אממממ.. בוקר?

leeloo

New member
אממממ.. בוקר?

קר לי, אני עייפה, יש לי הרגשה שכל הלילה לא ישנתי, אני צריכה לעשות היום מטבח מצאת החמה ועד צאת הנשמה, ואני מפוחדת לאללה ממה שהולך לקרות לי, יש לי לחץ אדיר של עבודה שאני לא יכולה להתחיל אותה בגלל המטבח הזה, ובנוסף אני צריכה עכשיו להיגרר לקירייה ואז לנסוע לסבתא ואז לנסוע לבסיס.. טרטוריאדה.. וקר.... קר בחוץ.... וויש מי אה לוט אוף לאק..

d u c k y

New member
a lot of luck to leeloo

and i'm wrting in english cause...well just because.... any way have a good day, tomorrow i'm going to some museoms in manhatten but it's realy cold - so nothing to envy me...well maybe just a little.... bye guys

בוקר.

היום שאחרי 01/02/03 . יום ראשון כזה. בהצלחה ללילו כעובדת מטבח.. הלכתי להתארגן (מתרגש, מתרגש, ישנתי רק שעתיים) (אין אף אחד בצ'אט..) שיהיה יום טוב לכולם.

maayan15

New member
../images/Emo186.gifבוקר יום ראשון...

מיותר לציין שקופאות לי היידים. לא מצאתי בגדים שאי יכולה ללבוש אז אני עם חולצה קצרה ומעליה מעיל....למה יש לאמאבא שלי כ"כ הרבה כביסה לעשות?! בהצלחה לילו! המשך יום טוב (עד כמה שזה אפשרי) לכולם!

idanyd

New member
בוקר רע../images/Emo7.gif

הרבה זמן לא יצא לי "לברך" כך, אבל היום זו ההרגשה הכללית. מעין אווירת נכאים שכזו, ששורה על כולם. אילן רמון, סוג של גיבור לאומי, נספה בכדור אש, ושוב, כרגיל, ההישגים הגדולים שלנו צועדים יד ביד עם אסונות. אז אמרו לפני, ויגידו אחרי, שזו אחת הדרכים הטובות ביותר למות. אבל זה לא הופך את האסון הזה ליותר מתוק. רק ליותר אירוני. אמנם, אם היו שואלים אותי באיזו דרך אני ארצה למות, הדרך הזו בטח הייתה באחד המקומות הראשונים, אבל אני מעדיף שהמוות בכלל לא יהיה בתכנית. יש מעים הרגשה ששום דבר כבר לא הולך היום כמו שצריך. כבר אין דברים בטוחים בימים אלה, וההתפוצצות הזאת רק נכנסת לרשימה הולכת וגדלה של דברים שמשתבשים. כמו התאומים, כמו האינתיפדה, כמו הבחירות, כמו המיתון העולמי, הצבא הישראלי ועוד ועוד. טוב, יש משהו אחד בלקום לבוקר כזה, וזה שכנראה כלום לא יהיה גרוע יותר היום... יאללה, שיהיה לכולנו המשך יום מצויין. ששרון וערפאת יחתמו על הסכם שלום עד הערב, שיאסין יבין שהוא טעה, ויתגייר, שסדאם יודה שהוא מסתיר נשק כימי וביולוגי, ויפרק אותו, שהמיתון ייגמר, שנזכה בטוטו, שנתאהב (מי מחדש, מי מהתחלה), ושהבוקר הזה יהיה הנקודה השחורה היחידה של היום.

maayan15

New member
למה יש לי הרגשה שזה הולך להיות יום

רע? אולי כי בי"ס נמשך נצח, חזרתי הבייתה שגילית שאין אף אחד בבית, לא מצאתי את המפתח, נאלצתי להיכנס מהחלון וחטפתי מכה בראש...אבל שטויות.... נקווה לטוב...

זיו25

New member
תמיד תסתכלי על הצד החיובי.

ככה את לפחות יודעת שיש לך ראש. בברכה, זיו.

למעלה