אמממממממ.....

shay1986

New member
אמממממממ.....

תגידו אם יהיה גשם?! מה נעשה? יהיה מה נעשה? לא ממש אפקטיבי לשבת בדשא בגשם....

לא נראה לי שיהיה גשם..../images/Emo182.gif

ואם כן- תמיד אפשר ללכת לעזריאלי

shay1986

New member
אממממ החזאים חזו שבוע גשום שבוע הבא

אז בואו נכין מקום תחלופי אם זה יקרה...

heaven is here

New member
אהה.. לאאא...

ביום ראשון צפויים הטמפרטורות להיות בסביבות ה-22 ותהיה שמש. לא יהיה גשם שיפריע לנו.

שונאת גשם../images/Emo4.gif

ועוד יותר אני שונאת את סאבלימינעל, שמשום מה השכן שלי החליט לשים אותו בפוללל ווליום
בלע

Superchen

New member
מה?! סיון?!

את לא מתה על הראפר הציוני המגניב שמפרסם שוקו כדי להגדיל ת'חשבון בנק שלו?! את לא מתה על אמן גזען ששונא אנשים מהעם שלו?! את לא מתה על בנאדם שמדקלם מילים מלאות פוזה ורוח?! בורה! (שירן, את יודעת שזה לא אישי... נכון?
)

OpticalIllusion

New member
האיש מעביר מסרים טובים ...

באמת קצת (לא הרבה .. קצת, ככה כל שורה שנייה בערך
), זורק איזה הערה גזענית שיכולה להרתיח אנשים מסויימים (לא אותי. לא מאזין למוזיקה שהוא עושה). אבל ... דבר אחד שלמדתי זה שצריך לכבד את כל היוצרים , בכל תחום שהוא ... הוא מתפרנס מזה ... ומתפרנס יפה הייתי אומר (פרסומת אחת מכניסה אלפי שקלים היום....) ... אז שיהיה לו לבריאות
לסיכום: חייה ותן לחיות

Nimst

New member
צריך לכבד את כל היוצרים?

רק כי הוא יוצר? רק כי הוא מתפרנס מזה (מתפרנס יפה, כן)? צריך קצת יותר מזה בשביל לזכות בכבוד, לפחות בשלי. חיה ותן לחיות, ללא שום קשר

OpticalIllusion

New member
זכותו ליצור .... זכותך לאהוב את מה

שהוא יוצר או לא ..... האמירה אולי לא מתאימה לכאן באיך שכתבתי אותה אבל המשמעות די ברורה ...

Nimst

New member
מסכימה

שזכותו ליצור, וזכותי לאהוב או לא. אם זו הייתה הכוונה ב"כבוד" - אז
לך. אבל עובדה שהמשמעות לא הייתה ברורה לי.

OpticalIllusion

New member
שמעת פעם על סטטוס - קוו?

אני יודע שזה מאזרחות ובטח תגידי שוב שאין קשר ... אבל יש ... לא קשר פוליטי דווקא , אלא תרבותי ...

OpticalIllusion

New member
סטטוס קוו ....

זה בעצם דו קיום ... זה לקבל את השונה ממך, לחיות יחד למרות חילוקי דעות ... במוזיקה , זה די אותו עיקרון ... אף אמן לא דומה למשנהו וכל אחד יוצר את המוזיקה שלו , אך הם מתפרנסים מאותו מקצוע, רק שכל אחד עושה זאת בדרך משלו ...

למעלה