אממממ שאלההה!!!

noname202

New member
את במקרה מפרדס חנה -כרכור או משהו כזה?

כי שמעתי תיאור ממש זהה של זה ממישהי משם

Double U

New member
מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מגמת רפתנות

DanieLushka

New member
בלאט, כנ"ל* גם אצלנו עבודה = מחויבות אישית.

רפת, לול, גן-זיאולוגי, חדר-אוכל, חממה, נוי וכו' וכו'.

אם אני לא טועה אז צריך להשלים את זה או משו,

נראה לי שככה זה אצלנו
אני בין היחידים שעוד עושה את המחויבות אצלנו נראה לי, כי הרבה זמן לא הייתי שם בגלל הבעיה שהייתה לי בכליות, וואחד סיפור. בקיצור, דיברתי עם הרכזת והיא אמרה שבגלל הבעיה הזאת אם יהיו לי פחות מ60 שעות היא תחפש דרך לפתור את זה. מה שכן- אני לא מתכוונת להמשיך להיות שם גם שנה הבאה!!! עם כמה שכיום זה מבזבז לי זמן וזה טוב כי יש לי מלאאא זמן פנוי- שנה הבאה זה לא יהיה לי ככה אז זה לא יהיה טוב

noyy

New member
../images/Emo28.gifטח

אנחנו עושים רק 30 שעות ולא 60, כי כאילו אנחנו מספיק "עמוסים" כשאנחנו לומדים באונ' בימי שישי.. בכל מקרה, אני בנוע"ל ודרך שם אני מתנדבת (וזה ממש נחמד ד"א) אז אין לי את הכאב ראש של ביה"ס והאישורים וכל זה.

Double U

New member
לנו אמרו שבלי זה לא עולים לי"א

אצלנו חובה לעשות 40, אבל בגלל שאני בכל מקרה במועצת הנוער ואוהב את זה, עשיתי הרבה יותר (ואני עוד אעשה). אצלנו בבית ספר די מקפידים על העניין הזה.

noname202

New member
הפורום הזה יהרוג אותי יום אחד

כל אחד פחות איכפתי מהשני :/ אני בכל אופן בצופים...ועשיתי שם כמה מאות שעות לדעתיD: "מה, אין לך חיים? השבט זה הבית השני שלך?" "למה שני?..." :X

זונע

New member
את נהנית בצופים

אני בטוח שאת לא עושה את זה סתם למחויבות אישית ובגלל זה נורא אכפת לך מזה.

noname202

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל בכל אחת מהשנים שלי בחטיבה התנדבתי פעם בשבוע כמה שעות במועדניות למיניהן

sky darkens

New member
היי, אל תכלילי. ../images/Emo7.gif

אני התנדבתי בכתה א' של ילדים עם אוטיזם ברמה גבוהה, בעוד שילדים מהשכבה "התנדבו" בספרייה.

חצילע

New member
היי היי ;;;

אני עשיתי יותר מ60 שעות בפרויקט רכזות. זה פרויקט כזה שמדריך ילדים, לחנוך ילדים עם קשיים. שנה שעברה אני בעצמי הייתי חונכת. לא נהנתי מזה האמת. X:

אין תעודת בגרות בלי זה...

אצלנו נותנים אבל להשלים את זה גם בחופש גדול, עם לצבוע תביצפר וכאלה דברים. אני בכלל במדא
. 60 שעות סיימתי בסביבות אמצע דצמבר, ואני עוד התחלתי להתנדב מאוחר...

מיטוזה

New member
אני סיימתי בחופשת פסח

תהיו קצת אכפתיים לחברה ולזולת. "מחוייבות אישית זה חרא" - זה ממש לא. לומדים מזה מלא, וגם אם לא מקבלים כלום, העיקר שאתה עוזר לאחרים וזה עושה לך טוב בפנים
אני אישית גם התנדבתי ב"צער בעלי חיים" וגם הייתי חונכת לילדה מקסימה מכיתה ז'

למעלה