אמממממ...

סימסית

New member
אמממממ...

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה,פשוט לא היה לי איפה לשרשר....לא משנה, אני מעוצבנת!קמצנים לא מצאתי שום תמונה נורמלית מהסימס החדש!אין על זה תמונות!יש רק שתיים!!!!ומלא חומר באנגלית ואני אשים אותו מתישהו שיהיה לי זמן....

סימסית

New member
הנה אתר עם כתבה...

אממ.......הכתובת לאתרים נורא נורא ארוכה.....אז אני לא יכולה לרשום,נקרעתי מאתר אחד...בכל מקרה למי שלא ידע-הסימס יוצאים לגיימבוי אדוונס,ולגבי הסימס החדש לי נראה שבעברית יקראו לו "מכינים כשפים" זו סתם השערה שלי...

לומית

New member
גם אני..

בדקתי לפחות ב-200 אתרים (ובאמת לא מגזימה) ויש רק את שתי התמונות האלה!!! אבל אני חושבת שזה לא שהם לא מצאו עוד תמונות אלה שמקסיס לא פירסמו עוד תמונות, הריי זה לא יכול להיות שב-200 אתרים יש את אותן שתי התמונות, לא?? אם היו עוד תמונות בטח כבר היו מפרסמים אותן... (כמובן שאני לא אומרת את זה בטון רע-כואס או משהו כזה) אני צודקת במה שאמרתי, לא?

סימסית

New member
תודה שמוליק! אמממ...

אולי את צודקת(לומית)נראה לי שמתקמצנים פה....! אבל זה יכול ליהיות טוב יותר כי עם סופר סטאר גם ראיתי תמונות שלו 3 חדשים לפני שיצא וזה פשוט הרתיח אותי(יש לציין שאני מרוקאית)כי ידעתי שעד שזה יצא...ובינתיים ציפיתי לזה...!!בכל מקרה,אני מקווה שיפרסמו תמונות מידע וכו'.. ד"א איך תראה האריזה לדעתכם? לדעתי היא תיהיה או בירוק או בכחול...או וורוד שזה לא ממש הגיוני...אבל אלו הצבעים היחידים שנשארו...

eryry

New member
בסוף לא קנו לי את

הסופרסטאר....
לדעתכם לחכות לסימס כשפים ולהתקין את הסופרסטאר מחברה שלי או כבר לקנות אותו עכשיו?

סימסית

New member
לדעתי כדאי

לך לחכות....אני כבר לא משחקת עכשיו עד שסימס כשפים יצא....חחחח.....

זאת העיר של הקסמים?../images/Emo96.gif

ומי זה הסבא הזה שמטריד את הילדה עם הכדורים בצד ימין?

למעלה