אממממ...

Mrs.Dvash

New member
אממממ...

כשלא טוב לי אז עצוב לי? כשלא טוב לי אז כואב? כשלא טוב לי אז בוכה לי על מה שיש או על מה שאין? כשלא טוב לי אני הולכת לרוב הולכת בדימיוני כי אי אפשר לקום ולעזוב זה רק אמיצים עושים או כאלו שלא אכפת להם מכלום. ולי.... לי אכפת או לפחות כך נדמה לי כי לעיתים אפילו את מה שאני מכירה בתוכי כבר לא יודעת יותר. לעיתים הכל מבולבל ולא בהיר אז מה אני בעצם עושה כשלא טוב לי? אני כותבת. כן זהו, זה מה שאני עושה כי זה מה שמוציא החוצה ולדבר זה לא אותו דבר. זה מה שזורם פנימה ובקול - זה לפעמים קצת מנוכר. אז לא טוב לי ולא נחמד קצת מגעיל לי וקצת לבד. קצת פה וקצת שם מתי יהייה הכל מושלם? ואני יודעת - תגידו - ``אין דבר כזה מושלם`` אבל אצלי יש אצלי זה קיים אני רק צריכה את אותו אחד ולא משנים לי הכעסים ולא משנים לי הריבים ולא משנים לי הבעיות ולא משנים לי כל מיני צרות אהבה - זה מה שאני מחפשת אהבה - שם מעבר לקשת... אז זהו - אני כותבת והרע קצת התעמעם מקווה שיהייה לכולם יום טוב אל תשקעו איתי בדכדוך תחייכו תאהבו כי אם לא אהבה אז מי אנחנו?

tairon

New member
דובשה......

אח אהבה ..טעם החיים וגם איתה אף פעם לא הכל חלק יש גם שם מדרונות ועליות צריך ללמוד לקבל את הכל עצב שמחה ואחרי כל אם יש אהבה זה אומר שיש לנו שותף לכל

moran.l

New member
זה באמת מדבק...

כי כשחושבים על זה להיות זרוק בין שני קטבים אף אחד אינו רצוי באמת גם לא קיים באמת שהרי אין אושר בהתגלמותו אין סבל נצחי... הכי גרוע - זה להיות שם באמצע, ולדעת שתמיד תנטה לכאן או לכאן, לא מרצון, אלא על ידי יד החיים הגדולה... אז נכון, האהבה כה ממלאת, ומספקת אושר, אך גם ממרמרת...מי כמונו יודע? ועצב, העצב ממכר, וקל לתת לו להשתלט עלינו - אבל אף פעם , הקטן הזה, לא יתפוס פיקוד מלא... למרות שממכר, עדיין עינינו פקוחות... לכן תמיד איפשהו שם באמצע.... ואלי בכלל אין אלה שתי קצוות? אולי מעגל? ואז בכלל... אני שמחה שאת כותבת כל כך, אהובתי, לא כל יום תופסים שתי ציפורים במכה אחת... גם הרע קצת מתעמעם, וגם אנחנו מרוויחים מכתיבתך המדהימה... שולחת חיבוק גדול מורן

kiwi

New member
האהבה לא פותרת הכל

עכשיו, יושב לבד בתחנת אוטובוס, רחוק מזאת שאני אוהב, מקליד בפלאפון, והבדידות הרבה יותר גדולה ממה שהיא היתה לפני א

אהבה

אהבה

אהבה היא לא רק זוגית אהבה לטבע אהבה לעצמך אהבה לדברים הכי קטנים בחיים אהבה לקרובים לנו אהבהת העשייה אהבת הנתינה זה המון וכן! ועוד אייך! שזה מחזיק אותנו ומעודד ומחמם ו........

למעלה