אמממממממ.....

Nimst

New member
סטאטוס קוו זה מצב קיים

אבל לא משנה. לקבל את השונה - סבבה. לחיות יחד למרות חילוקי הדיעות - סבבה. אבל לכבד את כולם? לא.

Stillwater

New member
סטטוס קוו מה קשור?

סטטוס קוו זה "שמירה על המצב הקיים" שהיה בארץ עוד בזמן המנדט הבריטי. זה למעשה הסכם פשרה בין הדתיים לחילונים כדי לכבד את הדתיים. ואלה לא חוקים שמקבלים עליהם עונש, רק צריך לכבד אותם, כמו... שמירת שבת במקומות ציבורים (שאח"כ נקבע כחוק שעות העבודה) שמירת שבת במוסדות ציבוריים. חינוך דתי וינשואים וגירושים שניתנים אך ורק לידי הרבנות הראשית ופאק, למה כמעט 3 חודשים אחרי הבגרות אני עדין זוכרת את כל זה? אתה בטח מתכוון לפלורליזם.

OpticalIllusion

New member
אני יודע ....

בגלל זה אמרתי שזה גם נושא בהיסטוריה .... גם פלורליזם יתאים לפה

אמממ.. מצטערת בשבילך...

תשמעי אני מחזיקה מהבנדאם הזה!! אין מה לעשות!! ואחלה מוזיקה..! אני יכולה להרצות על זה.! אני יודעת עם כל הביקורת הרעה שיש עליו.. והסטיגמות.. עברתי את השלב הזה...

fresh mishmesh

New member
תראי, עברת את שלב הסטיגמות עליו

אבל שמת לב לסטיגמות שהוא שם בשירים שלו?... למשל, מ"התקווה"- משהו שיש אנשים שחיים באשליה של צדק, הם מרחיבים בעם ת'סדק... מה זה אומר? שאם אני בעד צדק בעולם, כלפי כל בני האדם (ולא רק כלפי הערבים, אלא גם כלפי הישראלים, וכלפי הצרפתים, וכלפי האמריקאים), אני אחראית לסדק בעם? אני אחראית לעובדה שיש קרע בין ימנים-שמאלנים או דתיים-חילוניים? ברור!

לא רוצה להכנס לזה.. כי לא נצא!!

היתי בסרט הזה כבר כמה פעמים.. אז זה מניסיון!!

OpticalIllusion

New member
בדיוק ....

יכול להעיד גם שמניסיון , זה רק ילבה את האש ... וסתם - חבל .... אז יאללה , נחליף נושא ....

אוףף למה לא הולכים ללונהפארק?

הכי כיף !!! בואו נלך!!!!!!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה