אמממ איך אני

r o n i1

New member
אמממ איך אני

יכולה להשיג פרטים על השחקן שמגלם את ג'ס? יש עליו אתרים בעברית?

gilmorefreak

New member
בעיברית..אתרים של בנות גילמור???

לא..היו פעם דווקא די הרבה...*אההמ אההמ..גם לי היה* אבל רובם הפסיקו להתעדכן כבר בימיהם הראשונים ועדיין על הרשת..חלקם נמחקו על ידי ילדים קטנים ומעצבנים שקוראים לעצמם האקרים..*אההמ אהההמ שוב..* ואת חלקם פשוט הורידו מהרשת... בקיצור..לעניין רוצה מידע..יש לי שני אתרים באנגלית מאוד מומלצים על בנות גילמור שמהם את יכולה להגיע לכל האתרים בערך של ג'ס...(כאילו כנסיע לאחד ואז ללינקים ואז לעוד אחד וללינקים עד שתמצאי משהו מועיל!) או שתערכי חיפוש בגוגל..או ביאהו..

gilmorefreak

New member
נצל"ש...

טוב..אל תהרגו אותי..הודעה אחרונה..מבטיחה..קצת הצפתי פה... בלה בלה..מצאתי..אתר טוב של לורליי ולוק..כמה שחיפשתי!! ופשוט לא היה!! סופסוף..הוא נראה לי די חדש..אה..ותיזהרו מספוילרים כי שמה לא מזהירים..(אצלם זה לא ספוילר...רק מה שיהייה כבר בעונה החמישית...)

bubaale

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo80.gif

אחת מהשחקניות שמשחקות את מדליין והשנייה [לואיז?...נו, זה מה שקורה כשלא משדרים את הסדרה כל כך הרבה זמן!], משחקת כרגע בסרט "נשות הרוקנ'רול" בערוץ HOT drama. בכלל, היה סופשבוע רוק בערוץ הזה, והסרטים שראיתי היו חביבים ביותר. רוקנ'רול, בייבה! /m\

נו! זאת עם השיער השחור הקצר!../images/Emo80.gif

איך קוראים לה?... זה מטריד אותי מאתמול! לא ישנתי כל הלילה! [טוב, לא ישנתי בגלל שאני לחוצה בגלל המגן בלשון מחר... אז רק שכבתי במיטה ובהיתי בחלל, כשאני מגיעה לכל מיני מסקנות לא ברורות, כמו למשל שאני פשוט חייבת לעשות קצוות סגולים בהקדם האפשרי. אני זוכרת שהייתה לי סיבה הגיונית ומוגדרת, אבל היא פרחה מזכרוני. בכל מקרה- חשבתי לא מעט גם על איך קוראים לדמות!]

מדליין.../images/Emo13.gif

לשניה קוראים לואיז. ובהצלחה מחר במגן!
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש! קיבלתי 98 במגן במחשבים!!!

זונה...../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

טוב, אני לא לומדת מחשבים בכלל, וואי דו איי קר?... אבל אוף! קיבלתי 87 בהסטוריה ועכשיו אני הולכת להיכשל! הפי הפי ג'וי ג'וי! ותודה! עכשיו אני אוכל לישון בשקט...

להיכשל?../images/Emo3.gif

זה בסדר, אני הולכת לקבל הרבה פחות מ-87.
אני מקווה אפילו שאני אקבל 87, שזה דבר שבחיים לא קרה לי בהיסטוריה.

אני דווקא לא שונאת היסטוריה.

אני אוהבת ללמוד את זה, אני שונאת להתכונן למבחנים של זה. למשל, למתמטיקה, אני הרבה פחות שונאת להתכונן מאשר להיסטוריה. זה אפילו נחמד.

scoobysnax

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gifאני לא איש רע../images/Emo70.gif

me good!

אתה צוחק עליי ולא מביא לי את "רליס"

[+
] זה מספיק בשביל להכריז על היותך אדם רע לב וחסר רחמים!

scoobysnax

New member
זה שאני לא מביא לך את רליס..

זה רק אומר שאת- א. ממש ממש רחוקה ב. לא ממש ביקשת.. ואם כן, אז לא ביקשת יפה, מה שעושה אותך איש(ה) רע(ה)
ואני צוחק עלייך כי את מצחיקה.. וזה לא נכון בכלל שאני צוחק עלייך! אני צוחק איתך.. עלייך..

יופי.../images/Emo3.gif

אוף התינוק בפרסומת הזאת ממש ממש דומה לכריס מרטין!
זה משגע אותי!

למעלה