אמממ איך לומר לכן...

botnim

New member
אמממ איך לומר לכן...

אולי יהיו פה מלא בנות שיגידו שזה לא נכון אבל אני אישית מזה שונאת גברים כמו אדו!!!!! גברים כאלו שחושבים את עצמם לשווים שכולם רוצות אותן, הדמות שלו מזה מעצבנת בעיני, הוא יותר מידי מתלהב מעצמו! אני מעדיפה את פרדי המאמי.

שלומית16

New member
איך את יודעת שהוא מתלהב מעצמו?

את לא מכירה אותי וזה שהוא יפה וחתיך זה לא אומר שהוא מתלהב מעצמו לי הוא דווקא נראה מאוד נחמד ואחד שלא חושב את עצמו וגם לפי הראיון שקראתי עליו הוא ממש לא כמו מה שאת חושבת ואת לא יכולה לשפוט אדם לפי החיצוניות שלו

אני דווקא מבינה אותך

למרות שאדו באמת נראה טוב...זה לא מה שעושה לך את זה.. גם לי לא...מה שבאמת משנה לך זה מה שהוא מקרין יותר מאשר איך שהוא נראה...לא רק פרצוף וגוף יפה אלא יותר העניין של הסקס אפיל

שלומית16

New member
זה בכלל לא קשור אם הוא עושה ללך

את זה או לא אני מדברת על זה שאת אומרת שהוא חושבת את עצמו ואת ממש לא מכירה אותו אז את לא יכולה לשפוט אותו לפי הפרצוף

נו עזבי...היא פשוט לא אוהבת

את הטיפוס.. מעדיפה סגנון שונה של גברים.

Camillinia

New member
אדו ממש חתיך ושווה

בסדרה , אין לי מושג על ההתנהגות שלו בחיים האמיתיים אבל לא נראה לי שהוא חושב את עצמו.

קפיטו

New member
הוא ממש חמוד

ודואג לקמי, למה את חושבת שהוא מתלהב? חוץ מזה שהוא חתיך..

ElinorL

New member
האמת היא ששתיהם שווים לא עוגיה,

אלא חבילת עוגיות שלמה אבל אם הייתי צריכה לבחור הייתי הולכת עם פרדי, לא יודעת למה... אני פשוט אוהבת את המאמי יותר מאשר המפנק לכו תבינו... ולשלומית תאמיני לי שמלא פעמים השחקנים משחקים אותה בכתבות והם לא משהו נגיד אני הייתי מתה על קמילה ולא ממש אהבתי את לואיסנה ואז אחרי שפגשתי אותן גיליתי שלואיסנה הרבה יותר מתוקה (אלה שחקניות מהמורדים)

ElinorL

New member
שכחתי להסביר שפשוט כמו הרבה אנשים

ואהבתי את הבן אדם בגלל הדמות ולא בגללו והנה, המציאות הוכיחה אחרת... לא שאני אומרת שאדו איש רע אבל סתם חולקת איתך ידע :)

קפיטו

New member
אלינור..

את רצינית? פגשת אותן? איזה יופי! אני לא פגשתי אותן במציאות ואני שמחה שאת אומרת שהן נחמדות.. וחוץ מזה בקשר לכל הקטע עם אדו ופרדי לדעתי שניהם חתיכים וחמודים, ואנחנו לא יכולות לדעת איך הם במציאות אז נסתפק בלאהוב את הדמות שלהם ביינתים..

ElinorL

New member
חח אני מסכימה איתך

וכן, פגשתי את כל המורדים שטסתי לארגנטינה ורובם באמת נחמדים :)

שלומית16

New member
אלינור קודם כל אם יורשה לי ואני

חושבת שיורשה(נדפקתי מארץ נהדרת)אני כמעט בטוחה שאדו במציאות מאוד נחמד והוא לא חושב את עצמו ושנית בקשר למורדים אני תמיד חשבתי שבמציאות קמילה היא קצת סנובית כאילו לא סנובית אבל לא ממש נחמדה ולואיסינה היא יותר ילדה ויותר נחמדה חחח אני לא שופטת לפי הפרצוף ולפי המשחק של הדמות בסדרה

שלומית16

New member
אבל אל תיקחי את זה אישית אוליקמילה

גם נחמדה לא יודעת אבל תמיד חשבתי שלואיסינה יותר

ElinorL

New member
אני דווקא חשבתי שקמי ממש מאמי ולו

לא משהו אבל קמילה ממש איכזבה אותי בכל אופן אם את רוצה להמשיך לדון על המורדים את יכולה לפנות אלי באייסיקיו 97430982 סבבה מאמי?

שלומית16

New member
סבבה אבל אני לא רוצה להמשיך לדון

על זה כי אני לא רואה את הסדרה הזאת והיא ממש לא מעניינת אותי בלי להעליב

קפיטו

New member
לואיסנה באמת מותק

בספיישל איתה היא הייתה ממש נחמדה ומתוקה, הייתי שם וראיתי אותה וחוץ מזה שהיא יפיפיה היא גם מאוד חמודה. אבל זה לא פורום של המורדים, אז אני אשלח לך הודעה באיסיקיו אם לא אכפת לך ונוכל לדבר עליהם.

למעלה