אממממממ..

אממממממ..

פתחתי הודעה חדשה..בגלל שסרקתי כמה מהציורים שלי..ואני רוצה שתראו אותם אז הנה הם..זה גדיל קוץ רגל!!

ash 1

New member
תמונות יפות

וזה מזכיר לי שגם אני ציירתי את גדילן לא מזמן אני מקווה שזה לא יפריע לך אם אני אפרסם את הציור בשירשור שלך אני פשוט לא רוצה לפתוח שירשור חדש - האף והיד משמאל הם של חלמיש אבל התעצלתי לסיים אותו אז לא סרקתי את החלק השני של הציור-

הציור שלך גם יפה...

וזה בסדר..ותודה..אגב ציירתי עוד..אבל הם יצאו לא יפה..אז אני לא אפרסם אותם..

יפה, אבל

קצת מצחיק... הפרצוף של גדיל נראה כמו של כלבלב, בגלל שהפה והאף על אותו מישור.

ash 1

New member
הסריקה לא יצאה משהו אם תיתרכז

תיראה שיש "צ´ופצ´יק" שמסמל את האף זה אמור ליהיות מנגאי לכן המבנה של הראש הוא כזה

ash 1

New member
אין דבר כזה מנגאי מידיי!

אני מתכחש למושג!!! לא מנגאי מספיק או עלוב זה כבר משהוא אחר אבל לא לדבר שטויות בבקשה

Northern Lights

New member
איזה ציורים יפים!../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

הייתי שמה את כל מה שציירתי בשיעור היסטוריה כפול (גדיל, לאורנה, סהר-פז, אלהנה וטיקה), אבל חברתי (חסרת כישרון הציור) לקחה אותם בלי ידיעתי וצבעה אותם בצורה מגעילה... סהר-פז עם שיער חום ("כי היא אינדיאנית, לא?"), אלהנה בלונדינית ("כי היא נראית ממש צפונית כזו, כמוני") וטיקה עם ליפה כבשתית שחורה ("כי היא נראית כמו המורה לאנגלית"). ואז היא הדביקה אותם ביומן שלה. והיא חשבה שגדיל בת! הוא לא בת! אארג!

חחחחחחחח..

גם חברות שלי חשבו שגדיל בת הייתי צריכה להסביר לכל אחת מהןש הוא לא בת!!הן ממש משוגעות..ולמרות הכל הן נראה לי עדיין חושבות שהוא בת..

SaberTooth

New member
LOL... ../images/Emo6.gif

מישהו מהכיתה שלי חשב שרייסטלין בעטיפה של "דרקונים של שחר האביב" הוא בת

חחחחחחחחח...

אני בהלם..אני דווקא חשבתי ששמה הוא די דומה לבן..מוזר..חשבו שהציור של רייסטלין שציירתי הוא בת..{ואני לא אשים אותו פה..כי הוא לא יצא כזה יפה..} אני מניחה שחשבו את זה בגלל שאני לא כזאת יודעת לצייר טוב בנים..ho well איך אומרים העיקר הכוונה...

Arana

Well-known member
מנהל
ציורים חמודים

אכפת לכם לראות אחד משלי?

SaberTooth

New member
אווו... יש לך כישורן ../images/Emo13.gif

ציור ממש יפה. אפילו שהידיים של סיברה קצת מעוותות.

Geladriel

New member
ציורים טובים מאוד!

וואו! איזה יפה! איזה כישרון יש לך! תפרסמי עוד!

למעלה