אמממממ...

מוסטילה

New member
אמממממ...

היי.. קראתי הארי פוטר 6 באנגלית... עכשו או שאני ממש לא מבינה אנגלית או שהגרסה העיברית והאנגלית ממש שונה כי שום דבר ממה שאתם כותבים פה על הספר לא קיים בספר שאני קראתי תקציר קצר של מה שאני קראתי- הספר מתחיל טיול שהארי עושה עם דאדלי איכשהו הם מגיעים להלוויה... בלה בלה בלה משחקים קלפים... נוסעים למיצרים דמבלדור נהיה רע הוא זה שהפך את הרע הקודם לרע ורן מוצא את אחותו... מה לעזעזל קראתי? זה הארי פוטר 6 או לא?

The T Shirt

New member
מצחיק מאוד.

ואם את רצינית - עזבי, תפרשי מהמקצוע 'אנגלית' בבצפר, באמת חבל על הזמן. תעשי לעצמך את החיים קלים כבר עכשיו. וכדאי שגם לא תגיעי אף פעם לאירופה, אמריקה, או מקום אחר שבו עלולים לדבר איתך אנגלית. שלא תנסי להגיד להם 'שלום' ותמצאי את עצמך בכלא. (הייתי חייב)

מוסטילה

New member
הולכתי שולל

אני לא מאמינה! באמת שאני דיי בטוחה בדברים שקראתי! תאמת שאני מתביישת להגיד אבל הורדתי את הספר באנגלית מהאינטרנט יכול להיות שיש גירסאות לא אמיתיות ברשת?

The T Shirt

New member
XD אמא לא לימדה אותך לא לקחת סוכריה מזרים?

שום דבר לא בטוח באינטרנט ועכשיו חלק של צעקות, תני לי שנייה להוציא את זה: למה את מורידה את הספרים מהאינטרנט?!!?!? תורידי משחקים! תורידי שירים! תורידי תוכנות! אל תורידי הארי פוטר! רולינג קדושה (וצריך להקריב לה 14 בתולות כל שבוע, אם שחכתם.. והשבוע עדיין לא הספקנו לעשות את זה) ואסור להפוך את הספרים שלה לווארז! עכשיו, מה שאני מציע זה שתלכי מחר על הבוקר (תבריזי לבצפר, אם צריך. וכן - תומר (זה אני) מעודד הברזות מבצפר) לחנות הקרובה ביותר לבית שמוכרת ספרים, ותקני לך את הספר האמיתי.

תסלחי לתומר... ../images/Emo141.gif

הוא לא יודע איך להתנהג אל בנות...
כן, מן הסתם שהספר שקראת הוא זיוף, ואין כל רע באנגלית שלך#@%@^!!!!!11 נסי למצוא את הספר הנכון, לקרוא ולהנות פה בפורום. =] |רוצח-את-תומר| עם התנהגות כזאת אל בנות, תומר, בחיים לא יצא לך משהו מקשר כלשהו.

The T Shirt

New member
אבי...

אם לא הייתי יודע אחרת, הייתי חושב שאתה מנסה להתחיל איתה בעצמך או שאתה מנסה לרמוז לי להפנות את המאמצים לבני המין-הפחות-יפה? מצטער, אני בקטע של בנות. ודרך אגב - אל תיקחי אותי יותר מידי ברצינות, ברוכה הבאה לפורום ותהני פה.

אני נאלצת לסגור את הדיון

על הקהילות השונות
(אבי, אנחנו עדיין מתים עלייך, ותומר- מתחילים איתך בשעה 3...
*נרצחת* *בורחת כל עוד נפשי בי*) אבל תומר, הישאר עימנו, איפה שאתה, העם הנשי זקוק לך
XD

גירסאות לא אמיתיות ברשת? לא יכול להיות ../images/Emo6.gif

מוסטילה, מאיזה כוכב נחתת עלינו? ברור שזה זיוף! את לא מצפה שהסופרת הכי מצליחה בעולם תיתן לעותקים מהספרים שלה להסתובב ככה סתם באינטרנט, נכון? וסתם לידע כללי, לזיופים של הארי פוטר ברשת יש היסטוריה ארוכה ו"מרשימה". עוד מימי הספר הרביעי ("גביע האש"), יוצאות גרסאות מזוייפות באינטרנט חודשים ארוכים לפני שיוצא הספר האמיתי. גם גרסא מזוייפת של הספר השביעי כבר יש. למעשה, ידוע לי על לפחות שתי גרסאות שונות. ואם את רוצה לקרוא את הארי פוטר האמיתי, יש לי המלצה מדהימה בשבילך: ספר. את יודעת, כזה דבר שעשוי מנייר, שהמילים מודפסות עליו בדיו? והנה הדבר שבאמת מדהים: את נדרשת אשכרה לשלם עליו, לפני שאת קוראת אותו. נכון רעיון מטורף? כל כך מטורף, שלדעתי שווה לך לנסות אותו

The T Shirt

New member
רק לשם העיקרון..

הפאנפיק הראשון יצא לאחר צאת הספר הראשון. ניסיתי לחפש את התאריך המדויק לשם הדיוק, אבל אחרי עשר דקות ללא הצלחה, החלטתי לנטוש את העניין. בכל מקרה, מקורי שליטה, אבל גם פאנפיקים שליטה (חבל שאני כבר לא מוצא עוד טובים אחרי המאות שקראתי. אם למישהו יש פאנפיק טוב, עדיף באנגלית, דברו איתי.)

למעלה