אמממ אני חדשה כאן...

אמממ אני חדשה כאן...

שמחה להצטרף! ^_^ שמעתי על סדרה בשם טסובאסה משהו כזה שיש שם את סאנקורה וסאיורן אבל הם נראים יותר גדולים וטומויו נראית שם מוזר אמרו לי שזו סידרה נורא יפה מישהו יכול לספר לי עליה קצת ולהגיד לי מי שיודע איך קוראים לטומויו של או איך כותבים טומויו באנגלית? תודה רבה!

sharoshit

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif

לסדרה הזאת קוראים טסובאסה אממ.. סאקורה היא נסיכה של ממלכת הקלאו, היא מאבדת את הזיכרון שלה וסאיורן (שהוא הדמות הראשית) יוצא לחפש אותו בכל מיני עולמות.. טומויו באנגלית כותבים Tomoyo השתלבות מהירה וכיפית :)

JeeChan

New member
לסדרה קוראים Tsubasa Chronicke =]

והיא מספרת את סיפורם של סיוראן, בחור שמעוניין להפוך להיות ארכיאולוג, וסאקורה נסיכה ממלכת הclaw, שניהם ידידי ילדות בעלי קשר קרוב. בלילה גורלי, סאקורה מאבדת את כל זכרונותיה, עקב קונספירציה להשגת כוחותיה. על מנת להשיג את זכרונותיה בחזרה, סיוראן מחפש עזרה מהמכשפה יוקו. יוקו מספרת לסיוראן, שהוא חייב לעבור בין עולמות שונים, על מנת למצוא את חלקי זכרונותיה של סאקורה. בכל אופן, גם אם סאקורה תקבל את זכרונותיה בחזרה, היא לא תזכור את סיוראן. מטיילים ביחד איתם, קורוגונה, לוחם שגורש מארצו ופאי, קוסם שמעוניין לברוח מממלכו. בעזרת יצור קסום בשם מונוקה, הם יוצאים למסע מרתק, דרך זמן וחלל.

למעלה