אמממ, איפה אני צופה... לא מזמן התחברתי ללווין (לא יס ולא הוט)... אמממ, איפה אני צופה בסדרה הזו ?
L lotto7195 New member 13/3/06 #1 אמממ, איפה אני צופה... לא מזמן התחברתי ללווין (לא יס ולא הוט)... אמממ, איפה אני צופה בסדרה הזו ?
ל לילי 22 New member 14/3/06 #3 את מחפשת את הערוץ שנקרא FOX (שימי לב לא פוקס ניוז), ממתינה עד ה 21 לחודש בשעות הבוקר הממש מוקדמות ו...צפייה מהנה
את מחפשת את הערוץ שנקרא FOX (שימי לב לא פוקס ניוז), ממתינה עד ה 21 לחודש בשעות הבוקר הממש מוקדמות ו...צפייה מהנה
Ƒ ƒlameStriker New member 14/3/06 #5 וואלה ? זה אפשרי? לא ידעתי שאפשר לקלוט ערוצים מחו"ל פה בארץ ע"י לווין... כל הזמן אמרו לי שזה בלתי אפשרי. שהטלויזיה הכי טובה שאני יכול לקבל זה רק yes. זה כנראה עסק יקר
וואלה ? זה אפשרי? לא ידעתי שאפשר לקלוט ערוצים מחו"ל פה בארץ ע"י לווין... כל הזמן אמרו לי שזה בלתי אפשרי. שהטלויזיה הכי טובה שאני יכול לקבל זה רק yes. זה כנראה עסק יקר
ל לילי 22 New member 14/3/06 #6 אם זכרוני לא בוגד בי (הגיל../images/Emo3.gif) פעם אחרונה שביררתי על צלחת לווינית ביתית הסיפור עלה כ 3000 שקל. השקעה יקרה אבל כדאית לאנשים שממש אוהבים טלויזיה.
אם זכרוני לא בוגד בי (הגיל../images/Emo3.gif) פעם אחרונה שביררתי על צלחת לווינית ביתית הסיפור עלה כ 3000 שקל. השקעה יקרה אבל כדאית לאנשים שממש אוהבים טלויזיה.
T Tinty New member 14/3/06 #9 קראתי פעם שהFCC לא מאפשר לרשתות לשדר את ערוציהן הראשיים מחוץ לארה"ב. לכן, את PB לא נזכה לראות כאן, אבל ערוצים כFOX News, CNBC וכו' כן..
קראתי פעם שהFCC לא מאפשר לרשתות לשדר את ערוציהן הראשיים מחוץ לארה"ב. לכן, את PB לא נזכה לראות כאן, אבל ערוצים כFOX News, CNBC וכו' כן..
L lotto7195 New member 15/3/06 #10 אממ, שילמתי שילמתי 1800 ש"ח, נראה לי סכום סביר, נכון לרגע זה התחברתי ללווין רק בגלל המונדיאל... מה שמתברר לי שבסופו של דבר המונדיאל ישודר בערוצים שלנו אבל לפחות אני יוכל לצפות בתוכניות אחרות... נחשו... כמו מה ?
אממ, שילמתי שילמתי 1800 ש"ח, נראה לי סכום סביר, נכון לרגע זה התחברתי ללווין רק בגלל המונדיאל... מה שמתברר לי שבסופו של דבר המונדיאל ישודר בערוצים שלנו אבל לפחות אני יוכל לצפות בתוכניות אחרות... נחשו... כמו מה ?
ל לילי 22 New member 15/3/06 #11 אז זהו שתוכל לראות רק ערוצים אירופיים (וערביים) ופוקס לצערינו הוא לא אחד מהם.