אין פיצול עדייו... אבל אני לא דואגת אחרי שתתגייסי יהיה לך איך שכף רגלך תדרוך בבקו"ם לכל החיים בחינם.... ואני קיבלתי ממך שתי הודעות היום בבוקר...
לך אין פיצול עדייו... אבל אני לא דואגת אחרי שתתגייסי יהיה לך איך שכף רגלך תדרוך בבקו"ם לכל החיים בחינם.... ואני קיבלתי ממך שתי הודעות היום בבוקר...
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #111 טורין... אני מסיימת פה משו ומתקשרת אליך... בילבו אוהב אותך...
O OfeK23 New member 30/7/02 #118 ח´ברה הגעתי אפשר להירגע!!!!! עכשיו, יש עדכונים?? מישו יצא מהארון או משהו?? משהו מעניין בכלל??
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #119 געגענו אליך.... מה קוריי איש? אין חדש תחת השמש... בינתיים... יאללה בלגאאאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #116 טוב.... סיימתי את עיסוקיי החשובים (עלאק) אני שוב פה....
O OfeK23 New member 30/7/02 #120 אצליייייי הכל בסדר אין שום כלום חדש..... וחבל שכך. טלטלי הכל טוב?? אני מבין שאת לא עסוקה.. שלא כמוני