אמממממממ..

אמממממממ..

פתחתי טופיק חדש..אז זה הנושא שלו:איזו דמות הייתם רוצים לשחק בסרט של הרומח???{מכל הספרים שתורגמו לעברית..} אתם לא חייבים להיות דומים לה..איזו דמות היה נראה לכם הכי מעניין לשחק!! אני הייתי רוצה לשחק את לוראנה זה יכול להיות מעניין לשחק אלפית סנובית לפחות בהתחלה...

thug4life

New member
את גדילן

רק בגלל שזה בטח מה זה כיף לעצבן את חלמיש, וגם הקטע עם פיזבן ...נו... פרוטקציות....

ash 1

New member
רייסטלין!

שונא אותו! אבל הוא בהחלט הדמות הכי מעניינת

SaberTooth

New member
יהיה מסובך לשחק את רייסטלין...

יש כאן כמה שלא יסכימו איתו, אבל לרייסטלין יש המון רבדים וכל פעם שחושבים שמבינים אותו מגלים עוד רבד שלא חשבנו עליו בכלל. צריך שחקן ממש ממש טוב כדי לשחק את רייסטלין כמו שצריך.

ash 1

New member
אוקיי... אז מה?

השאלה היא-את מי היתם רוצים לשחק בסרט אם השאלה היתה-מי היתם רוצים ליהיות או משהו כזה אז ברור שגדילן!

slashy girl

New member
מאוד מסובך. ../images/Emo117.gif

פשוט לובשים שחור ומשתעלים המון... *הולכת לזלזל בצד*

Northern Lights

New member
את קיטיארה../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif

האופי שלה ממש, ממש שונה משלי. נראה לי מגניב לשחק דמות כזו - בטוחה בעצמה, אמיצה, נשית. אפילו שהיא קצת... אממ... ז**ה.

Geladriel

New member
סהר פז!!!

הבחירה השניה שלי היא קיטיארה, האופי שלה הוא בדיוק ההפך משלי, ואם הייתי יודעת לשחק אז הייתי רוצה לשחק מישהי שהיא מאוד שונה ממני!

ilbe182ebli

New member
קיטיארה (ביצ´ית כזאתי)

וגם את גדילן זה צחוקים! עם חלמיש ופיזבן.. כל מיני בלאגנים!

slashy girl

New member
את לאורנה, ../images/Emo117.gif

כי אז יהיה לי את תניס.
(ולא, לא אכפת לי שאני בת 15 והעור שלי כהה. אני עדיין יכולה לשחק אלפית בלונדה!)

ד ג י

New member
הסדר שלי

הייתי רוצה לשחק לפי סדר עדיפויות 1 הכי רוצה 1-תניס- לא יודע למה פשוא התחברתי אלהדמותשלו 2- רייסטלין- פשוט דמות מעניינת 3-גדילן- צחוקים איתו 4- חלמיש- גם צחוקים 5-פיזבן- גם איתו צחוקים ודי הבתחברתיאליו גם 6-קרמון דמות גם מעניינת (ותחשבו עלאיך הוא מרגיש למרותש שלרוב זה לא מתואר בספרים 7-מי נהר- נראה לי מוזר ומעניין לשחק אותו 8- סער- הואפשוא נראהלי דמות משעממת

למעלה