אמממ... אני דיי מבולבלת

אמממ... אני דיי מבולבלת

אני לא יודעת מה אני רוצה ללמוד, או בישול או עיצוב ארועים. יש לציין שלא נותר לי עוד זמן לחשוב על זה ועדיין לא יודעת מה. בישול הוא יותר פרקטי כמובן אך עיצוב מעניין אותי יותר. השאלה הנשאלת היא- איזה מקצוע יותר מבוקש? באיזה מקצוע ההכנסה היא גבוהה יותר? ובכלל... אשמח לכל תגובה

gal404

New member
את רצינית?

את בסה"כ בת 21, יש לך עוד זמן... קחי את הזמן הזה. אני בן 23 וגם אני עדיין לא סגור על עצמי, גם לי יש כל מיני דברים בראש. לאן את ממהרת?

כשכתבתי

"יש לציין שלא נותר לי עוד זמן לחשוב על זה ועדיין לא יודעת מה" התכוונתי לזה שעוד כ-חודש הקורסים נפתחים
והם לא ממש מחכים לי...

gal404

New member
העניין הוא

שאם את עדיין לא סגורה על עצמך, אז למה למהר? הקורסים האלה במילא יפתחו עוד פעם...

michalina

New member
לדעתי עדיף עיצוב

אבל זה לא מתוך נסיון, פשוט נראה לי שבעיצוב יש המון תחומים- עיצוב מוצרים, עיצוב אופנה, עיצוב פנים, עיצוב טקסטיל, ובטח עוד הרבה. אבל התחרות קשה וכדאי ללמוד באחת המכללות הנחשבות שבהם צריך להגיע עם תיק עבודות ולעבור ראיונות וכו' לפני שמתקבלים ולא סתם איזה קורס...

michalina

New member
עכשיו ראיתי שבעצם כתבת

עיצוב ארועים ולא עיצוב כללי... עדיין נראה לי שכל התחום של מארגני ארועים ועיצוב ארועים מאוד מתפתח... אבל השאלה מה מצב שוק העבודה, אין לי מושג. נראה לי שזה תחום שדורש יותר נסיון מאשר תעודה... לא יודעת, תמשיכי לשוטט באינטרנט ולחפש תשובות...

טבחות או ניהול והפקת אירועים

הביקוש לטבחים אכן גבוה יותר אבל זה תחום שעובדים בו קשה מאד ובשעות לא שיגרתיות ובתנאים פיזיים לא תמיד קלים. ניהול והפקת אירועים הוא בעקר תחום המוביל אותך לעבודה כעצמאית וגם לזה צריך כשרון ספציפי כמו שיווק עצמי שעות רבות ולחץ רב לפני כל אירוע. קשה לענות בקשר להכנסה כי כעצמאית מאד תלוי בכישורים שלך. מכוון שכל תחום דורש לימודים קצרים יחסית תוכלי אולי לנסות ולשמור את האופציה השניה לזמן מאוחר יותר. בהצלחה.

למעלה