אמממ, אולי תדעו...

מיכל..~

New member
אמממ, אולי תדעו...

אני עושה חמש יחידות בתנ"ך, וסימנתי בתנ"ך שלי במדגש..ואמרו לי שאסור להכנס עם תנ"ך מסומן, האומנם!?!? חחח, ואל תשאלו למה אני עושה חמש יחדיות בתנ"ך..גם אני שואלת את זה את עצמי..:)) תודה..וערב טוב מיכל

MILK*

New member
משתתפת בצערך.... ../images/Emo10.gif

גם אני עושה 5 יחידות תנ"ך...טוב...לפחות המורה שלי ממש נחמדה בהצלחית לך!!!

ST

New member
כן...

מסתבר שכן... אסור להשתמש בבגרות בתנ"ך מסומן... כי זה מקל על ההתמצאות או משהו כזה, וזה בעייתי בבגרות... לא יודעת להסביר למה....

מיכל..~

New member
מה?! לא, לא לא מסכימה!! רררר..

אני אצטרך לקנות תנ"ך חדש?!!? וזה מבחן בקיאות מה זה אמור להביע?!!?
סורי...וST תודה.. לילה טוף

okok4

New member
מיכל, סוד קטן ../images/Emo12.gif

להרבה התלמידים יש קצת יותר מהדגשות בספר תנ"ך שלהם, במיוחד לקראת הבגרויות... לי בכל אופן לא היו.
בהצלחה בכל מקרה.

ST

New member
כן... ככה זה...

אני מכירה הרבה אנשים שיש להם יותר מתנ"ך אחד (טוב, זאת לא חוכמה, האנשים שאני מכירה..) לי אישית יש, בואי נספור, אחד בתיק, ו-2 על המדף.. למרות שאני יודעת שהיו שם עוד.. אולי אחי הקטן לקח לי... ועוד מסתובבים כמה בבית... אז את מוזמנת להשאיל אחד, אם בא לך
ובטוח תמצאי עוד אחד בלי הדגשות... ואם לא - זה תמיד טוב שיש עוד תנ"ך בבית... זה כולה פחות מ-40 שקל...
אסתי. נ"ב - okok4 צודקת... (לא שזה כ"כ טוב בכלל.. במיוחד לא להתפס..)

okok4

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

okok4 היה צודק. שנייה, רגע... עדיין צודק.

דווקא אני יודע.... רוצה לשמוע?

טוב , אז תקראי : המצב הוא כזה, כיוון שהרעיון של הבחינה הוא ההתמצאות ולא התוכן , אחרת המבחן היה עם תנ"ך סגור, ומכאן נובע האיסור להשתמש במשהו מסומן. אם למשל תכיני סימניות זה יהיה אסור ג"כ . הרעיון הוא שלפי הכתוב תוכלי לאתר את עצמך בתנ"ך. עכשיו יותר ברור? (גם אם לא יותר מנחם:)? ב ה צ ל ח ה !

מיכל..~

New member
תודה תודה..:)

תודה לכולם:) ודיי אני לא עומדת בזה....אני חייבת להוציא.. אני מוחה!!! זה לא פייר!!
טוב זהו בערך... ותודה על התשובות.. החכמתי והשכלתי:) מיכל

למעלה