אמממממממממ

אמממממממממ

ראיתי פה בהודעות הקודמות שמשהי פה הייתה בהופעה של maroon5????? איך? למה? איפה .....ויש תמונות????

הם עושים בר-מצווה....

"ותודה להוריי שהביאוני עד הלום....." תודה להוריהם שעשו את זה....

morg77

New member
חחחח...נכון

נירא כמו כיפה
זה בהופעה נכון
וזה שמרזיק את הזיקוק זה המתופף נכון
?|

eliya bloom

New member
נצל"ש

היום הלכתי לקנות דיסקים.. ובדרך נכנסתי לסטימצקי.. וחיפשתי משו על מארון או על בלו.. אז אני פותחת עיתון.. ואני רואה מארוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! איזה מושלם.. אני יסרוק לכם.. ויסביא ת'שפ של העיתון.. ואגב הם זכו במשו.. אני יבדוק עוד מעט במה הם זכו אבל משו מתוך 50 מקום ראשון.. טוב אחר כך אני יבא לכם....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifכן כן תביאי..את יודעת שאחרי

שכולן הלכו אתמול (ואני לא יודעת לאן הלכת)..אז הלכתי עם הדס לשתי חנויות ספרים..וחיפשתי עיתון עם מארון,פוסטר,משהו ..נאדה!
נתקף לי גל של נוסטלגיה מהקלסר של בלו של שחרית
אז איך קוראים לעיתון..וכמה הוא עלה לך..ומה בעקרון יש שם?

eliya bloom

New member
לה הל להההה תגובות לכם.....

גלושש אני יוסיף ת'איי סי שלך בקרוב ..תודההההה!! ולעיתון קוראים "ELLE girl"בשער גוון סטפני.... ת'אמת אין בו הרבה..
אבל יש שפ פוסטר כזה .. בגלל שאדם זכה במשו רוק.. זה עולה 30 ש"ח חשבתי שזה יותר שווה אבל רק פוסטר.. ואיזה משו כתוב עליו.. לא ממש קראתי כי אני אל מבינה אנגלית בקיצור... רואים אותם תמונה גדולה והם מזה מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםם במיוחד ג'ימסיייייי וחוץ מזה סתם עיתון עלוב
אני יסרוק את זה בקרוב חחח אחש ילי לא בבית כי הסורק בחדש שלוו

eliya bloom

New member
אהה ויש גם......:

משו על אדם וקלי חברה שלו לשעבר.. ותמונה קטנה שלם יחד וג'ימסי המושלםםםםםםםםםםם וריאן תמונה קטנטנה שלם אבל זה מושלםםם

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifנצל"ש../images/Emo70.gif

אני רק רציתי להגיד לכן אם לא הודיעו לכן כבר שבראש1 בגיליון פוסטרים אז הפוסטר הראשון הוא... עוד למטה... של מארון 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא כזה גדול!! אבל התמונה נחמדת...כאילו יש להם תמונות יותר יפות כלהקה..אבל עדין
סליחה אם ידעתם וסתם פתחתי הודעה אבל לא נורא..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifרשמו פה כבר..אבל אני יודעת

שיש לך כוונות טובות, ובטח לא ראית, לא סתם התחתנתי איתך

למעלה