אממממממ............

מויישית

New member
אממממממ............../images/Emo39.gif

אני לא בטוחה שאני אמורה להדחף פה עכשיו כי אתם בטח כבר קבוצה סגורה שאי אפשר להכנס אליה כבר תשמעו קראתי את ההודועות שלכם וראיתי שאתם מארגנים מפגשים..... אז אני לא בטוחה שאני יצליח להשתלב כאן, אז בכל זאת שלום לכולם- אני עוד ילדה שנדחפת אלייכם ו....חשבתי אם בכל זאת בא לכם לענות לי אז....יש למישהו פה פרקים מוקלטים??? ביי ביי מויישית.......

Charmed 4ever.

New member
קודם כל ברוכה הבאה....

קראי ת´טאג-ליינים ושאר שטויות... ויש לי פרקים מוקלטים עונה שנייה ושלישית..

Woogyman

New member
לי יש את כל הפרקים בוידאו

חוץ מכמה בודדים שאני בתהליכים להשיג :).

1Shir

New member
גם לי יש את כל הפרקים בוידאו...

חוץ מכמה שאני בתהליכים להשיג, אולי אתה רוצה לעשות החלפות?...
שיר.

Charmed Again

New member
אני מתכוון

להוריד את כל הפרקים מהאינטרנט ולצרוב אותם על דיסקים.

הוגו

New member
אני עכשיו עושה משהו יותר טוב.......

עוד כמה ימים יהיה לי אינטרנט מהיר אז אני הולך לקנות צורב מיוחד לdvd ואני הולך להוריד מקאזה או מכול מקום סרטים, והכי חשוב מכושפות! אז אני צורב אותם עם הצורב ואז אני יכול לראות את כול הסידרה על dvd יהיה פיצוץץץץץץץץץץץץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפרת ר

New member
לא צריך צורב די-וי-די בשביל זה...

אפשר לעשות מה שאני עשיתי ולצרוב אותם על דיסקים רגילים בפורמט VCD ואז אפשר לראות אותם גם המחשב וגם ב DVD . יש לי את כל העונות על דיסקים, וראיתי את רב הפרקים החדשים עם ה dvd ועם מקרן על מסך של 100 אינץ... זה מדהים!

הוגו

New member
איך עושים את זה ?

אני יכול לצרוב רק דיסקים למוזיקה אני ניסיתי לעשות את זה אבל אני צריך צורב מיוחד

Charmed Again

New member
הי...

רציתי לשאול אם את יודעת או מישהו אחר, איזה סוג סרטים להוריד אם רוצים לראות אותם בדי.וי.די אחרי שצורבים? (mpg,avi,wmv...)

הוגו

New member
אני בן ואני רוצה סרטים......

להוריד מקאזה כמו מכושפות ועוד

Charmed Again

New member
דיברתי אל אפרת...

אתה לא יודע איך להוריד פרקים של מכושפות מהקאזא? פשוט תכתוב charmed ותבחר בוידאו...

הוגו

New member
מה ניראה לך שאני דביל?

אני יודע איך להוריד אבל אני לא יודע איך לצרוב את זה לדי וי די

Charmed Again

New member
אפ אפשר

גם avi? בתוכנת צריבה שלי(Nero Burner) אומרים שאפשר גם avi אז שאלתי כדי להיות בטוח. ורציתי לשאול איך עושים את זה כדיסק די וי די? פשוט לשמור את הדיסק כ video? תודה מראש!

אפרת ר

New member
לא ניסיתי עם avi

אבל אם כתוב שאפשר אני מניחה שזה יעבוד. כל מה שצריך זה לבחור בצריבה באופציה של video cd שמופיעה תחת other formats ולצרוב. רב מכשירי הדי-וי-די יכולים לקרוא את זה... אצלי זה עובד נהדר!

Charmed Again

New member
עם איזה תוכנה אתם צורבים?

כי אני לא מצליח לצרוב בפורמט של וידאו ב Nero Burner שלי... אז בבקשה תגידו עם איזה תוכנה אתם צורבים ואם אפשר ךהוריד אותה ומאיפה...(למרות שאת המידע הזה כבר אפשר להשיג בקלות)

למעלה