אמממממ טוב,שלום!

אמממממ טוב,שלום!../images/Emo13.gif

דלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!! לא הייתי ה-ר-ב-ה זמן בפורום! בפעם הקודמת הייתי בשם-תור...אבל אף אחד לא זוכר אז זה
קיצר חשבתי שסגרו את הפורום,כי לא מצאתי אותו ברשימת הפורומים..עד שחיפשתי בגוגל רומח הדרקון ומצאתי את הפורום שנית....שיהיה. חשבתי על טופיק חדש...נראה לי שהוא קצת עלוב אבל אני לא מתכוון לרשום פה סתם הודעה מעצבנת(אז מה עשיתי עד עכשיו?
). אז הטופיק הוא מה יהיו גיבורי הרומח בגלגול הבא שלהם- רייסטלין-עקרב ארסי...לא נראה לי שהאלים ייתנו לו להיות בן אדם.. קארמון-סוס..עכשיו יש נשמת אדם בסוס במקום נשמת סוס באדם.. גדיל-גי'ם קארי חלמיש-הרב עובדיה יוסף(תצאו בחוץ) תניס- פילוסוף,אולי שייקספיר. קיטארה- צ'יצולינה סער- שהיד-"אסט סולאריס אוט מיתאס" לוארנה-הנסיכה דיאנה ז"ל.. זהו בינתיים... לא יצא משו אבל תמשיכו! טוב לחזור
חביב הקסם

אמממ... ברוכים השבים?../images/Emo48.gif

מצטער, אני חדש כאן.... כמה פעמים כבר אמרתי את זה בימים האחרונים...?

SaberTooth

New member
ברוך השב... ../images/Emo24.gif

לא מצאת את הפורום ברשימת הפורומים...

אלרוס

New member
תגובה

רייסט- אל (מגיע לו) קרמון- שפן ניסויים שהוציאו לו תמוח סער- איזה אחד מהם? הוא היה מת כל פעם בדקה השנייה לחייו (או הנה הדרך החוצה מהמקום הקטן הזה (הרחם) אבל אני לא אצא כי זה ימית עלי קלון אז אני אשאר כאןואפסיק לנשום ואז אני אמות בכבוד) גדילן- סוחר שכל הזמן קנדרים גונבים לו (מגיע לו למרות שהוא הדמות הכי שווה) חלמיש- קנדר (הנקמה) תניס- הוא לא יוכל להחליט פיזבן אחרי שרצחו אותו למרות שהוא אל- מלומד שמנסה לגלות את כל הדרכים כדי להכין כדור אש. מי נהר- החלק הסוסי בקנטאור סהר פז- החלק האנושי בקנטאור גילתנאס- דרקון

למעלה