אממממ...צריכה עזרה

ט ר ו פ י

New member
אממממ...צריכה עזרה

לא יודעת אם אפשר לבקש את זה פה, אבל המליצו לי להעזר כאן אז אני אנסה
יש שיר, שאני לא בדיוק מבינה את כל המילים בו והשיר לא בדיוק מתחבר לי ורציתי לדעת אם אפשרי שמישהו יפרש את השיר
SeatBelts are locking The count is just about to begin Strange yet so beautiful Will I ever see you again? Came uninvited Security was right on our tail Still these reminders Maybe you'll arrive to connect Oh, turn in on, turn it on Play it loud before it's gone Yet I wish you'd find a home Carry on, carry on Slightly distorted Serenity was not to be found Deep in the traffic jam Somehow I will find my way out Oh, turn in on, turn it on Play it loud before it's gone Yet I wish you'd find a home Carry on, carry on Turn it on, turn it on אם לא אפשרי... אני אבין.. ו
רבה

למה לא אפשרי?

בשביל זה אנחנו פה
חגורות בטיחות ננעלות, הספירה עומדת להתחיל מוזר אך כל כך יפה האם אראה אותך עוד פעם הגעת ללא הזמנה האבטחה הייתה ישר על הזנב שלנו* עדיין התזכורות האלה אולי תגיע** לחַבֶּר אוי תפעיל את זה, תפעיל את זה נגן את זה בקול לפני שזה יעלם ועדיין אני מתפלל שתמצא בית החזק מעמד, החזק מעמד קצת מעוות אי אפשר היה למצוא שלווה עמוק בתוך פקק תנועה איכשהו אמצא את דרכי החוצה אוי תפעיל את זה, תפעיל את זה נגן את זה בקול לפני שזה יעלם ועדיין אני מתפלל שתמצא בית החזק מעמד, החזק מעמד תפעיל את זה, תפעיל את זה * - על הזנב - מונח מתחום הטיסה שכוונתו "רודפים אחרינו" ** - אני לא יודע מי שר או שרה אז תרגמתי את כל השיוכים בלשון זכר אבל יכול להיות שזה דווקא לבחורה ולא לגבר... בעיקרון, אם תצליחי לעשות סדר בזה אז תנסי להסביר לי כי אני לא ממש הצלחתי להבין את זה
, Rogue הדמוקטטור הנורא

ט ר ו פ י

New member
ואוווווו../images/Emo70.gif תודה רבה רבה רבה ../images/Emo13.gif

וזה שיר של רוקפור.. אז ככה שכנראה באמת זה לבחורה. וזה באמת נשמע כמו לא מובן, אבל ננסה לעשות סדר
תודה

למעלה