אממממממממממממממ

daboor

New member
אממממממממממממממ

מ´זה?! כולם סקייטרים?!?! טוב אז היי.... אני בליידרית........ מקורי אה? על כל ההודעות שעברתי כולם כן על סקטבורד... קניתי רולרס חדשים של רולרבלייד... בלעעעעע הם לא הכי בעולם... רציתי פעלולים של... נו פאק שכחתי איך קוראים לחברה... אבל חבר´ה מאיפה יש לי 1300 שקל?! גרררררר נצטרך להסתפק במה שיש לי.... בכל מקרה זה abec 4 והם נוסעים לא רע בכלל..... בקיצור עזבו.. הודעה חסרת פואנטה פשוט אני מתה משיעמום... חשבתי שאם אני יבריז היום יהיה לי יותר מעניין.. אבל לא! סניף סניף

Nagasaky

New member
ציפיות לגבי בלידרים (לחץ כאן)

-שלא אהיו יותר בליידרים מעצבנים בפורום -שהקריזי רולר והספורטק לא אהיו מוצפים בבלידרים קטנים הומויים שכל אחד בגובה מטר ושיבה. -שמעל כל בליידר אהיה רשום "אני בליידר = אני הומו". -אלו הציפיות שלי לגבי בליידרים!!!!!!!! נ.ב סעו על סקייטבורד

TIS

New member
פורום לבליידרים

תראי, אני סקייטר למרות שפעם נסעתי על רולר, עברתי לסקט. אבל אני מכיר פורום של בליידרים כי חבר שלי הוא בליידר ואולי תוכלי לדבר שם עם אנשים נחותים (זה הכל בצחוק, כן?). יש באתר גם ציוד למכירה ואפילו קצת דברים לסקייטבורד (הכל למכירה) הכתובת זה: WWW.ROLLER.CO.IL

manic_subsidal

New member
לאאאאא מה אתם עושים!?!?!?!?!?!!?

מה אתם משוגעים?!? אני פה מאז הקמת הפורום מחכה בקלייון עיניים ל יום שבו יתחילו להופיע רולרים ונוכל לעשות מלחמה רצינית בפורום סטייל roller vs skate וככה אתם מתחילים לתקוף אחת מסכנה בודדה מהעדר וחסרת אונים??? תחכו תנו לה להתרבות ואז נחסל את כולם~!!!! במחשבה שנייה לכי לפורום ההוא ותביאי רולרים לפה בבקשה?? סוף סוף יהיה פורום נורמאלי ו גדוש באקשן

Nagasaky

New member
איזה אבלה

איך רואים שאין לך חיים, רולר ?!? רולרבליד = להיות הומו נושך כריות מסקנה: תהיו סקייטרים

Nagasaky

New member
איזה פוסטמה!!!!!!!!!!!! (לחצו כאן)

אין לך מה לעשות בחיים?!?!? "יו נעשה פה קרב סקייטרים נגד בליידרים נהיה כולנו הומויים שאין להם מה לעשות אחר הצהריים ונילחם אחד בשני כמו נשכנים " בחיאת תימצאי לך תעשוקה יותר מעניינת , לכי תאונני מיצידי נ.ב סעו על סקייט!!!!

manic_subsidal

New member
Nagasaki

אייך עושה ציפור ??? "אני עף מה פורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם"

Nagasaky

New member
איך עושה הומו

אני דוחף לאבא שלי כמוך יא חתיחת חור בתחת

dizinteria

New member
me amigo

הוא הין הברייקדאנסרים הכי טובים הישראל!! הוא היה מקום רביעי באיזור הצפון(הייתה מין תחנות אנדרגראונד) ברייקדאנס זה אדיר זה לפעמים יש כאלה שלא יודעים לרקוד אז הם מביישים את כל הקהילה(זה קורה במיוחד בארץ)

daboor

New member
אממממ.... אני לא מבינה

בליידרים זה נחות?! זה ממש שווה!! מה יכולים לעשות בסקט? אלף ואחת סוגים שונים של הולי? אוי איזה כיף... טוב ממש אין לי כוח להתחיל להתווכח... אני יתוודה.... ממש ניסיתי ללמוד על סקט אבל פשוט כל מה שיצא לי מזה זה עצם הזמן (למי שלא הבנין-התחת) כבר לי ליותר משבוע... אז כן... אני בנאדם נחות והחלטתי ללכת על הרולר.... סניף סניף :)

TIS

New member
כן

בליידרים זה נחות את אומרת "מה כבר אפשר לעשות בסקייטבורד? אלף ואחד סוגים שונים של הולי?" אני אומר מה כבר אפשר לעשות ברולר? אלף ואחת סוגים של קפיצות וסליידים? ההבדל הוא שבסקט אפשר לעשות כל מה שאפשר ברולר ואפילו יותר כי הסקט לא מחובר לרגליים. אני רוצה לראות בליידר אחד שעושה פליפ (זה צריך להיות מצחיק
) את כל הגראבים שאת עושה עם רולר סקייטר יכול לעשות עם הסקט שלו. תחשבי על זה. קצת הגיון... DON´T CHAT, GO TO SKATE TIS

Nagasaky

New member
מה זה משנה

בליידרים ובליידריות ברכ"כ ניראים אותו הדבר , נראים כמו בנים

manic_subsidal

New member
דיי להיות כזה קוף טיפש ...

מקודם אמרת שהסקייטרים הם הומואים בנות עכשיו אתה אומר שהם נראים כולם כמו בנים תרגע כך שלוש נשימות ושלוט בעצמך אפילו אם זה למטרה נעלה כמו לרדת על רולרים

למעלה