אממממ שאלההה!!!

אממממ שאלההה!!!

עשיתי רק 7 שעות מחויבות אישית, אני לא הולכת למות או משו נכון? (ד"א דוד שלי עשה רק 15 שעות ולא עשו לו כלום) אממממ..... 7 שעות זה נחשב לא? ((כיף להיות אחרי הבגרות בהסטוריה א', -היו הרבה העתקות אצלנו חיחיחיחי, איזה משגיחים חמודים-))

shiratel

New member
לא יהרגו אותך

יש לך עד סיום י"ב להשיג 60 שעות של מחויבות אישית. 60 חובה! פשוט יותר חכם לתת לנו בי' ובתכל'ס עדיף גם לסיים אותה בי', אבל הבחירה היא שלך. אני למשל לא עושה מחויבות בכלל... אני רוצה משהו עם בעלי חיים ובעיר שלי אין, אז אני מחכה שיהיה לי רשיון כדי שאני אוכל לנסוע ליישובים קרובים-רחוקים כדי לעשות! [ויהיה בקרוב, אוטוטו אני מתחילה ללמוד] בכל אופן, אם את לא עושה את זה, את לא זכאית לתעודת בגרות
איזה מבאס זה!

תגידי,

כמה עולה שיעור ממוצע בישראל וכמה זמן כל שיעור? וחובה 28 שיעורים נכון? וחייבים לעשות תיאוריה לפני שמתחילים ללמוד?

shiratel

New member
אני יכולה לענות לך על 2 שאלות מתוך 3

28 שעורים זה מינימום, וחייבים תאוריה, כן. אבל את עושה רשיון באמריקה לא? אם כן, תדאגי להשיג בינלאומי (צריך למלא טפסים לזה או משהו) כדי שלא תצטרכי ללמוד שוב בארץ... בקשר למחירים וכמה זמן - אין לי מושג, סורי!

FartherAway

New member
לא חייבים תיאוריה לפני שמתחילים ללמוד.

פשוט נראלי שזה יותר קל ללמוד כשאתה כבר מכיר את כל החוקים, הרמזורים ואלה.

shiratel

New member
בטח שצריך!!!

אתה לא יכול להתחיל לנהוג בלי ידע בתמרורים וכאלה... מפחדת לחשוב על זה שצעיר מתחיל לנהוג באוטו (אפילו אם זה עם מורה) בלי לדעת דברים כאלה... אלוהים

shiratel

New member
זה לא ככה בארץ

אינלי ממש מושג איך זה בארץ, כאילו בנאדם שלומד נהיגה אנ'לודעת איזה תעודה הוא מחזיק, אבל זה לא כמו באמריקה עם פרמיט ולייסנס. למרות שזה יותר נוח! אוף, אמריקה
כ"כ בא לי, אלוהים!

לי יש 15 שעות

ואני עובד עם רכזת התנדבות והיא לא עשתה לי כלום,להפך היא אמרה שאת ההתנדבות שלי עשיתי והיא תוסיף לי. בכלל שכבה שלמה אצלנו בקושי עשתה התנדבות. ובכלל כל הקטע של ההתנדבות דבר מפגר. ואל תהיו לי יפיי נפש עכשיו עם הקטע של זה עזרה זה מצווה. מי שבאמת היה רוצה לעזור היה כבר הולך להתנדב מזמןןןןןןןן... יום טוב.

shiratel

New member
כל כך מסכימה!../images/Emo45.gif

חוצמזה שאני שונאת את העיר שלי ואת האנשים שגרים בה... ככה שלא ממש בא לי לעשות כלום בשביל הקהילה פה... שימצאו מי יכריח אותי... וגם לא בא לי לעבוד עם בני אדם... אולי בעצם פצועים נחשב
חח, אבל אין לי כוח למד"א וכאלה... אני אלך להתנדב בכלביה באיזה יישוב קרוב כשיהיה לי רשיון
אם זה היה תלוי בי לא הייתי עושה מחויבות בכלל, אבל חייבים בשביל להיות זכאים לתעודת בגרות.

2nd me

New member
אני באמת מאמינה,

שכשביה"ס דוחף את התלמידים להתנדב, לילדים נפתחות העיניים. כי.. מה לעשות? לא הרבה מחבריי חשבו על זה עד עכשיו, ואני יודעת על הרבה שלא התנדבו בעבר שהולכים להתנדב גם במהלך הקיץ, ושנה הבאה.

sky darkens

New member
../images/Emo45.gif

שנה שעברה, היה לנו פרוייקט כלשהו, שגם בו היינו חייבים להתנדב, והתנדבתי בכתת תקשורת, ואז בקיץ של השנה שאחרי התנדבתי בגן חובה של ילדים עם פיגור שכלי.

Aline In Chains

New member
יש לי 38 שעות בסורוקה..

והרכזת שלי אמרה שמי שלא מסיים לא עולה לכיתה יא'.

זונע

New member
חח מחויבות אישית זה דפוק, תתחמקו מזה.

הייתי אמור לעשות 30 שעות בחנוכה עם מלא חברים באיזה מעון לילדים חרשים...בזאר בחנוכה משהו כזה. 30 שעות בחנוכה שווה 60 שעות כי זה חופש וכל זה. עשינו בקושי 10 שעות...והיה בעיקר צחוקים. לא באמת עשינו משהו.

טרודייי

New member
חחח אצלנו זה כל כך לא ככה

בצפר חקלאי והכל, יש 3 שעות עבודה בשבוע שאנחנו בוחרים לעבוד או ברפת, או בארווה, או בלול, או בחממה. בי"א יש לנו "חודש רפת" שבו 4 חברים ישנים בבצפר וחולבים פרות בלילה ובבוקר במשך שבועיים, ובאותם השבועיים לא הולכים לבצפר. אבל בלי "החודש רפת" אנחנו לא מקבלים תעודת בגרות
[תהרגו אותי
אבל זה הרבה יותר כיף ממחויבות אישית
]

למעלה