אממממ שלום אני חדשה...

fillygirl

New member
אממממ שלום אני חדשה...

אני תמרה בת 15 ואני רוצה המלצות לאיפור (בית ספר,ערב,...) אני תמיד מתאפרת ככה:עיפרון שחור,עיפרון וורוד כהה למעלה...וזהו לפעמים קצת אדום בורדו בשפתיים או ליפ גלוס עדין... יש למישהו הצעות? ובתמונה העיניים מוזרות כי אמא בדיוק חתכה בצל...

אני חושבת שאודם בורדו

זה קצת מוגזם לנערה בת 15. בקשר לבית ספר- אפשר לשים מסקרה קצת גלוס שקוף וסומק ורדרד. ואם את מתעקשת על השחור, אז אפשר גם. בערב את יכולה לשלב צלליות עדינות- כל הבהירים והפסטלים. אני אישית התחלתי להתאפשר בגיל 16 וזה היה רק שחור ומעט סומק. (אני בת 18) תשמרי על הפנים שלך הכי חשוב... בובה.

לבובה עם הדובי../images/Emo26.gif

אני בת 14 וחצי בכיתה ט' ואני לא מיתאפרת לבצפר רק ליציאות.... אבל כשאני אהיה בכיתה י' בעזרת השם אימא שלי תסכים לי להיתאפר לבצפר אבל קצת(והיא צודקת לא צריך להגזים).. אז א. איך את ממליצה להיתאפר לבצפר? ואמ יש לי שאלה בקשר לשפתיים... יש לי את הקו הלבן הזה בשפתיים איך אפשר להסתיר את זה?? ב. איך את ממליצה להיתאפר ליציאות?

לא מסכימה במיוחד..

כל אחד וטעמה האישי.. אני אישית מאוד אוהבת איפור כבד.. ואני כל יום עם איליינר מסקרה עיפרון שחור וסומק. ולפעמים גם צלליות סגולות.. ואני פשוט חולה על זה.. אני לא יוצאת בלי.. וליציאות זה פשוט אותו הדבר.. אבל צלליות כהות... כל אחת וטעמה שלה...

little bony

New member
את ילדה יפה!

את בכתה ט' או י'? אז באמת, לשים עיפרון שחור בעין זה אלחה וגם מסקרה.. אין לי ממש עצות כרגע כי אני לא קולטת את הצבע עיניים שלך..

little bony

New member
אז הנה לך:

אם את באמת מתחברת לגוונים הורודים שאת יוצאת את יכולה לשים ורוד על גלגל העין ואם את רוצה להיות "מבריקה" את יכולה להוסיף לבן על עצם הגבה כנ"י לגבי סגול.. שימי סומק אם את שמה משו כהה בעיניים לעי יותר על גוון אדום אדום חום (לא ממש חום לא יודעת בדיוק להגדיר) ואם את שמה משו עדין יותר שימי ורוד.. את יכולה גם לשים שימר.. כמובן למראה זוהר כזה.. גלוס שקוף זה מעוולה! וליציאות בורדו זה גם סבבה.. לבצפר עיפרון שחור, צללית עדינה, סומק אם צריך, מסקרה וליפגלוס עדין.. או שקוף או ורדרד.. מייק אפ ופודרה זה כבר בגדר בחירה אישית לא כולן שמות אז לויודעת.. זה גם יותר ליציאות פחות לבצפר.. שאלות וכו אני פה..:)

little bony

New member
עוד משו

בקשר לעין אל תמרחי סתם צבע.. תצלילי, תמשכי בזווית וכו..

למעלה