אממממממממ...

אממממממממ...

התחלתי פיק..ו..אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם..אולי קצת שיניתי את הדמויות..בגלל שאני לא בדיוק יודעת להשאיר את הדמויות כמו שהם בפיקים שאני רושמת...הנה הוא..תגידו לי מה דעתכם..

Light woman

New member
פיק מזה יפה אבל...

למה להעתיק? אני המצאתי את הילדה המיוחדת! תהפכי אותה לבן או משהו! זה לא פייר!!!! למה להעתיק? מה עם מקוריות?????? אני דורשת זכויות יוצרים!!

Light woman

New member
אצלי זה סו ואצלה זה קיילי...

לא מקורית ולא מקורית! אני דורשת זכויות יוצרים!!!!!!! או שמעכשיו אין יותר שמוליק וניקו בסיפור והם לא יעשו פיוז´ן כמו שתיכננתי שהם יעשו! כל הזכויות שמורות על הרעיון ותמונה של ניקו בקרוב!!! לפחות את התמונה לא תוכלו לעשות לפניי...

Goggle Girl

New member
ללייט

תירגעי קצת, ילדה. תיראי, זה שאת כתבת בפורום קודם, ואז מישהו בא עם רעיון דומה, זה יכול להיות מעצבן. זו אחת הסיבות שבגללן די הפסקתי לפרסם את הסיפור שלי כאן; מצאתי יותר מדי דברים דומים לסיפור של קאזבובו. אבל בקשר לרעיון של "ילדה סייאנית שמגלים ובאה להצטרף לחבורה", הרעיון הוא מאחד התחונים ביותר בעולם סיפורי דרגון בול זי. אז תירגעי קצת. חוץ מזה, לכולם יש זכות לכתוב סיפורים. גם אם זה על אותו רעיון. רוצה לדית מתי ממש תוכלי לטבוע זכויות יוצרים? אם פיקולו ילבש חצאית בלט בסיפור שלה

trunks ssj1

New member
פיק יפה מאוד!!!!!!!

מתי את מביאה את ההמשך????????????????????????!!!!!!!!!!!????????!!!!!??????

trunks ssj1

New member
עכשיו שאני חושב על זה...

איך יכול להיות שוג´טיה יחייך למשהוא

למה לא?!

בפרק שוג´יטה וגוקו נלחמו..הוא חייך...טוב למרות שזה היה מתוך רשעות גמורה..אבל זה חיוך..ואתם ממש נחמדים..*מנגבת דמעת אושר* לא חשבתי שתאהבו את הסיפור שלי..אני ממש מאושרת..ובקשר לפרק הבא..אני מניחה שאני אכתוב אותו..מתישהוא...

trunks ssj1

New member
כמו שאמרת הוא חייך רק מרשעות...

והוא בטח לא יחייך למשהוא שהוא לא מכיר

למעלה