אמל'ההההההה!!!!!!!

אמל'ההההההה!!!!!!! ../images/Emo53.gif

חחחח אני קצת בלחץ... ואני צריכה עזרה כמה דברים:
פסיכומטרי
-הבנתי שוואצ'ר מקבלים רק לאנקורי ולחמן(?) - מה אתם אומרים עליהם? שווה או חרא של שם? -כמה זמן מחזיק הוואצ'ר הזה? -אם קיבלתי וואצ'ר ולא מימשתי אותו - מה קורה איתו אז?
ביטוח לאומי
-כמה זמן לאחר השחרור אני פטורה מתשלום לביטוח לאומי? -למה כמה ומתי אני צריכה לשלם? -איך אני מקבלת פטור מזה???
מיסים והחזרי מס, ותיאמוי מס וכל החרא הזה
-למה אני צריכה לשלם מס? למי למה וכמה? -איך אני מקבלת פטור מזה???
נהיגה על חשבון הפיקדון?
-יש דבר כזה? אני לא מדברת על רישיון ג' של משאיות או אופנועים... אין לי רישיון נהיגה + תיאוריה, אפשרי לעשות את זה ע"ח הפיקדון? תודה לכל מי שיועיל בטובו להיות היחידה להכונת ציףציף המשוחררת...

בלאט

-ענייני וואצ'ר אין לי מושג למען האמת, כי אני עדיין מחכה לשלי שהובטח לי לפסיכומטרי ולרשיון, אבל תבדקי אם במילא את מקבלת הנחה כחיילת משוחררת במקומות האלה בלי קשר ולשלם את השאר מהפיקדון אם אין לך בבנק סכום זמין לעניין. עד כמה שידוע לי יש מקומות שנותנים הנחה על עצם זה שבא אליהם חייל משוחרר. -את לא פטורה מביטוח לאומי. את צריכה לשלם על כל חודש שבו לא עבדת (כשעובדים התשלום מופרש מהשכר שלך), תלכי אחרי השחרור לביטוח לאומי להירשם וישלחו לך פנקס תשלומים בדואר שאיתו משלמים בכל בנק. אם הייתי יודע איך לקבל פטור מתשלומי ביטוח לאומי וביטוח בריאות הייתי חולק ממזמן את הסוד להתחמקות מהמוסד הארור הזה. -למה צריך לשלם מס? כי כל הדברים האלה כמו 'תוכנית רווחה' בנויים מהמיסים שמשלמים, זה שלא תמיד זה הולך למקום הנכון זה כבר בעיה אחרת. משלמים מס בהתאם לשכר, ובהתאם לנקודות הקלה במס שיש לחיילים משוחררים למשך 3 שנים. אני לא ממש זוכר מה הסכומים של פטור מתשלום מס לבנים ולבנות, אבל זה משהו באיזור ה6 אלף שעד אליו את פטורה ממס במשכורת, אבל בהצלחה כחיילת משוחררת להרוויח 6 ומעלה בהתחלה. תיאום מס אין לי מושג, נראה לי שמי שעובד ב2 עבודות ומעלה צריך את זה. פטור מלא ממס? דיי להיות פרזיטית. -לימוד נהיגה על חשבון הפיקדון אפשר רק למשאית על פי החוק. אם המורה שלך רוצה לעשות קומבינות ועניינים שיהיה לשניכם בכיף, רק שימי לב שהוא לא לוקח יותר מדיי ושעד כמה שהבנתי אם משום מה עולים על זה אז הלך גם על הכסף וגם על הרישיון על פי מה שבתי ספר לנהיגה אמרו לי. ומה תיאוריה על חשבון פיקדון? זה 41 יא קמצנית.

חחחח לא ידעתי שתיאוריה עולה ככה...

אחי, לא הייתי מעודכנת בעולם החיצון שנתיים.... תרחם קצת :] אתה מחכה לקבל וואוצ'ר על רישיון משאית או רגיל? הממ... תודה . אשמח לעוד תשובות אנשיםםםםם!

EmGee

New member
זה הנפצה

לג'ובניק יותר קל לקבל הטבה שמיועדת "רק ללוחמים" מאשר לוחם.

......

את לא היחידה שעשתה צבא, בכל זאת קשה לי להאמין שהיית מנותקת לחלוטין מהעולם ובמשך שנתיים שהית בתוך מוצב בלי לצאת ממנו :p רחמים בצד אחד, הצורך לקבל פטור מכל דבר זה כבר דיי מעצבן, פטורים זה בצה"ל או אם יש לך נכות. לוואצ'ר לרשיון אני כבר ממזמן לא מחכה וכבר עשיתי רשיון לרכב פרטי. היה לי שליש סמרטוט בסוף השירות שטען שגם אחרי השחרור אני עוד יכול לקבל אותו. בנתיים עברה חצי שנה והדבר היחיד ששמעתי מצה"ל בנושאי כספים זה האישור על הימי מילואים שעשיתי.

למעלה