אמממ אני צריכה עזרה...!!!!

מיקי,טוב לראותך פה../images/Emo13.gif../images/Emo106.gif

וכן אתה צודק,אבל זה גם קורה אם רוחות כמו אנרגיה שלילית שחפץ באוויר וכו'.

ברור שיש לך רוחות בבית

זה שאת חשה בהם רק מוכיח שאת רוחנית. בצדק את לא חוששת מהן כי הן לא מזיקות כלל. דעי שבכל פעם שאת חשה בהן הם גם חשות בך. זה מרגש או מפחיד לשני הצדדים. אל דאגה מיקי

pRincEsSa16

New member
אני לא בטוחה שזה רוח...

נניח אתמול ראיתי את הצל שוב!!!! יצאתי מהחדר וראיתי משהו מוצל שהציץ מהקירר ואז הוא חזר אחורה ונעלם... הלכתי לבדוק...כרגיל...ולא היה כלום. גם אמרתי לאבא שלי שיש פה משהו מוזר!!! והוא לא האמין לי. הוא גם אמר לי שאם יש רוחות זה רק בביתם שבהם מישהו מת, או התאבד. ופה לא מתו ולא התאבדו. ובכלל הוא לא מאמין בזה. וזה מפחיד! הייתי מזה לחוצה כל הלילה. לא הצלחתי להירדם. ושאלתי את אחי שוב על הצל...ואני לא ממש מסתמכת על מה שהוא אומר. כי יש מצב שהוא לא רראה או שהוא דימיין. איך אני יכולה לדעת בוודאות אם באמת יש לי רוחות? או שהצל הזה זה משהו אחר. וכדאי להסתמך על מה שהמטוטלת אמרה???? היא יכולה לענות על שאלות כאלה? תודה לעונים!!!!!!

את יכולה לסמוך על המטוטלת.

אבל שוב את לא צריכה לפחד. רוחות אינן יכולות להזיק לך ואין להם שום סיבה להזיק. כמו שלך אין כל סיבה להזיק להן. אבללללללללללללל יש כוחות הניזונים מהפחד שלך ולכן הן יופיעו שוב ושוב בגלל זה עליך להיות אמיצה ולא לחשוש כלל. מיקי

pRincEsSa16

New member
תודהה רבה מיקי=]]]]

ויש לך איזו השערה מה יכול להיות הצל? יש סיכוי שזה שד?

מיקי כנראה אתם תעמדו על האוזניים

אם אני אספר את מה שעבר עליי במהלך 5 שנה רצופות 5 שנה של גהנום 5 שנה מחיי נמחקו מלבד הקטעים האלא ! אבל תודה לאל היום כל זה מאחוריי. אוהבת אשת הכוכבים

כן שמה ויקטוריה

היא מנהלת פורום תקשור בנענע. http://forums.nana.co.il/Forum/?ForumID=2202 היא מומלצת ביותר. מיקי

Binary god

New member
אולי יש הסבר..

אולי החלון היה פתוח ומכונית עברה ובגלל החזר של אור נוצר נבזק מהיר..

סהר ס

New member
גם לי זה קורה הרבה...

המטוטלת די אמינה אגב... הידעתם?! אין דבר כזה שטן!!!!!

למעלה