לא לנתק.... יש לי פיתרון אחר....
ע עוף ה חול New member 9/7/02 #22 ../images/Emo150.gif אולי ננסה להבין את מהותו של הקשר או כמו ששרה נורית גלרון "....מה פשר הקשר....."
פ פשוט אישה** New member 9/7/02 #23 ../images/Emo122.gif לפני שנתיר אותו או בחדש שנקשור.... כמו שנאמר "תנסי להפריד בין המים למלח בסוף תגלי טעם מתוק "
../images/Emo122.gif לפני שנתיר אותו או בחדש שנקשור.... כמו שנאמר "תנסי להפריד בין המים למלח בסוף תגלי טעם מתוק "
ע עוף ה חול New member 9/7/02 #24 ../images/Emo4.gif אולי נתחיל בהפרדה חד צדדית בין הקודש לחול ? אמממ דרך אגב , מה עם השיער ?
פ פשוט אישה** New member 9/7/02 #25 ../images/Emo13.gif לח , נקי , ומריח נהדר.... ולמה להפריד ? אין קדושה בחול ? ואין חול בקדושה?
ע עוף ה חול New member 9/7/02 #26 ../images/Emo7.gif נגמרו לי האייקונים ובכלל ממים ומלח יוצא מתוק ? למה להפריד ? מה שאני זוכר להגיד שאני רואה דבורה בבריכה זה "מלח - מים מלח - מים " אם תפרידי לא יהיה מה להגיד
../images/Emo7.gif נגמרו לי האייקונים ובכלל ממים ומלח יוצא מתוק ? למה להפריד ? מה שאני זוכר להגיד שאני רואה דבורה בבריכה זה "מלח - מים מלח - מים " אם תפרידי לא יהיה מה להגיד
ע עוף ה חול New member 9/7/02 #39 ../images/Emo66.gif לא נוחר לא מרייר (מזיל ריר) וממש מת על כפיות כבר נכנס לתנוחה רק על תגידי לי שיש לך שמיכת פוך
../images/Emo66.gif לא נוחר לא מרייר (מזיל ריר) וממש מת על כפיות כבר נכנס לתנוחה רק על תגידי לי שיש לך שמיכת פוך
ה הדרדסית הנשית New member 9/7/02 #34 ../images/Emo12.gifיו עוף נראה עכשיו כמו סיני../images/Emo6.gif