אני סיימתי עם עיסוקים להיום... עכשיו אני כולי שלך....
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #123 שוב ננטשתי... וטורין שלי מוסרת לכם את אהבתה... ואני חולה עליכם בלי שום קשר לכלום....
O OfeK23 New member 30/7/02 #127 וואו.... בלי לצעוק, יש לי עור תוף בעייתי. אני פה!!! עזבתיקצת משעמום.... ספרי משו מעניין או מעניין מאד....
וואו.... בלי לצעוק, יש לי עור תוף בעייתי. אני פה!!! עזבתיקצת משעמום.... ספרי משו מעניין או מעניין מאד....
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #128 אמממ.... משו מעניין.... משו מעניין.... וואלה לא עולה לי כלום בראש.... וואלה לא יודעת... וואלה החיים שלי יפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... ואתה?
אמממ.... משו מעניין.... משו מעניין.... וואלה לא עולה לי כלום בראש.... וואלה לא יודעת... וואלה החיים שלי יפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... ואתה?
O OfeK23 New member 30/7/02 #129 אני................... החיים שלי בסדר... רגיל יומ-יום. לא קורה הרבה בזמן האחרון וחבל... ממממ.... זהו בעצם. יש הצעות??
אני................... החיים שלי בסדר... רגיל יומ-יום. לא קורה הרבה בזמן האחרון וחבל... ממממ.... זהו בעצם. יש הצעות??
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #132 אממ..... אין לנו במה להתבייש זה נכון אבל אני חושבת שזה צריך להישאר בינינו ולא לעינייהם של העולם ואישתו. לא?
אממ..... אין לנו במה להתבייש זה נכון אבל אני חושבת שזה צריך להישאר בינינו ולא לעינייהם של העולם ואישתו. לא?
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #133 יא אלוהים.... מה הקטע של גברים נשואים לתת טלפונים לבחורות? סעמק!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש!!!!! פויה... איזה קריז....
יא אלוהים.... מה הקטע של גברים נשואים לתת טלפונים לבחורות? סעמק!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש!!!!! פויה... איזה קריז....
T tali tal הקרימינלית New member 30/7/02 #134 שוב בתקופה של גאות בחיי.... הנה נגמר לו הום שאחד שלפני האחרון.... ואני לפני פרישה/גמילה מהאינטרנט.... איזה יופיייייייי... ואני מדברת לעצמי... למה? כי ככה בא לי!!!! יש פה מצב למכות?
שוב בתקופה של גאות בחיי.... הנה נגמר לו הום שאחד שלפני האחרון.... ואני לפני פרישה/גמילה מהאינטרנט.... איזה יופיייייייי... ואני מדברת לעצמי... למה? כי ככה בא לי!!!! יש פה מצב למכות?