אמממממ קוננילה!!!

אמממממ קוננילה!!!

אתם מבינים, אני תמיד חשבתי שרק בחנוכה זה קורה, משפשפים איזה כד ויוצא נס / שד, מה זה היה - נס או שד? או שבלבלתי בין הסיפורים???
וכל מי שצחק עלי על ניקיונותיי המרובים אמש - רואה עכשיו שהיה שכרי בקונני!
ניקיתי, איבקתי, כיבסתי וכמובן: ציקצקתי (
) בלשוני, וראו איזה פלא חזר אלינו קוננילה ברוב הדרו. אז קוננילה ספר איך היה במחסן עם סבטלנה או מרייאנה או אולי זו הייתה בכלל קמליה. ספר לכולם שגם אתם הייתם עסוקים בהכנות לחג
רק טוב!!!

אם גיברת מינהלת פוקדת,אני נשכבת....

זה מה שאמרה סוניה לאורי זוהר,ולכן אם גיברת מינהלת יורה,אני נשכב....! ובכן,לצערי לא הייתי פה בגלל שנשלחתי על ידי משרד החוץ לבדוק אם בריכת "בירכת רם" שבהרי הגולן מתאימה לגידול תולעים מוצצות.....! את התולעים הבאתי בזמנו בשתי צנצנות מבריכת התולעים המוצצות בטורקיה. להווי ידוע שיש בטורקיה תולעים המוצצות פצעונים קטנים שגדלים בין ירכי הגברים בשעה שהם מגרבצים מרוב עצבים במשחקי הכדורגל. אף על שנעמדתי בפיסוק במים ונתתי לתולעים לעשות את העבודה,הן נמלטו חיש קל אל בין הסלעים בטענה שהמים קרים. מסתבר שהן צודקות,גם הזיקרון שלי קפא....! מסקנה. סעו לטורקיה,גם מפני ששם יש בריכות מאותו סוג, גם לנשים....!

אממממממממממממ

אין אין כמו תולעים למרות שאני חושבת שהתולעות מועילות יותר
שולחת לך קוננילה שתי צנצנות חדשות שקיניתי לחג (כמתנות חג כמובן
) שיהיה לך היכן לשים את התולעים
ואני שולחת לך גם גמבה, ככה בא לי!!!
רק טוב!!!

יודע ש...

New member
או אני רואה שיש לנו אורח כבוד

איפה היית חצי מדינה חיפשה אחריך אחי וגחלוליתילה גם אני רוצה איזו גבמה כזו אפשר? ומה עם מתנות לחגים? יש הצעות?

ערב טוב לך יודע ש........

אל דאגה,לא שכחתי אותך,כאמור הייתי בשליחות של מינהלת הפורום בטורקיה, להביא תולעים מוצצות...! תודה לך.

למעלה