אמממממ...

אביבא

New member
אמממממ...

קפצתי להגיד שלום! :) ולהישאר פה קצתתת
ולישאול שאלה:: כמה דיסקים יצאו עד עכשיו לב.ס.ב? וסליחה שרבתי עם ירדן ביום שישי..... היא התחילה....
-אוהבת-
אביבא

אביבא

New member
ו.....

רק חבל שאת מרכלת עליי עם אוריה ואחרי זה אומרת לטליה שאני מקללת אותך..

ואי, אני חייבת להגיד לך משהו!

את כ"כ לא בוגרת!! תתבגרי! אין לך מושג שכמה חוסר בגרות מפריע לי, וזה מה שאת מראה! היא בכלל לא דיברה איתך על אוריה וכו', היא בסה"כ ענתה לך על השאלה ואת חיפשת על מה לריב! נראה לי את רבה איתה רק בגלל שזו הדרך שלך לדבר איתה, אולי פשוט תדברו כמו ילדות גדולות ותגידו מה אתן חושבות אחת על השניה, בלי לריב! ואביבא, את העניינים הפרטיים שלך עם ירדי אל תעשי אותם בפורום, תעשי אותם בפרטי.

עטר9

New member
../images/Emo45.gifאני לא יודעת על מה הריב הזה אבל

ממש מעצבן לראות אותו בפורום, הפורום הזה לא מיועד לריבית אישיים.. אז אביבה- אם תוכלי לא להזכיר את זה כל פעם מחדש ולומר לירדן דברים זה יהיה ממש נחמד מצידך
אני מצטערת אם זה היה תוקפני אבל זה לא פורום ריבים, את הריבים האלו תפתרו לבד.. ולהזכיר את זה כל פעם זה ממש לא בוגר [כמו שאמרה קארין] ואמממ ירדנוש- זה מיועד גמלך
אפילו שאני אוהבת אותך המונהמון!!

poster girl

New member
../images/Emo12.gif אולי די?? זה כבר מתחיל להיות

ממש מעצבן
, למה את כל הזמן מעלה דברים וריבים?... שאלת שאלה, ירדן ענתה לך, תגידי תודה וסגרי עניין. אם את רוצה להגיד משהו, שלחי לירדן מסר או שתדברי איתה! וירדן, זה כולל גם אותך מאמוש, אפילו שאני חולה עלייך מאמי!

poster girl

New member
גרררר ../images/Emo46.gif אני יותר!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

12 Not Like You

New member
אמ יש לך טעות../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif

אני אוהבת אותך יותר!!!!
ואם תתוכחי איתי אני ארדוף אותך במסרים
[אמ שירן איך חשבת על רעיון כ"כ טוב?
] ונכון השיר החדש של ג'סי מקרטני מהמממם!!

elena20

New member
בננות לא לריב!!!

לבקסטריט יצאו 6 אלבומים: 1.backstreet boys 2.backstreet's back 3.millennium 4.black and blue 5.greatest hits-chapter one 6.never gone

12 Not Like You

New member
אם לא הייתי רוצה לא הייתי עונה לך

רק רציתי להרחיב לך את הידע זה הכל

למעלה