אמממממממממ

ל א ק י

New member
אמממממממממ

בוקר טוב כולםםםםםםםםםםםםםםם
הלכתי לישון ב4 וחצי...... נרדמתי ב5 וחצי..... התעוררתי ב7 וחצי....
זה לא טוב..... אני צריכה לישון עוד! אבל אני לא מצליחה להרדם..... ולמה זה לא טוב? כי עם אני לא ירדם עכשיו מחר אני ילך לישון יותר מוקדם ואז מחרותיים אני ירדם במטוס לפראג! ולא במטוס לניו יורק! ואז מה לעזעזל אני יעשה 9 שעות??????????????????? אוףףףףףףףףףף אני רוצה לישון!!!!!!!!
 

Angel Girl1

New member
את לפחות ישנת=/

אני עד עכשיו לא ישנתי, ואני גם לא ישן=/ עכשיו הצבעים האלה שבאו לצבוע לנו תבית הגיעו=/ אז אין לי איפה לישון=/ אממ... אני בטח ירדם מחר מוקדם...=/ באסה
 

ל א ק י

New member
יכולת ללכת לישון בלילה......

לא היית חייב להיות בצאט..
וחוץ מזההההההההה את יכולה לבוא לישון אצלי!
 

Angel Girl1

New member
לישון בלילה????????????

אני בד"כ הולכת לישון כאשר השעון המעורר של אמא שלי מצלצל... 5 וחצי לפנות בוקר... אני לא יכולה לישון בלילה! אני מתעוררת בשעות 4 5 אחה"צ! ואממ! אני באהההההההה!
 

ל א ק י

New member
מתעוררת ב4 או 5 אח"הצ?

אמא´לההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לא להפחיד אותי! וגם אני לא יכולה לישון בלילה..... אבל למזלי עם אני יצליח להרדם רק במטוס לניו יורק אז סדר השעות שלי יהיה נורמלי! ואני לא ירגיש הבדלי זמן! כי אני הולכת לישון לרב בערך ב6 בבוקר אז בניו יורק זה 11 בערב אז זה טוב.. כאילו אני הולכת לישון ב11 בערב! :) ואמממממממממ בואי!
 

Angel Girl1

New member
כן כן... מתעוררת ב4 ו5...

3 וחצי במקרה הטוב, אם מצליחים להעיר אותי! ולמה להפחיד? שעה סבירה ביותר, לא?! חיחי
 
למעלה