אמממממ

Sum41xGiRL

New member
אינדי, סגנון מוזיקה, ותרבות

אינדי = Independent(עצמאי) תרבות ה"אינדי" לא רק מייצגת להקות כמו BLOC PARTY או ARCTIC MONKEYS אלא גם תרבות, תרבות של מחתרת שפועלת בצורה עצמאית, על-פי גישת ה-DIY. זאת דרך חיים(שכוללת בה גם את תרבות הפאנק) מבחינה מוזיקלי, זה ממש גרוע, כל הלהקות MTV2 מביאות סתירת לחיי אחת גדולה לתרבות הזאת, הם בערך כמו BLINK 182 של הפאנק..

EnchantedS

New member
אם היה לי MTV2,

אולי הייתי יכולה להבין למה.

Tommy The Cat

New member
בריטיות

אבל בתכלס הכל מתחיל מבריטניה נורא בפשטות, מאומץ בארה"ב ומתמסחר שם, חוזר לבריטניה ומשתבח

בריטיות

נוווווווווווו בחייכם מי עולה על רדיוהד או בלוק פארטי ברצינות להקות פיניות אני לא מכיר אבל אני אוהב את הרגשה הקרירה של לונדון שיש בבלוק פארטי או את הדיכאון של רדיוהד וגם את ההתחלה של בלר לפני הקרב שלהם עם אואזיס האיומים פששששששש חוץ מיזה אין משהו שממש נתפס בארצות הברית הכל זה סתם כרגע

Sum41xGiRL

New member
בלוק פארטי? רדיוהד?

אלוהים ישמור, זה לא מוזיקה "דיכאונית", זה מוזיקה משעממת!!(דיכאון טוב זה "ראובן המלאך", זוהר ארגוב, וג'וי דיויזן) היום אני לא ממש מעדיף כלום מהמדינות האלו, אני נהנה מלהקות קודמות שהיו בארה"ב ובבריטניה באופן שווה(אמנם אני מעדיף הארדקור פאנק אמריקאי על בריטי, אבל אני חושב ששניהם גאונים!) היום שניהם משעממים. אבל נגיד: ארה"ב, לפחות שם יש להקות קצת יותר מעניינות כמו NOFX,BAD RELIGION, LAGWAGON, DESCENDENTS בבריטניה רוב הלהקות כבר זקנות, יו.קיי סאבס,אדי וההוט רודס, סטיף ליטל פינגרז.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא יודעת בקשר

לבלוק פארטי, כי אני לא שומעת אותם, אבל נכון, רדיוהד זה לא מוזיקה דיכאונית, אבל מוזיקה משעממת?? רדיוהד?? כל כך לא משעממים...

Sum41xGiRL

New member
כלללללללללללללללללכךךךךךךךךך כן!

אללאיסטר אני שומע סטיף ליטל פינגרז ואז רדיוהד, הבדלי שמיים!!! ג'ק ברנז נותן בראש בשירה שלו, ותום יורק סתם מעפן!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמה שתגידי..

אני חושבת שרדיוהד היא אחת הלהקות האחרונות שאני יכולה להגיד שהיא משעממת...

Mooyan

New member
אואזיס איומים? בוש לך!

אואזיס היא בין הלהקות הטובות ביותר שיצאו מבריטניה!

Flight Freak

New member
לא משנה לי

אני אשמע משהו שמדבר אליי, לא משנה מאיפה הוא |: אבל אם לעשות חתך גס במה שאני שומעת, אז יוצא שזה יותר להקות אמריקאיות. ולמה את שואלת רק לגבי הלהקות של היום? קחי להקה אגדית כמו האיגלס, ותנסי לעשות נגדה משאל כביכול את הביטלס תראי מה יצא

אמממ

שאלתי לגבי היום..כי גם בבריטניה וגם באמריקה יש גלים של להקות חדשות... באמריקה זה יותר אימו..בבריטניה זה יותר אינדי או בריטפופ כזה.. בגלל שיש הבדלים כאלו אז זה סיקרן אותי מה אתם מעדיפים

מממש לא...

אני פשוט , בלהקות של היום , מתחברת יותר ללהקות שבאות מבריטניה.. הסגנון מוזיקה בבריטניה שונה מהסגנון בארה"ב..אני יותר מתחברת לסגנון האינדי הזה שיש עכשיו בבריטניה..זה ממש לא משנה שזה בריטי...

Flight Freak

New member
אז מנסה להגיד

שאין לך שום רגש לבריטים?
הם חמודים, מה יש לך נגדם? הם שותים מלא תה, ומחזיקים את הצלוחית של התה והכל נו מה, אפחד לא מושלם. זו לא סיבה לא לאהוב אותו P: יוםנחמד שיהיה לך

Hangman Jury 87

New member
בריטיות

למרות שהלהקה האהובה עליי היא אמריקאית, אבל באופן כללי, שאר המוזיקה שאני שומע זה בעיקר להקות בריטיות.

למעלה